mnoho Ľudí tvrdí, že na výzore nezáleží. ale bez toho výzoru by ste si toho dotyčného vôbec všimli???? to by ste tú dotyčnú osobu museli poznať už dlhšie.
Veď na srdci, treba chodiť na kontroly, aby sa predišlo upchatiu ciev a tak... s menej prívetivým vzhľadom môže žiť, ale bez starostlivosti o srdce vyvstáva riziko infarktu.
charizma,vyzarovanie atd ..uz sa mi stalo mnoho krat ze som stretol krasnu babu ae nicim ma nepritahovala prtze bola taka,..mm sucha ..a zase na druhej strane stretol som aj "priemerne" a dokazala ma ocarit swojim spravanim,tym co z nej vyzarovalo,aka bola etc..tazko powedat ..
na srdci mi nezáleží no tak trocha hej lebo ak by mal nejaké srdcové choroby tak to by som nebol veľmi rád ale ako tvar srdca a jeho farba to nepovažujem za podstatné
potom na správaní aj na vzhľade mi záleží na prachoch nie...
bez urazky, ale velmi stupidna otazka....obe su rozhodujuce v spravne fungujucom vztahu...
nepritahuje ta = neklape Vam to v posteli = koniec
nema charakter = hanba chodit s nim na verejnost = bud vypusti z huby nejaku chujovinu alebo smrad = ste s nim s nou len kvoli sexu = takyto vztah nema dlhodobu perspektivu
vzhlad je mozno dolezity na zaciatku, ale po par rokoch to uz nepomoze, ak je debil, moze vyzerat aj ako Brad Pitt a nezachrani ho to... a sex prestane byt po case hlavna tema dna, pre pevny vztah je dolezite priatelstvo a to, aku maju ti ludia povahu, nie ako vyzeraju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ono to je tak 50/50
ale som toho nazoru, ze urcita fyzicka pritazlivost tam byt musi.. bez toho to nejde
ked uz niekoho hladam, tak asi niekde na ulici nechodim a nepytam sa: Hej, ty, mas dobre srdce?
takze podla toho sa hladat neda...takze jasne ze podla toho, ako sa mi ten clovek paci, ci mi je sympaticky..
o srdce moze ist az vtedy, ked toho cloveka poznam
vzhlad je pre mna až číslo 2
2. nemusi byt zrovna najkrajsi
3. ak ma prachy tak to je len bonus
potom na správaní aj na vzhľade mi záleží na prachoch nie...
nepritahuje ta = neklape Vam to v posteli = koniec
nema charakter = hanba chodit s nim na verejnost = bud vypusti z huby nejaku chujovinu alebo smrad = ste s nim s nou len kvoli sexu = takyto vztah nema dlhodobu perspektivu
vysledok = oba su podstatne
end of discussion