pozdáva sa mi, že šírenie lásky tu celkom ide keď sa chce, tak by som týmto fórom chcela rozšíriť pekné emócie do sveta! Uvedomujem si, že to môže byť trošku diskriminačné, ale poďme to brať ako akúsi oslavu lásky a pekných vzťaho
Môj frajer je najlepší chlapec na svete, milujem ho najviac. Obetoval pre mňa mnoho, naozaj mnoho. Nejdem vypisovať čo všetko, je toho veľa. Zostal pri mne, keď som mala psychické problémy, zostal pri mne vždy keď som spravila nejakú hlúposť. A že ich nebolo málo. Maká kvôli tomu aby sme si žili ako tak dobre v ťažkej práci, aj teraz je na nočnej. Ešte doma mi pomôže, povysáva, aj pri varení mi pomôže. Nie je sebec, vždy vypočuje môj názor, ak máme v niečom iný názor, vždy ma vypočuje a zváži moje argumenty.
Ehm. Pauza. Práve tu plačem, plačem úplne najviac, že som niekedy vôbec dokázala pochybovať o ňom...
Pokračujem. Býva v Trnave hoci mal v Bratislave mnoho kamarátov, ale býva tu kvôli mne... Milujem všetko s ním, každý jeden moment... Zabávame sa spolu na maličkostiach, každý deň sa smejeme, máme spoločnú mačičku, máme Minecraft, v ktorom máme domček a na ňom nápis "Vitaj u Paulie a Berta." Máme GoTko, máme našu spoločnú pizzérku, máme naše frázy, máme spoločné miesto na tomto svete. A ja si to neskutočne všetko cením a minimálne raz týždenne sa obávam momentu kedy proste... To pokazím, kedy ho prestane baviť to kto som a aká som. Dúfam, že to nikdy, nikdy nenastane, lebo ja viem, že môj život nemá zmysel bez neho...
odkedy som si vnutorne utriedila pocity a chodim sama so sebou, je to uuuplne najvaac, lebo no...ja som sa vzdy tajne lubila, uplny narcis som a som super dakujem za toto mile forko, urcite ho citat nebudem, tak ale lubte sa vsetci a dobru noc
nikto na mňa NIKDY nebol taký dobrý.
nepoznám človeka, ktorý by ho nemal rád, je to úplne stelesnené kúzelné dobro.
je neuveriteľne nadaný.
a stačí mi sa na neho pozrieť a usmievam sa.
a to napriek tomu, že prvé slovo, čo mi povedal, keď sa na mňa dnes ráno pozrel, bolo "FUJ!"
jo a zbožňujem, keď sa ráno preberie len pre to, aby tak 10 minút žvástal úplne hovadiny, plný nadšenia zo života a potom zasa ide spať najmä, ak si to potom nepamätá
ako včera:
"Když jste na párty, kde je želva, můžete jsi byť jistý, že neodejde, dokud nejsou snědeny všechny brambůrky!"
Je to najlepší človek akého poznám, za celé tie roky mi nikdy neublížil, obdivujem čo robí, vážim si, že je vždy úprimný a zodpovedný, vo všetkom ma podporuje a chcem s ním prežiť zvyšok života. Zakrýva mi holé kríže, núti ma pozerať Terminátora, prepočítava rozmery detských izieb v hypotetických domoch a tak. Páči sa mi, ako sa spolu meníme. A keď som nešťastná, tak preto, že s ním nemôžem byť viac, alebo mám pocit, že si to všetko nezaslúžim. Aj keď dnes 20 minút vkuse nadával (oprávnene) na kolegyňu z práce, tak to bolo sexy
♥
zatial nemozem zhodnotit ked sme spolu len 2 tyzdne ale urcite mozem povedat ze je hrozne super a ze mam pri nom pocit aky som este pri nikom nemala :happy:
@nicmanenapada nechcem k nej byt zly, ale mne sa nepaci..
tebe sa hned na prvy pohlad pacila? ja mam radsej taketo
keby som mal mat nejaku taku, urcite chcem takuto
Moja priatelka je to najuzasnejsie stvorenie na svete. Mam na nej rad uplne vsetko a z takych tych "malickosti" co pre mna robi mam najradsej ked mi len tak donesie veceru a pivo no nemiluj ju.
AK ano, tak pre mna je ako bola pre werthera Lotta konecne zena co stoji za to dat ju Na mysleny pedastal pre bohynu motivuje ma a posuva dalej, je to moj hnaci motor uvedomovania Si sameho seba, bytia a co to vlastne znamena byt pre zenu muzom
Očarovala mi.
Ako to dokázala? U každej viem vysvetliť prečo. Tá ma dokázala pochopiť, druhá bola pekná a to jej stačilo a s ďalšou som sa mohol rozprávať prakticky o všetkom. Ale ona? Má vlastnosti všetkých vyššie spomenutých ale v niečom je predsa len iná, iná ako všetky ostatné, a pritom skoro rovnaká. Ešte ju dobre nepoznám a už by som ju postavil na prvé miesto.
VIEM! Uvedomil som si to keď som si položil otázku "prečo?" Tá nevedomosť. To že na tú otázku nemám odpoveď ma dostalo. Pohltilo ma to. Niečo v nej je! Nezodpovedaná otázka jej povahy, jej ženskosti. Vyvolalo to vo mne niečo. Niečo čo som hľadal! To čo ma nadchýna. Bez toho aby niečo povedala mi položila otázku. Dala mi výzvu. Dala mi možnosť zažiť ju.
Je krasny clovek, hrozne dobry vnutri, citim sa s nim bezpecne, sprava sa ku mne tak laskavo a s respektom ako este nikto. Vela sa od neho ucim v pristupe k zivotu a k ludom, mozem ho obdivovat. Ma skvelu hlavu, paci sa mi akym sposobom premysla. Nad to vsetko ma sarkasticky a rypkajuci zmysel pre humor, casto velmi nekorektny co nam obom vyhovuje a vacsinu casu co sme spolu niekde sa smejeme. Je sebaisty, vie by ticho a nema potrebu sa predvadzat a zaroven sa ozve vzdy v spravnej chvili s niecim trefnym. Je uprimny a povie narovinu ak sa mu nieco nepaci, zaroven diplomaticky aby sa niekoho nedotkol. A stara sa ocividne rad a s chutou o moje celkove well-being a vnima, ze aj ja o to jeho. A ceni si ma.
Fúúha, toho je veľa. Celý náš vzťah je krásny a plný lásky.
Ja som tomu venovala aj celý blog, ktorý som písala, keď sme boli spolu 2roky. A za mesiac to budú už 3roky a nič sa nezmenilo Tak, kto chce grcať dúhu, nech si ho prečíta.
Inak môj frájko je neskutočne skvelý človek a nevravím to akože len ja lebo ho ľúbim ale každý. Proste aj jeho kamoši mi veľakrát povedali, že je doko človek. A myslím, že aj veľa birdzákov, čo ho osobne pozná to potvrdí Je neskutočne inteligentný a vyzná sa do veľmi veľa vecí, čo úplne obdivujem. Koľkokrát sa niečo učím a poviem mu o tom a on, že jasko to som vedel.
Veľmi si ho vážim a taktiež všetko, čo pre nás robí. Ľúbim na ňom, ako hovorí o nás. Nehovorí, že ja toto a toto je moje ale robím to pre nás, aby sme sa my mali dobre :happy:
Veľmi veľa ma podporuje a pomáha mi vo všetkom. Či už len pekným slovom, bočkou na čelo ale aj tým, že mi o 3 ráno upravoval diplomovku a podobné záležitosti.
Veľakrát sa obetoval, my sme sa dali dokopy v máji a tú prvú zimu za mnou chodil každý deň z BA do TT. Síce je to blízko ale chodil každý deň vlakom a potom sa musel jebať ku mne na intrák niekoľko km pešo a v mega zime a chujavici (vtedy bola fakt napiču zima). Každý deň bežal hneď z roboty na vlak, domov chodil posledným vlakom a to prišiel koľkokrát domov až o 1 v noci, potom zas vstávať do roboty a takýto kolobeh. Ale robil to, aby sme mohli byť spolu aspoň pár hodiek denne. Veľa ľudí by sa na to vykašľalo trepať sa niekam v chujavici kvôli 3hodkám, on nie :happy:
Taktiež bol skvelý, keď som mala bc. štátnice a on bol vtedy mega chorý. Mal vysoké teploty, po nociach blúznil ale aj tak to v ten deň odšoféroval ku mne do školy, celý deň tam so mnou presedel a potom zas domov. Chcel tam byť so mnou lebo vedel, že mi jeho prítomnosť pomôže. Na oplátku som mu potom celú noc dávala studené zábaly a mojkala ho.
Veľmi veľa nocí pri mne prebdel, keď som bola chorá/niečo ma bolelo lebo sa bál zaspať, keby mi bolo zle a chcel byť pri mne.
Taktiež ma držal v náručí a upokojoval, keď som mala zlé sny.
Veľmiveľakrát, keď už sme sa ukladali spať a ja som si zmyslela, že mám chuť na niečo, tak vstal uprostred noci a šiel mi to do obchodu kúpiť. Jeho nočné nákupy v zmysle : tampóny, čoko, pivo, tyčinky museli byť vtipné
Veľmi ma ľúbi, a aj ja jeho. A vždy mi všetci vravia, že ježíííš simona ten sa na teba ako díva Sme najviac láska a máme najviac prijebaný zmysel pre humor. Robíme spolu samé hlúposti Plánujeme budúcnosť, chceme bábo, dom.
Ja som neskutočne šťastná a vďačná za takého muža. A každej žene takého prajem. A hlavne sa nehádate, nerozchádzajte kvôli kokotinám ak sa ľúbite. Aj my sme mali problém a mohli sme sa na to vyjebať už asi po pár mesiacoch ale ľúbime sa a neustále na svojom vzťahu pracujeme, nenechávame o upadnúť do stereotypu či nenechávame vyprchať lásku.
júú, už je to dlhé a aj, tak to nikto okrem zakladateľky asi nebude čítať :letim:
a inak, ešte ľúbim na ňom, že keď sme hockde vždy sa ku mne krásne správa a hlavne, ako ku žene, ktorú ľúbi. Aj pred kamarátmi mi dá bočku a proste všetko okolo.
Toto píšem lebo si všímam, ako to veľmi veľa mužov nerobí. Proste sú kdesi aj ich kamoši a správajú sa potom k svojej žene jak hovadá alebo sa tvária, že neexistuje.
Môj sa vždy pýta, čo si dám, ako sa cítim a všetky tieto vecičky, čo by mal robiť každý frájko.
Ja som najstastnejsia dievcina na svete, uz vyse 4 rokov som zalubena a šťastne zadana s najlepším chlapcom na svete
On je to najlepšie, co mam, niekto kto ma chápe, rozosmeje aj v smutnej chvili, podrzi, vypocuje, poradi, pomoze, niekto, kto ako jediny vie ako na mna, pozna ma najlepšie a aj napriek tomu ze sme to nemali vzdy ruzove a vie aj o mojich zlostranach, lubi ma a dava mi to najavo kazdy jeden den.
Kazde ráno mi zavola, aby mi zaprial pekny den a pocul ma. Vela krat cez den mi len tak povie ze ma lubi, a nielen slovami ale hlavne skutkami mi to dokazuje neustale uz roky a stale ho to bavi. Podnikame vylety, pozerame filmiky, chodime do lesika, beehavame po novom, varime si.
Zbožňujem ho celeho ako je, ako vyzera, ako sa sprava, jeho nazory sa zhodujú s mojimi v tych dolezitych veciach, je to skvely gitarista, vela krat mi len tak hra, na zelanie..
Ked ma nieco trapi, alebo som chora, stara sa o mna, zaujima sa...mozem mu povedat VSETKO. A pouceni minulostou si aj vsetko hovoríme, kazdu chobotinu..
Je to to najlepsie, co ma kedy stretlo, moje najdrahsie zlato a on to vie. Nedala by som ho za nic.
hm, som zvedavá, či raz budem schopná mať taký skutočný pravý vážny vzťah s niekým a či raz budem hodná toho, aby sa ku mne niekto správal tak, ako je popísané vyššie.
kedysi, keď som mala 17 a menej, nebolo nič, čo by som na tomto svete chcela viac ako rodinu, milujúceho manžela a 4 deti. alebo 5.
potom som vedela, že to budem mať.
potom som chcela aspoň tie deti, lebo som nedúfala v lásku
a nakoniec som skončila pri tom, že som včera plakala mamke na pleci po záchvate, kedy nado mnou prebrala ona kontrolu a uvedomila som si, že už ju nielen cítim ale aj počujem, plakala som, že ako by mohol niekto mať rád mňa a ako by som mohla mať deti, keď neviem ovládať tú druhú.
čo ak by som im ublížila? čo ak jemu?
kto by vydržal s tak náladovou babou?
