Nevie niekto poradiť kde všade sa na Slovensku dá študovať záhradná architektúra? Prípadne ak niekto na takú školu chodí tak by som chcela vedieť že aká náročná je talentová skúška a či sa tam dostane niekto kto má napr výborný priemer ale talent len prie
No málo ... mam pocit, že z nejakých 120-150 vezmú 20-40 ... na kreslenie musíš mať talent, ale ak máš, určite prejdeš ... nemyslím si, žeby to bolo ťažšie ako na klasickú architektúru, keďže z nej prichádzajú na talentové skúšky ak tam neuspejú alebo ich vyhodia ... mal som na výber školy aj iné školy, ale veľmi sa mi páčilo práve v Nitre, takže smer mam jasný, aj keď s trošku podradnejším odborom ...
Tak neviem, keď som bol ja na talentových, nebolo nás viac ako 60 ... možno majú 10 termínov, v tom prípade bolo záujemcov 600 ... škola nezverejňuje počet záujemcov, ale ja si myslím, že ak vieš fakt trošku maľovať, trošku viac ... tak zvládneš ... mam nejaký fotky z prírody čo sme mali kresliť ... a ako som spomínal, škola je veľmi vkusná ... a tento odbor ma zaručene v budúcnosti úspech, veľa architektov exteriéru neexistuje ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov