musis jest vela masitych pokrmov a jedlo ktore obsahuje vela bielkovin a vapniku. napriklad tvaroh. z masa je najlepsie kuracie lebo neobsahuje vela tukov a obsahuje vela bielkovin. najnevhodnejsie je bravcove maso. vyhybaj sa tukovim jedlam lebo odburavaju svalovinu. cukor mozes jest kolko len chces. bo to ti dodava energiu ktoru isto spalis.
jec velmi vela aj ked nebudes hlasdny. to ti dobre prida na vahe. a ked budes este k tomu cvicit nepojde ti to do tukov ale do svalov a naberes dolezitu vahu pre rychly vznik svalovej hmoty...
ale neviem ci to vies vzdy pred cvicenim v posilke sa rozcvic aby sa ti zahriali svali lebo ked su svaly rozohriate tak rastu. mnohym ludom sa stava ze hned zacnu cvicit a potom sa velmi rychlo opotrebuvaju alebo natrhaju svaly.
Nenepisal si jak si na tom, ci si chudy a potrebujes pribrat (to bol moj pripad) alebo ci si taky viac zaobleny a potrebujes tuk pretavit do svalov... Napis TS ked potrebujes poradit s posilkou, ja sa teraz znova chystam do posilky po dlhej dobe, som z formy jak svina
hej pre tych co budu este pisat...jedlo mi vobec nechuti a vazim 51-52kg 17 rokou 173 viska hruhka hadam nebude treba pribrat ani nechcem mam rad svoje chude brusko ale chcem mat silne pevne a svalnate ruky
Minonka - nesuhlasim s tebou ze svaly rastu ked sa zahreju, svaly totizto rastu na druhy den po cviceny kedy sa aj regeneruju.
Odporuca sa chodit 3 x do tyzdna do fitka, vzdy medzi kazdym dnom pauza. Ja chodim pondelok, streda, piatok. Vzdy je dolezite mat jeden den pauzu.
Ale minonka podotkla dobre, ze musis jest, vela. Si debil ked si nedokazes predstavit, ako budu vyzerat tvoje ruky, ked nebudes vela jest. Ked nebudes vela jest, tvoje ruky sa este zmensia, budu sa rysovat, budes mat tenke vyrysovane slachovite ruky, a to vyzera podla mna smiesne.
Pokial chces vela bielkovin, najlepsia varianta v kategorii CENA/VYKON, je kupit si susene Bielka. Kupis to za 150 az 200 SK za 1KG. Mas to priamo zosusene na prasok bielka, kde bielkov ajajaj. Avsak podotykam, ze to nie je chutne, teda neni to ziadny koktail Proste zavres oci a vypijes.
Ked ty nechuti jest odporucam vela hroznoveho cukru na noc. Tiez zavret oci, a spat. Najlepsie keby si ho jedol pocas celeho dna. To je ta lacnejsia varianta, v drahsej ty odporucam MEGA MASS.
Tym ze budes vela jest a cvicit, neznamena ze sa ty bude zvecsovat bruchu, ale znamena to to ze ten tuk sa bude menit na svaly, a zacnu ti rast svaly na rukach. Proste ked nebudes vela jest, tak budes mat ruky presne ako teraz, len vyrisovane. A to vyzera smiesne.
