Pred pár dňami som sa vrátila z dovolenky, boli sme tam partia kamarátov. Zblížila som sa tam s jedným kamarátom. Trvá to už pár mesiacov čo k sebe máme na rôznych spoločných akciách bližšie ale na tejto dovolenke som si na neho strašne zvykla, veľmi mi t
je divné napísať, že ste sa zblížili a povedať, že ti sám nenapíše, nezavolá ťa von atď... myslím, že najskôr asi nemá záujem a berie ťa len ako kamarátku
A prečo nepoprosíš vášho spoločného kamoša, aby od neho nenápadne vyzistil ako to s tebou vidí? Možno je fakt hanblivý. A vlastne... keď sa máte na tých spoločných akciách "k sebe bližšie", tak nebola príležitosť aby si sa s ním porozprávala a zistila si sama ako vníma vzťahy a pod.?
@lenkaska1 ja som nikdy o sebe nepovedal, ze som troll, vravel som vzdy iba o juritovi. ale pytat sa po 22 rokoch zivota ze ci som zalubeny / zalubena je odveci a nemat jasno vo vlastnych citoch dnesni mladi ludia sa fakt ani nevyseru poriadne bez toho, aby sa o tom radsej nespisali na nejakych forach, ze ci sa vysrali spravne a ci hovno ma spravnu konzistenciu s farbou a tvarom.. komedia toto
@erjedna ja viem ze si to o sebe nikdy nepovedal, ale niekedy ked citam tvoje radikalne komentare tak dufam ze si troll... Podla mna to je uplne normalny vek...kebyze sa to tu pyta 12 rocna tak tiez by ste jej vypicovali ze v tom veku sa ma hrat s barbinami.... Cize asi tak
@erjedna To by si sa čudoval - ale celkovo, sa mi ľudia zdajú mimo, ako vravíš. Je jedno v akom veku. Ale, do riti, keď som zaľúbený - tak viem, že som zaľúbený - a stojím si za svojimi pocitmi. Proste, človek musí vedieť, či je pri tom druhom šťastný, spokojný, či ho priťahuje a vzrušuje. Ak to nevie, je niečo zle... a chyba je rozhodne v ňom. Ľudia sa mi zdajú čoraz viac nevyspelí, nerozhodní a nezodpovední! A to je strašné.
Načo vôbec niektoré ženy takto strácajú čas? To ako hovoríš v @13 nič neznamená mal so tiež kamaráta čo sa s každou druhou bozkával (ovšem to sme boli možno 17-18 ročný preto mi zároveň nejde do hlavy toto fórum) a proste takto sa riešil s babami alebo babou a proste mal ich totálne na háku. Nič k nim necítil len sa zabavil na chvíľku. A to, že ste sa stretávali na dovolenke a akciách mi značí, že asi mal k niečomu odvahu len keď si vypil. čo neni bohvie čo. Prečo si nenájdeš niekoho normálneho? Niekoho kto bude reálne o teba javiť záujem, niekoho kto sa o teba postará, niekoho kto ti prvý napíše, niekoho kto sa ti bude venovať, niekoho kto ti bude oporou, niekoho kto bude viesť ten vzťah, niekoho s kým ti bude príjemne ale zároveň aj jemu bude príjemne s tebou a dá ti to najavo.
Prečo sa zaťažuješ s niečím takýmto? On už je vo veku kedy sa meniť moc nebude vždy bude takýto a x dôvodov si napísala prečo to nemá zmysel tak načo sa s tým zaťažuješ? Nechaj to na úrovni kamarátstva a predídeš sklamaniu. Snaž sa viac nenamotávať na neho. Proste choď si po svojom.
A zabudol som dodať, že asi si preto na neho naviazaná lebo to bol asi prvý chalan s ktorým si niečo riešila a preto ťa to k nemu ťahá nech je hocijaký. Preto si uvedom, že na svete máš milión možností a najdi si takého čo bude aspoň na 70% spĺňať tvoje požiadavky a niekoho o kom nemusíš zakladať fóra
laska je svina ..tak nie je na vztahy a zenske ma na haku no co uz (zavidim ale takym ludom ...a ze ta bozkaval , on to mohol brat cisto iba ako zabavu nic viac..muzi su v tomto ini, fyzicke zblizenie vedia oddelit od toho citoveho...alebo ma nejaky iny problem, mozno nieco psychicke, nejaky komplex, hanbi sa, ktovie .. zavolaj ho von a sa s nim o tom narovinu porozpravaj,aj ked niekedy dokopat muza k tomu aby povedal co si skutocne mysli a citi je umenie, ale iba to je jedina moznost ako (skusit) zistit na com si..ale to je take no, ze sa musis pripravit na cokolvek,v najhorsom aj na koniec kamaratstva, mozes sa mu tym priznanim viac odcudzit, najma ak je to ten pripad co ma strach zo zavazkov ..
nie kazdy chalan je na vztah, je ich vela co si chcu uzivat, ktorych by to brzdilo a vztah chcu az v neskorsom veku... (prave som zistila preco mam 34r chlapa..) a ked nic neprejavil tak je to jednoznacne, ze nema zaujem tak sa tym zbytocne netrap...
@rocafella nie je to môj prvý chlapec, dokonca ani druhý ale možno bude niečo na tom že som už dosť dlho sama tak sa naviažem na každého kto sa na mna aspon pozrie
a čo sa týka jeho, nie je to určite typ ktorý by sa bozkával s každou druhou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Hanbí sa.
2.) si spatna ako motyka a nepritahujes ho
3.) nie kazdy potrebuje vztah
4.) ak sa v 22 rokoch pytas ci si zalubena, tak chyba bude asi niekde inde a nie v nom
Proste sa mu nepacis bohuzial, ale tieto zavery okolo toho, jebat vam musi.
Prečo sa zaťažuješ s niečím takýmto? On už je vo veku kedy sa meniť moc nebude vždy bude takýto a x dôvodov si napísala prečo to nemá zmysel tak načo sa s tým zaťažuješ? Nechaj to na úrovni kamarátstva a predídeš sklamaniu. Snaž sa viac nenamotávať na neho. Proste choď si po svojom.
alebo nechce nič viac proste.
a čo sa týka jeho, nie je to určite typ ktorý by sa bozkával s každou druhou