čiže tieto veci, čo píšete, krásne to je a všetko, ale ja to nepoznám a sľúbila som že radšej ani nespoznám...
lebo vždy všetci odídu odo mňa
keď im poviem o sebe pravdu
pozerajú sa na mňa inak
a nakoniec sa otočia a odkráčajú z môjho života
a je jednoducho hranica koľko takýchto odchodov človek znesie. ja mám už svoju hranicu dosiahnutú, čiže
aj keby mi napísal ten úžasný chalan z tej piatkovej party, nič nebude
lebo keby odišiel, bolelo by to viac ako keby som bola stále sama.
takže som sama
milujem svoju rodinu a všetok čas investujem do nej a do seba.
a to stačí,
a je to dlhé, nečítajte to, trápna som
ale je to vonku
@purenarcissism ja som usiel na Taiwan aby som po vyse dvoch rokoch zabudol na byvalu. Kazdy den som si omielal ako sa uz nikdy nezalubim, pripominal som si preco som tu a potom spoznal JU a cele moje plany isli do chuja takze asi tolko k tomu co si napisala
@tommyhot to nie je plánovanie...
to je proste realita
kokos
vieš čo?
ser na to
som rada že si happy ale neznášam ľudí, čo našli super lásku tak presviedčajú tých čo nenašli, aby sa nevzdávali a bla bla, že to aj dopadne úplne inak
nikoho to nebaví počúvať
@purenarcissism ja ta nepresviedcam aby si sa nezdavala, koniec koncov mne je stastie inych ukradnute. Len mi reci o tom ako "uz v zivote neurobim XYZ" pridu trochu.. ako by som to.. smiesne. Predpokladam, ze vztahy riesis tu kratsiu polovicu svojho zivota a na zaklade tohto kratkeho timeframe (netusim jak sa tomu nadava po slovensky) zo seba robis citovu trosku. Je to divne.. ale je to tvoja vec, kazdy mame to co chceme. Idem na pivo, pekny den.
moj chlapec je super lebo sa o mna krasne stara a je velmi dobry a so vsetkym mi pomaha, vysava a umyva riad a upratuje a aj sa uci varit aby furt nemusel papat kura na paprike zo sacku ked som v robote a uplne mu to ide. no a kupuje mi kvietky a drobnosti a furt ma na nieco pozve a vecer ma uklada spinkat a hra na gitare muse pesnicky, furt mi poziciava peniaze a hovori mi ze sa nemusim ponahlat ze ich teraz nepotrebuje namiesto toho aby mi povedal ze som pica a nic mi neda nech sa naucim neminat na to na co nemam. no a je hrozne smiesny stale hovori smiesne veci a ked ma boli chrbat masiruje mi ho aj ked ho to strasne nebavi a nevadi mu ze fajcim a ze furt idem chlastat ked rano vstavam a potom sa o mna musi na druhy den starat a nosi krasne oblecenie ktore chodime spolu kupovat a je to vzdy strasne super a chuti mu vsetko co uvarim a upeciem. kazdy den mi hovori ze ma lubi a ked mam fazu chudnutia papa so mnou zdrave veci a tvari sa ze mu chutia. mysli si ze som najzlatunkejsia na svete a ja si myslim ze som druha lebo prvy je on. a este je najsuper lebo raz pri sebe mesiac nosil krabicku cigariet aby mi ju tajne mohol vlozit do kabelky az nebudem mat co fajcit a ked sme spolu este nebyvali travil kazdy vikend asi 6 hodin cestovanim vlakom a nikdy sa na to nestazoval. a proste robime radi uplne rovnake veci, mame uplne totoznu predstavu o traveni volneho casu ale trebars aj o buducnosti. nikdy neziarli a nemusim sa pri nom hanbit cvicit aj ked vyzeram uplne hrozne a robim take vycerpane zvuky. no a este asi tisic veci ale povodne som chcela napisat tak 2 vety a teraz som zabudla ze varim cestoviny
kks ale zabudla som na jednu z najdolezitejsich veci, ze je strasne strasne brutalne mudry a vie skoro vsetko vazne! take veci ze nechapem fakt, a mozem sa ho dokola pytat na prenho uplne zakladne blbosti a nikdy mi nepovie ze som hlupa alebo mi jebe vzdy mi vsetko vysvetli, preto ja sa nehanbim spytat nic ani ked to je vec ktoru som mala uz davno vediet. a dal mi knihy o staroveku a o stredoveku aby som sa tolko nemusela vypytovat ale aj ked sa spytam vsetjo mi povie hlavne o staroveku a ak nahodou nevie ide to hned zistit
