Zachraňoval ti už niekto život, napr. pri topení, búračke autom a pod?.....
dnes som fintoval topenie v bazéne v Terchovci v obci Terchová , na moje "sklamanie" razom boli pri mne dve baby a chceli mi dávať ešte aj umele dýchanie .....no a ten cvok plavčík, ktorého som čakal, že ma zachráni akože, si sedel neznaboh kde!!!...
zachraňovať život v pravom slova zmysle mi ešte nikto nezachraňoval a našťastie som to ešte nepotrebovala a dúfam, že ani nebudem potrebovať, ale zachraňovať život v zmysle - zabraňovať mi robiť pič... teda ehmm, sprostosti - tak to mi jeden človek zachraňuje a ani o tom nevie
ja som sa nedostal našťastie ešte do takejto situácie, ale už som videl, ako zachraňovali malého chlapca, ktorý padol do studne. Je pekné, ak si navzájom pomáhame
ja som raz obviazoval strykovi ruku. mu ji lizla motorova pila kopec krvy ale mal vsetky palce takze to bolo dobre. potom som dostal pochvalu od chirurga ze je to dobre osetrene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ináč našťastie na to nebol dôvod.