Ahojte potrebujem poradiť ohľadom vzťahu medzi mojím priateľom a bohužial mojou sestrou dvojičkou.Peter bol môj vysnený chalan Ked som ho uvidela vedela som,že on je ten pravý! Všetko vychádzalo podľa mojích predstáv,dali sme sa dokopy a bola som štas
@normalkomar Nie si sám ..mne keby to niekto povedal tiež neuverím,že setra s kt.si vyrastal bol si snou každý deň všade Ti niečo také urobí a ešte ta medzi priateľmi ohovorí..Proste hrozne ..
ja som mala priateľa, tiež z dvojičiek, navlas rovnaký, stejné spôsoby, len jeden mal znamienko na krku a druhý ne... ešte aj stejné tetovania na stejných miestach mali... a keď bola tma, a nevidela som znamienka, tak som veru robila handru medzi oboma... takže pokiaľ nie ste nejak moc odlišné povahami, tak nemusel na to prísť
1.No tak teraz som si to už uvedomila,ale ked je človek zaľúbený... ..Písala som to tu už niekoľko krát že nie nemám..že vzhľad môže byť rovnaký ale pritom sme uplné iné..
2.Ďakujem že moje utrpenie je aspoň niekomu vtipné ..
opity som este nebol, takze neviem ako taky ludia maju pocity a ako vnimaju okolie, ludi, ci si vobec vsimaju tie detaily ale tak keď ste dvojičky,on bol opitý a ona (akože ty) ho strhla do postele a on nestihol ani slovo povedať tak by si mu asi mohla dať šancu
Ved ked sa to stalo prvýkrát, tak mu nedávaj hned kopacky ... dohodnite si nejake znamenie, alebo nech ti kúpi nejaky náhrdelník ktorý budeš mať iba ty
@xlilix kukám, že si z blízka možno to máme nejak v ovzduší
máš relatívne dobrý vek... čo takto prestať si vodiť priateľov domov a predstavovať ich sestre?? študuješ, robíš? samostatné bývanie sa nedá? intrák, privát, to je jedno čo
tak zaprvé, mám chuť všetkých čo sa vyjadrili že je debil že vás nespoznal otagovať a spýtať sa ich koľko z nich chodilo s jednovaječnými dvojčatami.
zadruhé, ja osobne som nechodil a dúfam že ani nikdy nebudem, lebo hrozí že to nabúra a vyvráti môj zbožný názor že by som ich nejak rozoznal a že by to nebolo veľmi komplikované a problematické.
@xlilix - za predpokladu že to nie je fake, vôbec by som sa k tomu nestaval nejak jednoznačne, aj ak by tvoja sestra bola povahovo úplne iná, pokiaľ vyzeráte rovnako a teda ste jednovaječné dvojičky tak bude veľmi dobre poznať tvoju povahu a teda ju veľmi pravdepodobne vedieť aj veľmi dobre zahrať. aj keby nie, predstav si že jediné podľa čoho by si bola schopná rozpoznávať ľudí by bolo správanie/povaha (vyzerali by rovnako, mali by rovnaký hlas, atď atď...), čo myslíš, ako dobre by ti to šlo?
plus, načo by mu bolo vyspať sa s tvojou sestrou, pokiaľ vyzeráte úplne rovnako? čo by tým získal?
plus, to že je "úplne iná" hovoríš ty, ale dvojičky obvykle nemajú problém sa navzájom rozoznať (možno aj preto že jedna je jednoznačne "ja"), neber rozdiely ktoré ti prídu očividné za očividné aj pre ostatných.
a že si vám už dávno nevymyslela nejaké poznávacie znamenie je tvoja blbosť, to ťa malo napadnúť už v momente keď sa prvý raz s tvojou sestrou stretol. (síce aj jeho, ale on je v takej situácií pravdepodobne prvý raz, pričom ty si v takej situácií celý život).
@patofbc Nech mu nedávam kopačky?Tak si predstav že máš priateľku kt.strašne lúbiš..A ona ta podvedie s tvojím bratom..ako by si ty reagoval?Odpustil by si jej?
@fabuloustxx s fotkou spokojný? ..ale mne nejde o to kt.je lepšia ,ale o tom že ma podviedol.. A teraz ma prosí že nech mu odpustím..ale kto mi zaručí že to znova neurobí?:/
@xlilix len vieš, otázne je či naozaj chcel sa vyspať s tvojou sestrou, alebo iba ona zneužila situáciu a tvárila sa že si ty.. popýtaj sa obidvoch a uvidíš.. viem že nevera sa ťažko odpúšťa, ale toto naozaj mohlo byť len jedno veľké nedorozumenie..