hej ale to co pise greyness v @41 je fakt strasne dolezite, ja si to furt uvedomujem ked v praci vidim denne take situacie kedy partia sedi pri stole, chlastaju a tak a je medzi nimi nejaky par, pricom ten chalan ma tu babu ako keby v pici az ju pomaly zosmiesnuje, ani sa jej nedotkne a ona sa asi uz zo zvyku zase sprava jak krava, lepi sa nanho a vyzaduje si pozornost a podobne. minule som videla ako takto sedeli, ta baba nieco hovorila ostatnym nejaku historku a on ako sedel vedla nej robil take opicky na ostatnych a gulal ocami o__O proste wtf ale takito ludia naozaj existuju a kazdy jeden den si v praci hovorim aka som rada ze mam dobrunkeho pozorneho chlapca a nie sedlackeho saska co sa furt musi predvadzat a najdolezitejsie je ci si kamosi myslia ze je dostatocny frajer
@antifunebracka ono to tak fakt trocha vyzera ked som si to po sebe precitala ale ked sa nad tym uplne objektivne zamyslim myslim ze to rozhodne nie je pravda. ono to tak vyzera lebo som sem napisala len pekne veci co on robi pre mna a pre nas a nie tie co ja prenho ale tych je tiez vela
@h8u presne toto! preto som vždy úplne šťastná, keď niekde sme s jeho kamarátmi a tak (ktorí sa vyznávajú, že by chceli niečo také, ako máme my dvaja medzi sebou) a ja som čo len trošku škaredšie a odutejšie podívam (proste sa začumím doblba a vypnem ), tak on sa ma pýta, či je všetko v poriadku a čo môže pre mňa urobiť, aby mi bolo lepšie :happy:
Najviac na svojej polovičke milujem, že každá myšlienka, v ktorej sa nachádza ma prinúti sa usmiať. A keďže myslím na svoju polovičku celý deň, tak sa usmievam celý deň a proste... a tak . Ďakujem za otagovanie btw @ssnehulienka a posielam kúsok lásky do Brna
najradšej by som sem napísala všetko všecičko, ale to by bolo strašne na dlho
spoznala som ho na najúžasnejšej party môjho života a ani by mi nenapadlo, že sa o mesiac na to dáme dokopy a už vôbec by mi nenapadlo, aká šťastná a vďačná za neho budem
je to veľmi dobrý chlapec je pozorný; keď nie sme spolu, tak sme neustále v kontakte..proste nepretržite. žiadne ignorovanie, čo som kedysi bežne zažívala.
venuje sa mi a nedáva prednosť počítaču a pod. ako sa mi kedysi stávalo..a ja si to vážim, že sa ku mne konečne niekto chová, ako k priateľke a váži si ma! vždy je voči mne slušný. keď sme vonku s kamarátmi, tak si ma všíma (lebo bolo tu spomínané, že mnohí to nerobia..on našťastie áno ).
vždy ma vie rozosmiať najmä keď ´twerkuje´ a ja sa pred ním môžem tiež rovnako strápňovať a blázniť a viem, že si o mne nič zlé nepomyslí
ó a keď sa tak pekne na mňa pozerá a stále má potrebu sa mojkať a pusinkovať ^_^
páči sa mi, že pred sebou nemáme žiadne tajomstvá, sme k sebe úprimní a viem, že mu môžem povedať fakt všetko a môžem mu veriť.
a hrozne si na ňom cením, že kedykoľvek som sa pred ním zmienila, že sa mi niečo nepáči alebo, že mi niečo vadí a on to náhodou robil, tak s tým sám od seba prestal, lebo mi nechcel nijakým spôsobom ubližovať a robiť niečo čo mi prekáža.
ale priznám sa tu, že sa vieme strašne pohádať...keď sme spolu alebo voláme, tak je všetko OK...ale akonáhle si píšeme na nete a stačí, že sa len nepochopíme, tak sa riadne povadíme a potom ma to vždy mrzí, bo ja zvyknem v hneve hovoriť (v tomto prípade písať) dosť škaredé veci... až sa čudujem, že po takých výstupoch so mnou stále je..ale ďakujem mu teda, že má také pevné nervy ...možno je aj dobré, že je taký kľuďas, bo ja som naopak nerváčka hrozná
a ešte chcem povedať, že je aj starostlivý, bo keď som bola u neho prvýkrát, tak som ochorela moc, a celú noc vstával, aby mi prezliekal prepotené 3čká, periny a plachty...
jednoducho ľúbim ho, on ľúbi mňa a je to na nás vidno :happy:
@h8u najprv chcem povedať, že je to všetko úžasne krásne :happy:, ale nedá mi nespýtať sa, či sa ti páčili aj jeho topánky, alebo ste pokúpili nové aj tie
jedina vec co som z tohto fora zistil je,ze ja musim byt ten najhorsi frajer siroko daleko v celej galaxii,lebo popisy niektorych muzov sedia na mna mozno tak pred troma rokmi a teraz mam od toho na mile daleko, cudujem sa ze este stale mam priatelku.
Ja na ňom milujem ako ma podporuje. Ďalej, že sa skvele dopľňame. A že sa nikdy nevzdáva a ide si za svojím.
