Zaľúbil som sa do dievčaťa a keď som jej to povedal, ona len, že je to pre ňu kompliment či čo.. Teraz si už ani nechce so mnou písať asi no.. aj keď minule sa sťažovala mojej kamarátke, že som jej prestal písať, a tak som a jej minule v škole počas rozho
Vyser sa nanu,ked povieš babe ,že ju lúbiš a ona ti povie "to je pre mna kompliment" tak je tupá jak tágo a ešte ked k tomu prirátam to chatovanie,tak ešte viac.Sama nevie čo chce (ako väčšina žien btw). ---Ženy čo chcete? "Nevieme"--Kedy to chcete? "Teraz!" ....asi tak by som to zhrnul
Mozno by si si mal zmenit nick pokial jej pises z podobneho ako tu a dat si konecne dolu tu plynovu masku. Ak ma nieco zivot naucil tak to ze dievcata nemaju rady debilkov v plynovych maskach.
myslienka co som ziskal po precitani:
"najprv som jej pisal, potom nepisal, chcem je pisat, lubim ju, ona vlastne tiez chce aby som pisal, ale nepise mi, mam pisat?"
ach, ta krasna mladost ... mozno aj budem rad, ze som mal devy na haku a hral pc hry/bicykel/parkour
Ignoruj ju, choď za inými spolužiačkami (nemusia sa ti páčiť), nič s nimi nemaj, nech sa začnú o teba všetky zaujímať. Potom sa o teba bude aj tvoja láska zaujímať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
myslienka co som ziskal po precitani:
"najprv som jej pisal, potom nepisal, chcem je pisat, lubim ju, ona vlastne tiez chce aby som pisal, ale nepise mi, mam pisat?"
ach, ta krasna mladost ... mozno aj budem rad, ze som mal devy na haku a hral pc hry/bicykel/parkour
chce si s niekym pisat (asi sa nudi), ale nechce ta