Predstavte si, že si nájdete brigádu na víkendy. Slušná kaviareň Julius Meinl (tak to fakt nie je žiadna krčma!), iba víkendy, odpratávanie zo stolov, zasúvanie stoličiek, občas utrieť handrou stopy od kávy. Reakcia vašej mamy - žiadna brigáda, seď doma a
nie je to normálne, ale niektorí rodičia sú extrémisti v týchto veciach, ja mám tiež jednu polovicu rodičov takú. iba sa o nás prehnane boja. a bohužiaľ, kým sa o seba nebudeš vedieť postarať sama, myslím, že to ani nezmeníš nejako veľmi. pretože takí rodičia o problémoch nediskutujú, vidia len slepo svoju stránku veci a aj kebyže sa o zem hodíš, nepomôže to, z každého pokusu o diskusiu vzniká hádka.
kasli na nu....jej povedz bud nech ti ona plati za sedenie doma alebo pojdes brigadovat. je to tvoja vec, aspon sa naucis samostatnosti lepsie....baby toto vam nezavidim, chalani to maju lahsie rodicia sa o nas tak neboja
nechápem tvoju matku.... ale tak pokial nemáte o penizae núdzu buď rád ani nevieš ako poteší tá brigáda niekoho kto má peniaze iba z brigád a od rodičou nedostáva
nepaci sa mi nazor ze teraz by si sa mala venovat skole, ako tu niektor hovoria, ved ked je to len cez vikendy
a okrem toho podla mna je lepsie ked decka skusia zacat robit skor ako skoncia skolu, aspon to potom nebude taky sok
ide hlavne o to aby si jej dokazala ze to tvoj skolsky prospech neovplyvni, preds ak sa budes stihat venovat skole aj tak tak nemaju dovod ti to zakazovat
nemala ona sama brigádu, kde ju ponižovali, obťažovali, kde musela tvrdo drieť a nič z toho?
a ty si taká spoľahlivá, chodíš domov na čas, neklameš, učíš sa aspoň priemerne? ak áno, môžeš brigádovať.......skús u otca......ten čo na to?
a ak nemáš otca..........reakcia je pochopiteľná......nechce o teba prísť....to platí aj v prípade, že si jedináčik alebo máš blbých súrodencov...........
zorganizuj si si to tak,aby si sa ucila minimalne 3 hodiny denne.dokaz ze mas nejake vysledky,ak nejake budes mat,sadni si kludne s mamou a povedz jej ze to zvladas a mas aj kopu volneho casu,ktory by si chcela vyuzit pracou.neverim ze by ti to potom nepovolila.samozrejme je ina vec ked ledva prechadzas,a rovno zo skoly ides do prace kde si do vecera,prides domov a hned zalahnes.u mna ked mama videla ze sa sice po skole neucim,ale zle znamky nenosim,neriesila to.a to u nej zla znamka bola uz trojka...pri dvojke ani neprejavila zaujem,a nehovorim o stvorke a o patkach... (odnieslo si to moje ranne vstavanie a biflenie pomedzi prestavkami )
máš 17. si už dosť veľká na to, aby ti matka nekecala do takých vecí, ako je obyčajná brigáda v obyčajnej kaviarni. keby si sa chcela točiť okolo tyče, tak jej výhrady pochopím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Naši s tym nikdy nemali problem tak viac neporadim mňa skôr posielali makať
nepaci sa mi nazor ze teraz by si sa mala venovat skole, ako tu niektor hovoria, ved ked je to len cez vikendy
a okrem toho podla mna je lepsie ked decka skusia zacat robit skor ako skoncia skolu, aspon to potom nebude taky sok
ide hlavne o to aby si jej dokazala ze to tvoj skolsky prospech neovplyvni, preds ak sa budes stihat venovat skole aj tak tak nemaju dovod ti to zakazovat
nemala ona sama brigádu, kde ju ponižovali, obťažovali, kde musela tvrdo drieť a nič z toho?
a ty si taká spoľahlivá, chodíš domov na čas, neklameš, učíš sa aspoň priemerne? ak áno, môžeš brigádovať.......skús u otca......ten čo na to?
a ak nemáš otca..........reakcia je pochopiteľná......nechce o teba prísť....to platí aj v prípade, že si jedináčik alebo máš blbých súrodencov...........