A urobil pre mňa krásne gesto, nechal prácu aj všetko a presťahoval sa za mnou stovky km, aby som mohla študovať na mojej vysnívanej škole. Toto mu nikdy nezabudnem.
A som rada, že náš vzťah funguje štýlom "rob čo chceš" to znamená, že si takmer nič nezakazujeme a keď idem von, tak mi nevyvoláva, kde som a kedy prídem, jemu stačí vedieť, kde som.
Okrem toho je vtipný a veľa sa s ním nasmejem.
Už do mňa ani nepindá, keď si idem zapáliť.
Zajtra je to 5 rokov, čo sme s priateľom spolu. Teda, 5 bláznivých rokov, v ktorých sa stalo aj veľa zlého, no hlavne veľa dobrého, čo úplne vyplnilo môj prázdny život. Preskákali sme si rôznymi krízami vo vzťahu, no našťastie nás každá z tých kríz len poučila a koniec koncov nás vyformovala do aktuálnej podoby
A teraz k nemu, teda
Keď sme sa spoznali, nikdy by som si nepomyslela, že by sme niekedy mohli byť solu, že by som ho mohla takto milovať. Takže láska na prvý pohľad to zrejme nebola
Je úplne iný, ako bol kedy môj ideál krásy, a ja som preňho tiež úplne na opačnej strane jeho ideálu. A najlepšie na tomto celom je to, že naše ideály sa uuplne zmenili za tých 5 rokov, takže mne sú sympatickejší chlapci, ktorí sú podobní jemu, a on zas pokukuje, keď tak, skôr po takých, ako som ja.
A to už je láska, myslím.
A je úžasný. Prakticky je to perfektný a dokonalý muž.
Rád nakupuje. Sám upratuje ( dokonca ho to baví, a mne nedovolí ani umyť riad ) . VARÍ! A veľmi dobre VARÍ!
Alkohol pije málo. Nefajčí. Počúvame rovnakú hudbu ( občas ) A hlavne máme veľa spoločných záujmov.
Je múdry. Teda, nie že by bol nejaký bifloš alebo čo, ale má tak dokonalý všeobecný rozhľad, že sa pri ňom cítim dosť tupo, aj keď si o sebe nemyslím, že som tupá
A milujem na ňom to, že je teraz síce odomňa veľmi ďaleko a príde až o 3 týždne, no aj tak sa snaží byť somnou v kontakte, aj keď má bohatý program a veľa práce.
Viem, že si to tu nebude čítať, keďze on sem nechodí, ale aj tak mu ďakujem za všetko, čo kvoli mne robí, čo kvoli mne obetoval, a že je somnou stále, aj keď sme neboli na seba vždy dobrí. Ďakujem, ďakujem, ďakujem
Ja na taketo zamilovane monology fakt niesom, ale tak ja tiez mam chlapa s ktorym nam to klape, az sa divim ze pre takeho psychousa jak som ja existuje polovicka
A bude to asi tym ze on je tiez psychous, mame rovnaky zmysel pre humor ktory pre druhych uz prekracuje hranice pripustnosti, o to viac som rada ze nesom sama co jej pridu smiesne take veci, tiez mame uz taky ten interny humor, stieracie hlasky ktore chapeme len my dvaja, pri dakom ich pouzijeme, a potom sa na tom ujebavame.. Mam rada jak si vie robit srandu aj sam zo seba, tiez zo mna, mam rada nase bitky ked sa navzajom pourazame a zacneme sa mlatit takym stylom ze on ma fackuje ja mu kopnem do guli on mi omlati hlavu o zem a potom ked uz nevladzeme tak sa odplazime na balkon na cigu a tam sa dobru polhodinu rehoceme
taktiez ma rad podobne filmy jak ja, len on je viac lenivy sa sustredit taze dokumenty sa s nim pozerat nedaju... nevie varit ale je zlaty jak mi so zdutym ksichtom spravi hrianky ked som hladna alebo jak sa vie urazit ked mu poviem ze ma na picu vlasy
A je cielavedomy a tiez lubi cestovat jak ja, vie co povedat ked na mna ide smutok aj ked sa neviem vmestit do koze, a vydrzal uz so mnou 5 rokov co je pre mna uplne ze waau
@mayben jo, on strašne rád baví ľudí tak všeobecne keď bol decko, tak schválne padal zo stoličky, aby sa mu ostatné deti smiali a on mal radosť, že im robí radosť a zbožňujem sa ho z času na čas opýtať "na čo myslíš?", lebo viem, že mu v hlave vždy idú také veci, na ktorých sa pobavím.
ale aby teda neznel len ako zábavné tupelo. je fakt veľmi inteligentný a a vie veľa vecí, o ktorých nemám ani len páru. a vie skvelo vychádzať s ľuďmi. a proste je super!
môj chlap o tretej ráno rieši moje nefunkčné gui v jave ktoré si robí čo chce a nie čo ja chcem, pošle ma o štvrtej ráno spať, že mi pomôže dorobiť tie thready, keď prestanem revať a správať sa psychopatne, robí tú najdokonalejšiu praženicu na svete a včera mi sám od seba vyčistil kefu od vlasov... ak to nie je láska, tak ja už neviem
Dobre, už sa idem tomu venovať.
