vyzerá to ako nejaký generický wordpress template, kde niekto len vymenil pozadie a rovnako ako @5 ma irituje, keď je to pozadie zle sa opakujúce. čiže nie, že by som to išla zvoziť pod čiernu zem, skôr tam nie je veľmi čo hodnotiť.
áno, ako sa píše v @2 , dá sa tam vyznať, ale keďže to je po prvé výsledok templatu a po druhé je tam len zoznam článkov a sidebar, tak nie je veľmi nad čím jasať (aj keď, už sme tu mali vo fóre aj horšie, kde sa ani vyznať nedalo).
čiže povedala by som, že čo sa výzoru týka, si na začiatku. keď si dáš vyhľadať napríklad "wordpress nature theme", určite niečo nájdeš. narýchlo:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
sajtu by som si robil sam, repeat na pozadi je tiez uplne meh
áno, ako sa píše v @2 , dá sa tam vyznať, ale keďže to je po prvé výsledok templatu a po druhé je tam len zoznam článkov a sidebar, tak nie je veľmi nad čím jasať (aj keď, už sme tu mali vo fóre aj horšie, kde sa ani vyznať nedalo).
čiže povedala by som, že čo sa výzoru týka, si na začiatku. keď si dáš vyhľadať napríklad "wordpress nature theme", určite niečo nájdeš. narýchlo:
» www.designtreasure.com/wp-content/uplo... green wordpress 19.jpg
takže toľko k výzoru, na funkcionalite teda neviem, čo hodnotiť. tip na záver: nedávaj reklamu do päty.
a ten druhý obr.: » bit.ly/1d5ID8z...