aaa co ja viem mal by byt aj dobre obleceny neviem čo je podľa teba cool tak normalne..a aj mi trosku zalezi na vyzore ale tak pre kazdeho je pritazlivy niekto iny
u mna moc nehra ulohu oblecenie, ale ked sa chalan vie pekne nahodit je to len jeho plus. ale o krasu nejde, skor nieco ako, hm musi ma niecim zaujat, nemusi byt "cool", krasavec, super telo atd... ale musi mat nejaku iskru, charizmu... a takych "modelov" moc nemusim...
inak preco v poslednej dobe vsetci riesite vyzor???
Pre mňa nie že ani výzor, ale charizma... Ono, mne sa už páčili aj takí, čo len kamarátky pozerali že čo to mám za vkus... ale nejde o to, ide o to, čo z neho vyžaruje a vtedy ma to k dotyčnému aj dosť priťahuje a celkom aj kašlem na zvyšok.
mne na tom zalezi...vsak ked sa ja o seba staram tak preco by nemohol trocha aj chalan .. ja praveze teraz chodim s chalanom ktory je pekny v tvary ale zato oblieka sa dost .. "obycajne" .. ,viem ze ho nezmenim a ani sa nejdem pokusat , pretoze povahovo mi uplne sadol takze teraz to je vedlajsie ale par krat som chodila aj s chalanom co sa paradne obliekal,..a aj vyzeral..ale dost mi liezol na nervy tym ako sa vkuse do zrkadla pozeral .. horsie nez zena !! ..
podla mna jednoznačne áno.. pekný/škaredý m0že byť štýl0v0 nah0dený ked je vypatlaný/á č0 z t0h0 -.- potom ludia ktorý sú hlúpi nemajú zmysel pre nič silu rozvíjať sa zapracovať na sebe takýto ludia sú mi ukradnutý čím skor by som sa vschopil -.- ... potom sú tu ludia ktorích netrápi čo majú na sebe alebo nie že netrápi ale sa tým velmo nezaoberajú samy si zvolili cestu nemám dovod ich odsudzovať beriem ich takých aký sú doležité je pre mna aký naozaj sú ♥ ... a nakoniec ma pritahujú ludia ktorí sú samy sebou na nič sa nehrajú vedia čo chcú vedia si vybrať vedia čo je pekné majú vkus a svoj štýl.. sú inteligentný, vystredný ludia ktorí poznajú svoju cenu z ktorých vyžaruje nesmierne silná pozitívna energia ktorá na prvý pohlad ludom velmi vela napovie myslím ako celok na ktorom si dal človek záležať tak takýmto ludom RESPECT... -.- lebo ten kto naozaj chce spraví zo seba toho kým chce byť.. túžiť nestačí.. =P všetci byť cool nemožeme chcel som tým povedať že nezáleží len na výzore =D
nádherná otázka...pýtaš sa,či záleží na výzore, ale pritom je to celé postavené na tom, aby ti na tom výzore niečo vadilo....nemal by si sa skôr pýtať, či by si baba začala s chalanom, ktorý je milý a v pohode, no nie je príliš pekný? alebo niečo podobné? :/
ja nebudem hrat formu ze na vyzore nezalezi...ked sa baba sexi, pekne oblecie je to urcite lepsie ako ked sa dogabe jak daka sedlana a okrem toho vyber oblecenie uz podla mna aj dost napovie o vkuse/povahe/nazoroch cloveka takze podla mna je to dost dolezite
toto by som si povedala aj ja pred polrokom..že by som si nikdy nezačala so žiadnym špatom ktorý ani nevie sa obliecť..lebo mám zásady..ako každý..ale potom som sa zamilovala do škaredeho chalana ktory nemal absolutne cit pre modu...aj tak z toho nič nebolo..takže mi to bolo jendo..aj ked vždy ked vidím chlana je prve co urobim pozretie sa čo ma na sebe oblečené a obuté..ale každý má svoj názor..ked už raz príde láska..je vám jedno čo ma na sebe ten kho milujete...
Tak urcite znacky a modernsot nehraju prim,a nemam vyhraneny typ chalana,nemsui byt krasavec,vlastne nemam rada typickych krasavocov,musi byt niecim len vynimocny,mat vyzarovanie...
niekto by povedal,ze staci,aby si mal kopec penazi a mozes byt aj spatny ale to tak nie je na vyzore urcite zalezi,ale hlavne si musite rozumiet.A poloz si otazku,,,keby ze ty si krasavec,tak by sa Ti pacili spatne zeny,ale mali by aspon cool oblecenie????Ako by si reagoval Ty???premyslaj a mozno najdes aj odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
je neprípustné aby niekto nosil veci ktoré už dávno vyšli z mody,no fuj!
inak preco v poslednej dobe vsetci riesite vyzor???
ved kazdy ma iny vkus, kazdemu sa paci nieco ine
23?!
a tým vôbec nemyslím "štýlové cool oblečenie", ktoré sa dnes nosí
takže to je jedine na vkuse danej osoby
a super cool oblečenie??? to je aké?
myslím že o tom platí to isté čo som napísala vyššie
rozoberiem to je piatok a ja parím doma =D
podla mna jednoznačne áno.. pekný/škaredý m0že byť štýl0v0 nah0dený ked je vypatlaný/á č0 z t0h0 -.- potom ludia ktorý sú hlúpi nemajú zmysel pre nič silu rozvíjať sa zapracovať na sebe takýto ludia sú mi ukradnutý čím skor by som sa vschopil -.- ... potom sú tu ludia ktorích netrápi čo majú na sebe alebo nie že netrápi ale sa tým velmo nezaoberajú samy si zvolili cestu nemám dovod ich odsudzovať beriem ich takých aký sú doležité je pre mna aký naozaj sú ♥ ... a nakoniec ma pritahujú ludia ktorí sú samy sebou na nič sa nehrajú vedia čo chcú vedia si vybrať vedia čo je pekné majú vkus a svoj štýl.. sú inteligentný, vystredný ludia ktorí poznajú svoju cenu z ktorých vyžaruje nesmierne silná pozitívna energia ktorá na prvý pohlad ludom velmi vela napovie myslím ako celok na ktorom si dal človek záležať tak takýmto ludom RESPECT... -.- lebo ten kto naozaj chce spraví zo seba toho kým chce byť.. túžiť nestačí.. =P všetci byť cool nemožeme chcel som tým povedať že nezáleží len na výzore =D
ale vždy sa otočím za chalanom ktorý je podľa mňa dobre oblečený, alebo sa otočím za takým ktorý je pekný
pokiaľ ma škaredý chalan dobrý štýl je to len plus pre neho
a pokiaľ má chalan zlý štýl je to pre neho mínus
ale možno nemá money na to aby sa dobre obliekol aj keď dobre sa obliecť neznamená značkovo..hm
veľmi diskutabilná téma podľa mňa
Čiže áno všímam si oblečenie druhých ľudí a skúšam mu porozumieť.Človek je detailne vyskladaná mozajka a všetko zo všetkým maximálne súladí a súvysí.
Je to podstatné pretože viem odhadnúť o akú osobu sa jedná - ako pristupuje k sebe a k životu,tak bude pristupovať aj voči mne a iným.
Všetko je iba seba-reflexia.
Hawk ♥
oblecenie co nosi je rozhodne hodne nemoderne a aj tak sa mi to luubi
asi tolko k tomu ako velmi mi na tom zalezi