Moja segra sa ucila len cez maturitny tyzden a zmaturovala na 1,1, 2, 3....jeden moj kamarat sa ucil pol roka pred a tusim z litiky len jednu otazku nevedel a prave tu si vytiahol takze prenho bol konecny datum september......no je toto spravodlivost????
V tom že je to zákon sxválnosti máš úplnu pravdu ja mám spolužiakov čo sa neučia 4roky a typujem že lepšie zmaturujú ako ja nevravím že sa učím hrozne vela ale predsa len aspon xodím do školy, poznám takých čo sa neučili ani cez akademicky a zmaturovali. No ja som na tom zo slohami celkom dobre slovina n a 71% a anglina na 90%
no ja ked som pred rokom maturovat z franiny, tak som sa nestihol naucit poslednu 30. otazku.. a zrovna tu som si vytiahol..prvykrat som to tam videl priamo na mature a ukecal som to na 2..cize v soliny sa nebojim, ucim sa na tych dalsich 5 predmetov ktore mam pred nou
noo anglina tusim 90 %, neviem presne nebola som v skole... a slovina 75 taze na hranici, ale vela mi stiahli za pismo akoze upravu, bo ja trosku skrabem jak macka a ucit sa, no viem zatial 5 tem z litiky, a planujem cez akademicky tak 4 na den (mozno)... taze moja matika vravi ze sa to aj tak neda stihnut... uvidime, nahoda kvoli skole sa svet nezruti. bude ma to trapit tak 3 dni a potom pohodka, lebo mam od skoly pokooj
ja som zo sloviny z 30 otazok vedela 28 a tie som bola akoze fakt nabiflena..a tie dve z tych ani slovo..a vytiahla som si prave tu jedno z ktorej som nevedela ani slovo,tak som im t narovinu povedala ze som to ani nevidela...a normalne som plakala..a viete co mi dali???? 3!!!!...kkt a neviem za co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Kazdopadne, vzdy treba nieco povedat, avsak nepovedat "neviem".
Sloh zo slovenciny 82.1% (skvely sloh, ale vonkajsia uprava mizerna)
Sloh z nemciny 95%
AJ - 75,0 %
takže pohoda
a one tent test z AJ 87,5%, percentil 93,5 %
daaa sa
angličtina 86,7%
a sloh zo slovenčiny 92,9% akože dva body mi strhli za veľké medzery medzi slovami...