ja mam 65 kilo pri 176 vyske a som tiez podla mna mrte chudy chcem pribrat minimalne 12 kilo este a aj tak nebudem tucny takze to pochop aj ty ze 52 kilo je uplne nic a aj kebyze jes cely den tak ty nikdy nebudees tucny lebo mas taku postavu taky metabolizmus takze zer zer zer hlavne sacharidy teraz mu bielkoviny az tak nepomôze hlavne su sacharidy takze musis jest sladke jedla a tvaroh jogurty a take veci posilka ti nepomôze ked nebudes mat dostatok zivin na to aby ti tie svaly z niecoho rastli takze ak ti nechuti jest aspon 6 krat za den tak si kup pangamin ten ti môze dat trocha chut do jedla alebo si kup geiner a zer ho tri krat za den aspon mesiac ale pri tom musis mat aj normalnu stravu a 6-7 krat za den jasne? pred spanim sa poriadne nazer a hned rano ked vstanes nieco sladke ovsene vlocky s mliekom alebo take potom dojdi do skoly daj si rozok kazdu prestavku a takto stale proste musis jest inak z teba nic nebude
ja viem zas taku vec ze svaly rastu v spanku cize 10h spanku spravna strava a spravny trening ...z coho ma pozostavat presne trening a strava to musis zistit sam .a zalezi od toho ake mas este aktivity ....
Ja osobne cvicim uz asi 1 a pol roka, pricom som zacinal jak 52 kilovy chudak a po asik polke celkoveho cvicenia som si povedal dost sak to nema zmysel tak cvicit a som zacal podla jedneho skveleho clanku zrat, nemusis mat tabulky s bielkovinami a sacharidmi aby si pribral. Clanok sa volal Velkovykrm .. a zaklad je to ze Jedlo je to najsvetejsie a zeres v spanku v sprche v autobuse v skole pri sexe (to som este neskusal) VSADEEE. Za asik 3 mesiace som pribral 10 KG cize to jednoznacne funguje. Zakladne prioriti ked to fakt chces robit je POSILOVNA a JEDLo + spanok. Ale upozornujem ze posilovanie je dost velkra drina, budes musiet hladat motivaciu ked ju stratis a nedokaze to proste robit kazdy. Ale GH a HF... nech sa dari
ale bacha nato lebo toto je priberanie vsetkeho aj tukov atd.. co je na jednej strane zle na druhej ked fakt cvicis nebude to vobec vadit. pretoze to hned spalis a dos valov pojde vyziva co ostane.. ale 5 mesiacov tochto programu bez cvicenia a pohybu z teba urobi dokonaleho AMERICANA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Odporuca sa chodit 3 x do tyzdna do fitka, vzdy medzi kazdym dnom pauza. Ja chodim pondelok, streda, piatok. Vzdy je dolezite mat jeden den pauzu.
Ale minonka podotkla dobre, ze musis jest, vela. Si debil ked si nedokazes predstavit, ako budu vyzerat tvoje ruky, ked nebudes vela jest. Ked nebudes vela jest, tvoje ruky sa este zmensia, budu sa rysovat, budes mat tenke vyrysovane slachovite ruky, a to vyzera podla mna smiesne.
Pokial chces vela bielkovin, najlepsia varianta v kategorii CENA/VYKON, je kupit si susene Bielka. Kupis to za 150 az 200 SK za 1KG. Mas to priamo zosusene na prasok bielka, kde bielkov ajajaj. Avsak podotykam, ze to nie je chutne, teda neni to ziadny koktail Proste zavres oci a vypijes.
Ked ty nechuti jest odporucam vela hroznoveho cukru na noc. Tiez zavret oci, a spat. Najlepsie keby si ho jedol pocas celeho dna. To je ta lacnejsia varianta, v drahsej ty odporucam MEGA MASS.
Tym ze budes vela jest a cvicit, neznamena ze sa ty bude zvecsovat bruchu, ale znamena to to ze ten tuk sa bude menit na svaly, a zacnu ti rast svaly na rukach. Proste ked nebudes vela jest, tak budes mat ruky presne ako teraz, len vyrisovane. A to vyzera smiesne.
tunna je druah cast: » new.biomag.sk/show_article.ph...
ale bacha nato lebo toto je priberanie vsetkeho aj tukov atd.. co je na jednej strane zle na druhej ked fakt cvicis nebude to vobec vadit. pretoze to hned spalis a dos valov pojde vyziva co ostane.. ale 5 mesiacov tochto programu bez cvicenia a pohybu z teba urobi dokonaleho AMERICANA
» zaciatocnici.sk