V banke Ale myslim ze uctuju daky poplatok za zamenu od nejakeho poctu kusov minci. Takeze zalezi od toho ake mince chces zamienat, ak jednocentovky tak sa ti to asi velmi neoplati, ak eurovky tak hej. Treba sa tam ist len spytat. Ja to robim tak, ze ked mam vela minci tak idem za ne na nakup, zoberem ich do tesca, idem platit k atuomatu a nahadzem do neho kludne aj za tri hrste minci Automat na mna nepozera ako na sibnuteho, keby som takto platil u predavacky, ale si to pekne narata, takze sa ani nemusim obtazovat kolko tych minci som tam vlastne hodil. Ak ich tam hodim vela vrati mi, ak malo, hodim dalsiu hrst
najlepsie je asi ten nakup v ochode, v banke obcas na teba pozeraju ako na blazna, ked prides s drobnymi a chces ich premenit na vacsie, nehovoriac o tom, ze teta v banke ich musi dokladne prepocitat aspon 2x atd.
ak ich máš veľa, tak určite najlepšie je v banke. Poplatky za to sú, ale už si nepamätám v akej výške, najlepšie bude ak si mince pobalíš do sáčkov, po určitej hodnote, alebo kusoch. Skús zbehnúť do najbližšej banky a opýtaj sa ich ako ich pobaliť aby si tam potom pri okienku nestrávila pol dňa.
My sme si takto odkladali 10 a 5 korunáčky, ktoré boli po vačkoch, no a za rok sme z týchto peňazí chodili na peknú lyžovačku (8.000 - 10.000 SK) ale poviem ti bola to váha odniesť to do banky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
My sme si takto odkladali 10 a 5 korunáčky, ktoré boli po vačkoch, no a za rok sme z týchto peňazí chodili na peknú lyžovačku (8.000 - 10.000 SK) ale poviem ti bola to váha odniesť to do banky
ja som takto chodil menit, ked som robil v ups a ziaden problem s tym nemali