Spoznávam sa cez net s jednym chalanom.Ma babu,no tvrdil že s tým vzťahom to už nema buducnosť,že s pocitmi je stále medzi,nwm kedy sa už rozhodne,či to ukončí alebo nie.Čo si o tom myslíte?Stále si píšeme,proste je vidno,že som mu neni až tak ukradnutá
@setton Tak nie že ma namotáva ale proste... Aj tak som ja namotaná už... Neviem fakt :/ Čo so sebou už.. Ale tiež som toho istého názoru, že to nie je spravodlivé a nikdy by som nechcela byť tá "tretia" a zničiť nejaký vzťah... To vôbec.. Ale nemôžem si proste pomôcť, tým mojim pocitom
Tak zase nadavat si nemusime, ved sme dospeli ludia. Treba respektovat aj pocity autorky temy, urcite jej viaceri z nas rozumeju, to, ze s niekym nema zmysel si zacinat, hadam vieme povedat aj bez toho, aby sme ju urazili
nejde o to, co robis ty, ide o to, co umoznujes robit jemu. to co robi je najsamvrcholovejsi vrchol svinstva a keby si mala aspon ake-take moralne zasady, vykaslala by si sa na neho z principu. tym, ze si zaujala tento postoj, to vlastne schvalujes. a prepac, ale nejebnuty clovek nemoze tolerovat akukolvek formu podvadzania.
@notme Ja mu neumožnujem nič, napísala som že nenamotáva ani on mňa, ani ja jeho takže.. Neni o čom Normálne si píšeme, ved písať si môžme s hocikým Niekedy to nič neznamená .. A ano, máš pravdu, že keby chcem, tak sa nanho vykašlem kedže je zadaný ale .. Chcem sa s ním baviť .. A aj ja som proti akemukoľvek podvadzaniu, ale toto čo on robí, sa ani nepribližuje k ničomu takému .. Takže neviem čo je na tom take velké svinstvo ako vravíš ..
Nechápem prečo je hneď chudák chalan odsudzovaný Proste je to jeho život, jeho voľba nech si robí čo chce tak isto to je aj z opačného hľadiska ak sa ti niečo neľúbi tak prestante sa baviť. A rovnako aj jeho partnerka musí vedieť na çom sú...
Lebo ľudia v šťastnom vzťahu kktiny nerobia a nepotrebujú robiť ak majú všetko čo potrebujú...
Proste nebuďte obmedení
@Riddiculus rodinne pripady to je teda rada do zivota mal som tu cest par casti vidiet a moc sa mi to nepodoba s realnym zivotom napriklad teraz bola repriza ale uz som to videl davno inak ale vcera to aj bolo jak ten chalan chodil darovat plazmu do Rakuska lebo nemal prachy pre rodinu ci co a hentie pice sestry sa s nim bez vysvetlenia rozisli (chodil najprv s jednou potom s druhou) lebo bol hned fetak ked mal dopichane ruky a nakoniec happyend vsetko si vysvetlili bola svadba s tou jednou stal sa veducim firmy mali deti a zili stastne az do smrti takto to v realite chodi ? kde dpc ?
Vy sa počúvate, čo píšete?
Vôbec chalana nepoznáte, a hneď ho odcudzujete. Je to zakázané písať si s inými ľudmi a vymieňať si pocity, zdieľať ich chvíle? Nepochopím, ako si môžte spraviť obraz o osobe, ktorú nepoznáte. Hneď hejty na chalana. Tiež si píšem s kopec ženami, spoznávam nové tváre a popritom som zadaný. Čo je na tým zakázané? Jasne, ženy si vedia spraviť obraz o mužoch. Hneď, ked si chalan píše s viacerými babami a popritom je zadaný, hneď ho odpískujete. Mne tu nejde o toho chalana, ale o tú podstatu.
@dreams155 birdzaci, co ti poviem... Ja si len precitam nazov fora a uz presne viem, ake budu reakcie, dokonca presne viem, kto to tu bude komentovat a v akom style.. Ale hlavne, ze oni su dokonali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
zaver? chod do toho, hodite sa k sebe.
Lebo ľudia v šťastnom vzťahu kktiny nerobia a nepotrebujú robiť ak majú všetko čo potrebujú...
Proste nebuďte obmedení
Nejaky zmysel v tom nevidim,prepac,ale tak ako citam,uz mas na to nazor,tak asi je zbytocne sem pisat
Vôbec chalana nepoznáte, a hneď ho odcudzujete. Je to zakázané písať si s inými ľudmi a vymieňať si pocity, zdieľať ich chvíle? Nepochopím, ako si môžte spraviť obraz o osobe, ktorú nepoznáte. Hneď hejty na chalana. Tiež si píšem s kopec ženami, spoznávam nové tváre a popritom som zadaný. Čo je na tým zakázané? Jasne, ženy si vedia spraviť obraz o mužoch. Hneď, ked si chalan píše s viacerými babami a popritom je zadaný, hneď ho odpískujete. Mne tu nejde o toho chalana, ale o tú podstatu.