Uvediem príklad. Pozeráte televízor a v televízori niekto povie vo vete slovko "červená" a v tom okamihu váš príbuzný, nakoľko sa s niekym rozpráva napríklad v kuchyni, povie hlasno "červená", nezávisle ot televízie.
...tri razy človek začne písať koment a tri razy ho po 10tich minútach písania zmaže lebo si uvedomí že aj tak nikto nepochopí o čo tomu komentu šlo...
čiže v skratke.
nie je na tom nič záhadné, je to štatistická nevyhnutnosť a neprerátaval som to úplne poctivo, ale tá frekvencia s ktorou sa to stáva sa ti môže zdať prekvapivo vysoká, ale v skutočnosti je vcelku pochopiteľná keď sa nad tým človek zamyslí.
to preto, že nám v jedle, vakcínach aj zubných pastách podávajú čipy a tie snímajú frekvencie neurónov, odosielajú tieto informácie do USA a odtiaľ zasa do všetkých médií a červená farba symbolizuje blížiacu sa tretiu svetovú vojnu
ja neverím na náhody ... ale popísal by som to ako zhody okolností ... a niekedy sa proste zhody dejú, neznamená to nič zmysluplnejšie než to že sa to stalo ... stáva sa mi to dosť často, aj s rádiom a aj s telkou ... niekedy aj v inom poradí kedy sa slovo vyskytne skôr v médiu ako vo vašich ústach ...
občas, ale len občas mám pocit že vaše podvedomie velmi dobre sleduje dej v telke a rádiu a z kombinácií slov a viet vie dotvoriť pravdepodobné slová (pretože slovenčinu poznáme a vieme aké má tvary a zvyky) ... mozog by potencionálne teda vedel predvídať pravdepodobné slovo ... a jednoducho vám ho podvedomie akoby nanúti ... vyústi vašu myšlienku a vety ktore hovorite do tvaru v ktorom predpokladá že sa zhodnú ... logiku to má, možnosť tu je ...ale čo to znamená ak by to takto fungovalo? stáva sa zo mňa konšpirátor keď na d tým takto uvažujem? hh čo ak sa mozog snaží spojiť viac so svetom a približuje komunikačne porozumenie medzi podvedomím a vedomím ? áno znie to smiešne, ale človek aj tak nikdy nevie ... ale deje sa to ... a možno to že ma toto napadlo je len efektom ,, som človek a dávam všetkému dôvod aj keď to možno žiadny dôvod nemá ,, :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vsak obyc nahoda
čiže v skratke.
nie je na tom nič záhadné, je to štatistická nevyhnutnosť a neprerátaval som to úplne poctivo, ale tá frekvencia s ktorou sa to stáva sa ti môže zdať prekvapivo vysoká, ale v skutočnosti je vcelku pochopiteľná keď sa nad tým človek zamyslí.
občas, ale len občas mám pocit že vaše podvedomie velmi dobre sleduje dej v telke a rádiu a z kombinácií slov a viet vie dotvoriť pravdepodobné slová (pretože slovenčinu poznáme a vieme aké má tvary a zvyky) ... mozog by potencionálne teda vedel predvídať pravdepodobné slovo ... a jednoducho vám ho podvedomie akoby nanúti ... vyústi vašu myšlienku a vety ktore hovorite do tvaru v ktorom predpokladá že sa zhodnú ... logiku to má, možnosť tu je ...ale čo to znamená ak by to takto fungovalo? stáva sa zo mňa konšpirátor keď na d tým takto uvažujem? hh čo ak sa mozog snaží spojiť viac so svetom a približuje komunikačne porozumenie medzi podvedomím a vedomím ? áno znie to smiešne, ale človek aj tak nikdy nevie ... ale deje sa to ... a možno to že ma toto napadlo je len efektom ,, som človek a dávam všetkému dôvod aj keď to možno žiadny dôvod nemá ,, :-S
kazdy nech si odpovie sam...