@tinka23 On sa začal vyhovárať na to,že si myslel že som to ja..že mal vypité a že si to neuvedomil:/..Hej! ale ako si to nemôže uvedomiť ked už sme boli spolu nejaký čas ..už nás spoznal vedel ako vyzerám ja ako sa správam a akú mám povahu..A Bianke je to jedno ..dá sa povedať,že to urobila naschvál..
@xlilix no, asi najlepšie riešenie to bude zabaliť to.. už nikdy by si sa nemohla na neho dívať tak ako predtým.. najhoršie je na tom to, že je to ťažké, keďže ho stále asi ľúbiš..
ja verim tomu ze si vas mohol pomylit (nevravim ze to tak urcite bolo)
kamarat ktory sice s dvojickou nechodil, iba ich obidve dlho a dobre poznal a jednu z nich strasne chcel,tak ked bol opity (a ani nie uplne namol) tak si ich pomylil a stravil cely vecer s tou druhou. zistil to az ked mu to nadalsi den povedali ostatni. a to podotykam ze tie baby sa daju rozoznat a aj ked zo zaciatku som to ja nedokazala uz som si na to zvykla. a on si ju pomylil, lebo trocha alkoholu urobilka svoje. a urcite nemal dovod spravit to naschval kedze bol z toho na neskor solidne vykolajeny. takze ked ste jednovajecne dvojcata a tvoja segra sa co len trochu snazila byt ti podobne tak mohol chudak chlapec vpohode v tom byt nevinne
otazne jhe ci to tak skutocne bolo, ale to uz je na tebe ako mu doverujes ze ti neklame
@xlilix ja by som mu dal na tvojom mieste nejaku trocha podradnu ulohu, nieco take co by sa ti zislo a zaroven nieco co nerad robi, proste nech urobi nieco na ospravedlnenie, das mu nejaku podmienku a ked sa to bude opakovat tak ho vyrazis, myslim ze zo vsetkych tych moznych pripadov je toto riesenie najvhodnejsie
@xlilix sa vyj.b na toho petra...si povedal ze prefikne aj tvoju sestru..sak preco nie..budem sa vyhovarat ze ste si take podobne az som si vas pomylil...holka nie ze na tie rečičky naletis...posli ho kade lahsie...co sa tyka tvojej sestry...FUJ, HANBA...PS: tych pravych v tvojom živote este pride hromada...budem drzat palce..
to máte aj taký istý hlas, aj vyjadrovanie aj všetko? to asi nie je moc pravdepodobné. Alebo ste ešte moc málo spolu a preto si nevšimol, že to nie si ty alebo si zaslúži aby si ho poslala..preč
@bejak Ona ho nechce..:/ Ona ho chcela iba ako chvíľkovú zabavku.. ..No ja som sním zatial iba ako kamarátka..lebo stále mi píše,telefonuje nech mu odpustím,ale ked ta raz zradí tak už tažko si vybuduje dôveru..Hej to mám snou..čo sa nepodobáme?
@tinka23 Máš pravdu je to tažké Bola to taká najväčšia láska kt.som zažila..Najhoršie je že sa mi stále ospravedlňuje,ale ja mu nejako neviem odpustiť..
@rogin Aj ked mu nechcem,alebo skôr neviem odpustiť musím na ňho stále myslieť.A ked čítam ako mi píše ako sa ospravedlňuje,že ma miluje a že mu chýbam ..A dnes dokonca za mnou bol..
@xlilix notoje pravda.. akeby nahdou zas bysa oni dvaja stretli uvas doma alebo tak tak neviem neviem... podbate ale ked tunak hovoris zeje zly clovek afotku snou maS
@bejak No ved práve..oni by sa vždy stretli..kedže bývame doma s rodičmi..No mám tu fotku pri nicku preto lebo niekto chcel vidieť či sa podobáme a nevedela som to dať do albumu..nechcelo mi to načítať.. ..inak ak si všimneš Bianka mala vtedy melír na ofine..rozmýšľam že si aj ja dám nejakú farbu :/ Aj ked nechcela by som mať potom také zničene vlasy ako ona..
