Verite na zakon pritazlivosti? Ked myslíte na danú vec ktorú by ste chceli a aj si ju pritiahnete. Totiz cakaju ma maturi a neviem sa zbavit negativneho myslenia si vytiahnem tému ktora mi nesadne..
Mysliet na dobre a nie na zle pomoze vzdy a nezalezi na tom, ci nejaky takyto zakon existuje
Ja napriklad som isla na pohovor a som si povedala, ze tu sa vidim, tu chcem byt a splnilo sa to ale mozno to bolo len preto, ze som to brala tak pozitivne, fakt nestresovala a urobila pracu dobre
keď budeš myslieť pozitívne, budeš možno menej stresovať a vďaka tomu podáš lepší výkon. ale pokiaľ neurobíš nič preto, aby si dosiahla svoj cieľ (napr. nebudeš sa učiť na maturity) tak ho nedosiahneš len pozitívnym myslením.
Zakon pritazlivosti neviem ale zakon schvalnosti hej nam vraveli ze nemas mysliet na tu temu co nechces ale na tu co chces a boli aj taki co to vychytali na vsetkych predmetoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja napriklad som isla na pohovor a som si povedala, ze tu sa vidim, tu chcem byt a splnilo sa to ale mozno to bolo len preto, ze som to brala tak pozitivne, fakt nestresovala a urobila pracu dobre