oj je to problem ked som sa zalubila o 2 roky mladsieho chlapca? kazdy ma len odsudzuje ze on je pubertak ze to nema vyznam ............ ale ked on je ovela lepsi ako co som mala doteraz chlapov hoc oni mali priemerny vek 23 a neboli taky uzasny ako
S cim ti mi mozme pomoct? Ty sama musis vediet, ty ho poznas a nie my. 17 rokov je podla mna v pohode ked je vyspely...zalezi od jednotlivca. Preto vravim ze ty jedina musis vediet. A na reci nedavaj...konaj ako povazujes za spravne
@3@nikuska62 - na reči sa vykašli... Sama píšeš, že je oveľa lepší, ako tí doteraz, že je úžasnejší ako ostatní, tak čo riešiš? 2 roky nie je žiaden rozdiel... pokiaľ si šťastná a pokiaľ ste šťastní obaja, tak žiadnu pomoc nepotrebuješ...
ja chodim s chlapcom o 1 a pol roka mladsim odomna a nevidim problem, sme spolu štastní, stale sa mame o čom rozpravat,vo všetkom nam to klape cize 2 roky takisto no problemo dolezite je a by ste si rozumeli
pozri slečna, ak ho máš rada, prečo sleduješ reakcie okolia??... poznám prípad 40 ročného so 17 ročnou... tam by som už pouvažovala o zdravotnom stave toho chlapa... ale tie dva rôčky... podľa mňa sa nemáš čoho báť
@nikuska62 v pohode to môže fungovať ak si rozumiete. Vekové rozdiely nie sú veľmi dôležité, pokiaľ si ľudia rozumejú. Môj priateľ je odo mňa šesť rokov starší a máme sa o čom baviť. Ako jasné, je to iné, lebo vo všeobecnosti nevadí, ak je muž starší od ženy, iba naopak. A takisto podľa mňa nevadí, ak je muž od ženy mladší.
@darkkizz no vies väcsina ludi to berie tak zvlastne ....... ci som vobec normalna ze je to este ,,stena" ale ved ja amm 19 a si mylsim ze som este väcsie ,,stena" ako on ...........kazdy len odsudzuje ma vies
Jžiš no a co ..ty sa mozes vykaslat na ostatnych co ti vravia to ti moue byt fuuk...rob tak ako ti srdce kaze na veku nezalezi...zalezi na vnutornej povahe
na veku absolutne nezalezi a pokial sa s tym chalanom citis stastna, tak mozes pokojne kaslat na to, co ti hovori okolie - poviem to tak metaforicky - mas doma predsa jeho a nie ich.
akože, tieto "obrovské problémy" s vekovými rozdielmi mi už idú na nervy, a čo keď je mladší ? čo je na tom ? zobuďte sa baby, to musíte mať vždy staršieho ?
"ale ked on je ovela lepsi ako co som mala doteraz chlapov hoc oni mali priemerny vek 23 a neboli taky uzasny ako je on " Odpovedala si si sama a ani o tom nevieš. Aj keby ti tu všetci napísali nie, stále budeš robiť to isté - hľadať dôvody, prečo sa to s ním oplatí. Jediné, čo chceš, je nechať si potvrdiť svoj výber, ale to nemusíš. Just go for it.
ja zásadne len s mladšími! vyskúšala som si oba "extrémy", t.j. o päť rokov starší, o rok mladší (obaja boli rovnakí kokoti)... a teraz tiež chodím s mladším.
@nikuska62 ja som chodila s 15ročným a mám 17, takže som na tom tak isto, kašli na ostatných ... jebali do nás a vydržalo nám to rok a 7 mesiacov a mohlo aj dlhšie ... keď sa dvaja majú radi, tak jebať na vek
Ty si sprostá až to bolí!Pred nedávnom si tu založila fórum že sa do teba zaľúbil mladší chlapec a ty ho nechceš,lebo je mladý a nevieš ako mu to máš povedať tak si tu prosila o radu.A teraz si sa zaľúbila ty.Pripadá mi to smiešne že sama nevieš čo chceš!Keď je to raz láska tak je to láska a nie je čo riešiť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
neni k tomu co dodat, vystihli to..
su aj ovela extremnejsie vztahy, 15 s 20 rocnym, 13 s 19 rocnym a v pohode im to klape tak co.. Kasli na predsudky ostatnych ..
som rad neni zac
Každopádne želám veľa šťastia
nie je to nejaký hrozný rozdiel. Je to fajn. veď niekto dospeje už v 17 a niekto nikdy
Čiže, netreba sa kvôli nim trápiť. Ale jasné, nie je to príjemné.
na veku nezáleží
nikdy nepochopím tých, čo tak strašne dbajú na názor okolia.. veď čo je to ich chlap alebo tvoj? šak dievča, sebadôvery trocha!
Keby mal aspoň 13
PS: Aj môj otec je mladší od mamy
ved s nim preboha bud ked to chcete. a po case uvidite ci k sebe ozaj patrite.
ale nemám na to podstatný dôvod..
takže: smelo do toho
pozri, ja to mám opačne, dychtím po ľuďoch, kt. už minimálne 200 rokov hnijú v zemi a nemám z toho drámu
Je to uplne normalne...
Nemusis byt ako ostatne mrchy, ktore sa chcu povozit na BMW s nejakym 25 rocnym frajerkom.
Neboj, až taký rozdiel medzi vami nebude ...
Ono, vôbec nejde o to, aká časť zo života sú dva roky, či akékoľvek iné číslo ...
Samozrejme súhlasím, že je to úplne normálne, staviam sa len proti tomuto argumentu