Ľúbim ho pretože on ma pozná a ľúbi ma. Je na mňa dobrý,tolerantný a chápavý, inteligentný, rozumný. Všetko je proste. Ľúbim ho za to, že ma vie držať celú noc pri sebe a tak si chrapkáme. Je toho moc moc, som veľmi vďačná, že ho mám.
A BONUS
Keď ho ja nahnevkám, keď som ja na neho zlá, keď to ja pokazím tak on príde a vyrieši to. Potiahne ten vzťah správnym smerom. A ešte som šťastná aj za to, že má správne usporiadané hodnoty a vie sa so mnou rozprávať o našom budúcom bejby a dome/byte, obrúčkach a tak.
moje malé zvieratenko, odkedy s ním chodím, mám pocit že som prišla na tento svet aby som zažila krásnu lásku alebo že sa poznáme aj od inakadiaľ a takto to skrátka malo byť, veľmi zmenil môj život k lepšiemu a furt mení, jeho prítomnosť ma napĺňa. doteraz som nespoznala tak čistomyseľného, inteligentného a vyrovnaného človeka. občas is myslím že mi prišiel pomôcť s mojou vlastnou blbosťou, zachrániť ma. možno som v nejakom inom živote zasa zachránila ja jeho, motáme sa okolo seba ako špirála a potom splynieme
teraz som si spomenula na to ako ma raz chcel nechať samú doma, išiel do Brna busom a ja som sa pár minút po jeho odchode z bytu rozbehla vo vlnených ponožkách a pyžame za ním do metra a tak sme išli do toho Brna alebo ako mi v piatok večer napísal že ide s kamarátom na ojedinelú party, ja som sadla do vlaku a 400 km som cestovala aby som stihla aspoň posledné dve hodiny tej akcie. alebo ako sa pred týždňom v stredu rozhodol ísť na kanáre a v piatok sme sedli v lietadle. alebo ako sme hrali poker 2 dni v kuse vedľa seba, predopovaní guaranou a matéčkom, spotení, unavení. alebo ako mi farbil vlasy kedykoľvek som si zmyslela, ako ma chodí uspávať ako bábo, keď mi hladká líca, spieva macku b alebo horkýže slíže
to som sa už trochu rozpísala, skrátka som toho s ním za rok stihla viac než za 20 doterajších rokov dokopy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
čím viac sa človek pre ženu obetuje, tým väčšie zlo sa z nej vykľuje
a môj fanatizmus trvá už skoro rok, huuurrrraaaaaaa
Môj frajer je najlepší chlapec na svete, milujem ho najviac. Obetoval pre mňa mnoho, naozaj mnoho. Nejdem vypisovať čo všetko, je toho veľa. Zostal pri mne, keď som mala psychické problémy, zostal pri mne vždy keď som spravila nejakú hlúposť. A že ich nebolo málo. Maká kvôli tomu aby sme si žili ako tak dobre v ťažkej práci, aj teraz je na nočnej. Ešte doma mi pomôže, povysáva, aj pri varení mi pomôže. Nie je sebec, vždy vypočuje môj názor, ak máme v niečom iný názor, vždy ma vypočuje a zváži moje argumenty.
Ehm. Pauza. Práve tu plačem, plačem úplne najviac, že som niekedy vôbec dokázala pochybovať o ňom...
Pokračujem. Býva v Trnave hoci mal v Bratislave mnoho kamarátov, ale býva tu kvôli mne... Milujem všetko s ním, každý jeden moment... Zabávame sa spolu na maličkostiach, každý deň sa smejeme, máme spoločnú mačičku, máme Minecraft, v ktorom máme domček a na ňom nápis "Vitaj u Paulie a Berta." Máme GoTko, máme našu spoločnú pizzérku, máme naše frázy, máme spoločné miesto na tomto svete. A ja si to neskutočne všetko cením a minimálne raz týždenne sa obávam momentu kedy proste... To pokazím, kedy ho prestane baviť to kto som a aká som. Dúfam, že to nikdy, nikdy nenastane, lebo ja viem, že môj život nemá zmysel bez neho...
