Niektoré časti života treba ukončiť kým su pekné...aby sme na ne mohli spomínať len v dobrom a nenechať ich zájsť až do boja(s druhými ale ja so sebou samým)....súhlasíte?
@kierkegaard skor sa pýtam na názor..... lebo občas mam tendenciou robiť to a upokojujem seba samú, že je to tak lepšie aj ked mam v hlave milion otázok prečo som nepokračovala .....
Asi som ťa úplne nepochopila.
Áno niektoré veci treba ako sa hovorí hodiť za hlavu. Hlavne tie čo neovplyvníš a zbytočne by si sa nimi trápila.
Ale keď to nebolo dobre nemôžeš to uzavrieť s tým aké to bolo pekné a spomínať len nato pekné, keď to pekne boli len svetle momenty.
Na niektoré veci proste netreba spomínať a treba si nájsť v živote niečo nové a skutočne pekne.
@nespiacakraska myslela som to najmä na ľudské vzťahy, napr. spoznám človeka, a cítim sa skvele v danej chvíli ale neskor zistím, že v iných situáciach až tak nie - a tak radšej ukončím akýkolvek kontakt lebo si ho chcem uchovať dobrého akého som ho spoznala
@kierkegaard to trýznenie si uvedomujem ale neviem čo je lepšie ...pretože takto mam pocit, že žijem akoby v snoch ...nie je to dobre ale neviem či by bola lepšia realita boja .... mam pocit že ked sa vzdám a nebojujem vo veciach a nechávam ich na osud - môžem sa nim nechať riadiť hovoriť si ved to tak malo byť , ved som to len nechala na osud, aby sa to samé vyvinulo ....ale pokial človek nebojuje žije vlastne ?
@mouette Žije ale žije veľmi zbabelo a blížiš sa k tomu že žiadny svoj sen neuskutočníš a zomrieš ako stará dievka čo bude všetko ľutovať a nakoniec budeš ľutovať aj samú seba. Nejde o to či umrieme ako víťazi ide o to aby sme umreli ako bojovníci! Kto nebojuje v živote je zbabelec.
@kierkegaard Máš pravdu potrebujem to počuť ....mometalne stracam vieru v samu seba a v to, že stále vlastníme svoju volu, ktorou možeme ovládať to čo z nás bude....
@mouette Mám sklony k sadizmu ako mi dneska povedal jeden test, takže facky sa povoľujú, koľko máš rokov? Napíš to verejne, nehanbi sa, tu ľudia nevedia počítať
@kierkegaard 19 nehanbím sa za svoj vek - ešte nemusím byt tak ofackaná životom a čiatsočne si možem dovoliť byt hlupa , Ten sadizmus teraz budeme potrebovať rozhodne
skor ked sa niečo ukončí v zle treba si povedať že to bolo skrz ego že ten človek nieje zlý atď.
Hoc aj byvalí partner a spominať na to pekné, samozrejme spominať a nie utápať sa v tom ake to bolo pekné a že to chcem všetko S5 ...
Ja som sa rozišiel s býbalou . pekný vztah sme mali čo to precestovali pohaluzili a pak prišlo vyjebane obdobie ktoré trvalo viac jak to pekné obdobie tak som to ukončil.
Samozrejme som dostal pičung, hate aký som kokot (šak som a?) a rozne iné veci
Pak si našla nejakeho polokriminalnika škaredeho krpateho čo vživote nepracoval a má sa zrejme fajn Nejak som sa stým nemohol stotožniť že piča čo si chceš dojebať život?
Po pár mesiacoch som sa stým vnutorne zmieril. dá sa povedať že som jej odpustil (aj tak je to krava)
A spomínam vcelku na tie prvé 3roky vztahu, to vám bola krása, divadlo pre bohov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Áno niektoré veci treba ako sa hovorí hodiť za hlavu. Hlavne tie čo neovplyvníš a zbytočne by si sa nimi trápila.
Ale keď to nebolo dobre nemôžeš to uzavrieť s tým aké to bolo pekné a spomínať len nato pekné, keď to pekne boli len svetle momenty.
Na niektoré veci proste netreba spomínať a treba si nájsť v živote niečo nové a skutočne pekne.
Hoc aj byvalí partner a spominať na to pekné, samozrejme spominať a nie utápať sa v tom ake to bolo pekné a že to chcem všetko S5 ...
Ja som sa rozišiel s býbalou . pekný vztah sme mali čo to precestovali pohaluzili a pak prišlo vyjebane obdobie ktoré trvalo viac jak to pekné obdobie tak som to ukončil.
Samozrejme som dostal pičung, hate aký som kokot (šak som a?) a rozne iné veci
Pak si našla nejakeho polokriminalnika škaredeho krpateho čo vživote nepracoval a má sa zrejme fajn Nejak som sa stým nemohol stotožniť že piča čo si chceš dojebať život?
Po pár mesiacoch som sa stým vnutorne zmieril. dá sa povedať že som jej odpustil (aj tak je to krava)
A spomínam vcelku na tie prvé 3roky vztahu, to vám bola krása, divadlo pre bohov.
A je mi fajn