Všimol som si fórum Po odlúbení zalúbenie a napadlo ma niečo. Ako by ste opísali tú zaľúbenosť? Ako sa podľa vás prejavuje, alebo čo človek vtedy cíti? A ták okolo toho.
Neviem sa na nič iné sústrediť,stále myslim na tu osobu,povinnosti idú dole vodou velke navaly šťastia,búšenie srdca ked sme pri sebe,stále mám dobru naladu,vela sa smejem,tráva je zelenšia a svet žiarivejší
Mozog začne vyplavovať veľa dopamínu a serotonínu, ľudia potom prežívajú všetky tie fajn krásne stavy, až to jedného dňa mozog zabalí a po tom, čo sa hladiny vyššie spomenutého zrovnajú, je z nej len otravná mrcha snažiaca sa zistiť vaše heslo na FB, lebo ju asi podvádzate.
Predstav si v pôde zapichnutú gumipušku ! veľkú gumipušku tak meter vysokú. Na nej máš kolmo položenú 20 metrov dlhú palicu v tom otvore gumipušky. Na svojej strane máš pol metra kde stojíš a na druhej strane máš 19,5 metra. Jediným tvojim životným cieľom bude udržať tú palicu aby sa nehýbala, aby bola kolmo a zároveň sa netriasla. Je to veľmi ťažké a v tom príde človek na druhú stranu chytí ten druhý koniec palice a tebe sa podarí tvoj cieľ. Takže zaľúbenosť je pre mňa byť s človekom s ktorým máme rovnaké myšlienkové pochody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty