prave o to ide, ja sa neviem bat toho, ze niekomu nejaka kreatura odreze pilkou pol tela, alebo odhryzne neviem co...proste to je nechutne, ale vobec sa nebojim.
A Blair Witch? Podla mna skvelý film, mala som to stastie, ze som to videla za dna a s kamosmi, ale keby som bola sama doma, asi by som sa pototo...
Jj v celku v poho film teda fakt dobry...a ja som ho aj "nahrala" kamos ma natacal v nosi na cintorine,zmokla som nestastne a vyzerala som ako Blair witch uplne
perfektny film.. paci sa mi ze tam nieje ziadne nasilie a ta autentickost je neskutocna... ked som to videl (a to bolo davno) tak som si dlho myslel ze je to skutocne.. Haluz je to ze pri tom filme nebol myslim pritomny reziser... len dal hercom pokyny na papier a oni isli naozaj stanovat do lesa..
ludia... ja som Blair witch pozearala z celou mojou triedou no parada :d akoze ten film fakt nemal chybu.....ked ste v tom ze je to naozaj skutocnost .. no my sme tam plakali ... bo akoze na skutocnost prilis drsne... ale fakt je ze nikdy nezabudnem na tie emocie pritom
Mne to prišlo strašne slabé, cely čas som čakal, že začne konečne film..a nakoniec zistím, že hento bol film.. Som myslel, že to je len nejaká predohra..že čo sa kedysi stalo a naskoči normálny film..ale potom to sklamanie..prišlo mi to skôr ako nepodarený dokument..ako plnohodnotny horor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mne sa lubilo hory maju oči..to bolo fakt že brr a o exorcistovi jednotke ani nevravim..toho sa mrte bojim ešte aj teraz.-..
a to som videl pred 2rokmi a 8 mesiacmi..
a čo ten exhorcista..?
A Blair Witch? Podla mna skvelý film, mala som to stastie, ze som to videla za dna a s kamosmi, ale keby som bola sama doma, asi by som sa pototo...
proste, pacilo sa mi.