@xlilix pozri, ak ho ľúbiš a si schopná mu uveriť, že to bolo náhodou a že sa to nikdy nestane viac, ak si teda už konečne dáte nejaké znamenie, aby vás rozoznal, tak to s ním ešte skús.. ak si tohto schopná, bez toho aby si mu to stále vykrikovala (ver mi že viem že je to veľmi ťažké), tak mu daj ešte šancu, keď ho ľúbiš.. možno to naozaj bola len náhoda/nehoda.. no ak to nedokážeš, tak radšej zabudni.. a povedz svojej sestričke nech nie je piča a nech sa neopováži s ním dať dokopy, lebo to by si asi neprežila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
O.o
k vode podla mna
čiže @5
aj mne to príde také nereálne
inak @5
1. Zlý priatel- keď ťa nespoznal... máte rovnaký hlas? Správanie?
2. Celé je to fake- Dokonca aj celkom vtipné ...
3. Ojebával ťa -že nevedel ... že je to sestra ,nie ty
Podľa mňa je to fake a ak to fake nie je tak úvaha číslo tri
1.No tak teraz som si to už uvedomila,ale ked je človek zaľúbený... ..Písala som to tu už niekoľko krát že nie nemám..že vzhľad môže byť rovnaký ale pritom sme uplné iné..
2.Ďakujem že moje utrpenie je aspoň niekomu vtipné ..
3.Ano všimla som si..
aj keď, to bolo o inom
Ved ked sa to stalo prvýkrát, tak mu nedávaj hned kopacky ... dohodnite si nejake znamenie, alebo nech ti kúpi nejaky náhrdelník ktorý budeš mať iba ty
máš relatívne dobrý vek... čo takto prestať si vodiť priateľov domov a predstavovať ich sestre?? študuješ, robíš? samostatné bývanie sa nedá? intrák, privát, to je jedno čo
ale priznávam, vždy radšej Bianka, ako Blanka.
zadruhé, ja osobne som nechodil a dúfam že ani nikdy nebudem, lebo hrozí že to nabúra a vyvráti môj zbožný názor že by som ich nejak rozoznal a že by to nebolo veľmi komplikované a problematické.
@xlilix - za predpokladu že to nie je fake, vôbec by som sa k tomu nestaval nejak jednoznačne, aj ak by tvoja sestra bola povahovo úplne iná, pokiaľ vyzeráte rovnako a teda ste jednovaječné dvojičky tak bude veľmi dobre poznať tvoju povahu a teda ju veľmi pravdepodobne vedieť aj veľmi dobre zahrať. aj keby nie, predstav si že jediné podľa čoho by si bola schopná rozpoznávať ľudí by bolo správanie/povaha (vyzerali by rovnako, mali by rovnaký hlas, atď atď...), čo myslíš, ako dobre by ti to šlo?
plus, načo by mu bolo vyspať sa s tvojou sestrou, pokiaľ vyzeráte úplne rovnako? čo by tým získal?
plus, to že je "úplne iná" hovoríš ty, ale dvojičky obvykle nemajú problém sa navzájom rozoznať (možno aj preto že jedna je jednoznačne "ja"), neber rozdiely ktoré ti prídu očividné za očividné aj pre ostatných.
a že si vám už dávno nevymyslela nejaké poznávacie znamenie je tvoja blbosť, to ťa malo napadnúť už v momente keď sa prvý raz s tvojou sestrou stretol. (síce aj jeho, ale on je v takej situácií pravdepodobne prvý raz, pričom ty si v takej situácií celý život).
Zdielam názor, že by si mala byť viac nasraná na ségru a dať jej to zožrať, nie jemu.
Ale popraj mu odo mňa veľa šťastia kks
kamarat ktory sice s dvojickou nechodil, iba ich obidve dlho a dobre poznal a jednu z nich strasne chcel,tak ked bol opity (a ani nie uplne namol) tak si ich pomylil a stravil cely vecer s tou druhou. zistil to az ked mu to nadalsi den povedali ostatni. a to podotykam ze tie baby sa daju rozoznat a aj ked zo zaciatku som to ja nedokazala uz som si na to zvykla. a on si ju pomylil, lebo trocha alkoholu urobilka svoje. a urcite nemal dovod spravit to naschval kedze bol z toho na neskor solidne vykolajeny. takze ked ste jednovajecne dvojcata a tvoja segra sa co len trochu snazila byt ti podobne tak mohol chudak chlapec vpohode v tom byt nevinne
otazne jhe ci to tak skutocne bolo, ale to uz je na tebe ako mu doverujes ze ti neklame
@rogin Aj ked mu nechcem,alebo skôr neviem odpustiť musím na ňho stále myslieť.A ked čítam ako mi píše ako sa ospravedlňuje,že ma miluje a že mu chýbam ..A dnes dokonca za mnou bol..