A budem romantická a sladká a tak. Ale je super :happy: a teším sa na sobotu
chod do vies kam
a som s ním mega šťastná a tak ako mám domov pri rodine, tak je môj domov pri ňom
Nápodobne ani ja nie som na romantiku a sladke reci (mozno dakedy) je super, uzasna a tesim sa na vikend
A ano, som stastny ze ju mam.
nepoznám človeka, ktorý by ho nemal rád, je to úplne stelesnené kúzelné dobro.
je neuveriteľne nadaný.
a stačí mi sa na neho pozrieť a usmievam sa.
a to napriek tomu, že prvé slovo, čo mi povedal, keď sa na mňa dnes ráno pozrel, bolo "FUJ!"
ako včera:
"Když jste na párty, kde je želva, můžete jsi byť jistý, že neodejde, dokud nejsou snědeny všechny brambůrky!"
♥
tebe sa hned na prvy pohlad pacila? ja mam radsej taketo
keby som mal mat nejaku taku, urcite chcem takuto
AK ano, tak pre mna je ako bola pre werthera Lotta konecne zena co stoji za to dat ju Na mysleny pedastal pre bohynu motivuje ma a posuva dalej, je to moj hnaci motor uvedomovania Si sameho seba, bytia a co to vlastne znamena byt pre zenu muzom
V sobotu
Ako to dokázala? U každej viem vysvetliť prečo. Tá ma dokázala pochopiť, druhá bola pekná a to jej stačilo a s ďalšou som sa mohol rozprávať prakticky o všetkom. Ale ona? Má vlastnosti všetkých vyššie spomenutých ale v niečom je predsa len iná, iná ako všetky ostatné, a pritom skoro rovnaká. Ešte ju dobre nepoznám a už by som ju postavil na prvé miesto.
VIEM! Uvedomil som si to keď som si položil otázku "prečo?" Tá nevedomosť. To že na tú otázku nemám odpoveď ma dostalo. Pohltilo ma to. Niečo v nej je! Nezodpovedaná otázka jej povahy, jej ženskosti. Vyvolalo to vo mne niečo. Niečo čo som hľadal! To čo ma nadchýna. Bez toho aby niečo povedala mi položila otázku. Dala mi výzvu. Dala mi možnosť zažiť ju.
Ja som tomu venovala aj celý blog, ktorý som písala, keď sme boli spolu 2roky. A za mesiac to budú už 3roky a nič sa nezmenilo Tak, kto chce grcať dúhu, nech si ho prečíta.
Inak môj frájko je neskutočne skvelý človek a nevravím to akože len ja lebo ho ľúbim ale každý. Proste aj jeho kamoši mi veľakrát povedali, že je doko človek. A myslím, že aj veľa birdzákov, čo ho osobne pozná to potvrdí Je neskutočne inteligentný a vyzná sa do veľmi veľa vecí, čo úplne obdivujem. Koľkokrát sa niečo učím a poviem mu o tom a on, že jasko to som vedel.
Veľmi si ho vážim a taktiež všetko, čo pre nás robí. Ľúbim na ňom, ako hovorí o nás. Nehovorí, že ja toto a toto je moje ale robím to pre nás, aby sme sa my mali dobre :happy:
Veľmi veľa ma podporuje a pomáha mi vo všetkom. Či už len pekným slovom, bočkou na čelo ale aj tým, že mi o 3 ráno upravoval diplomovku a podobné záležitosti.
Veľakrát sa obetoval, my sme sa dali dokopy v máji a tú prvú zimu za mnou chodil každý deň z BA do TT. Síce je to blízko ale chodil každý deň vlakom a potom sa musel jebať ku mne na intrák niekoľko km pešo a v mega zime a chujavici (vtedy bola fakt napiču zima). Každý deň bežal hneď z roboty na vlak, domov chodil posledným vlakom a to prišiel koľkokrát domov až o 1 v noci, potom zas vstávať do roboty a takýto kolobeh. Ale robil to, aby sme mohli byť spolu aspoň pár hodiek denne. Veľa ľudí by sa na to vykašľalo trepať sa niekam v chujavici kvôli 3hodkám, on nie :happy:
Taktiež bol skvelý, keď som mala bc. štátnice a on bol vtedy mega chorý. Mal vysoké teploty, po nociach blúznil ale aj tak to v ten deň odšoféroval ku mne do školy, celý deň tam so mnou presedel a potom zas domov. Chcel tam byť so mnou lebo vedel, že mi jeho prítomnosť pomôže. Na oplátku som mu potom celú noc dávala studené zábaly a mojkala ho.
Veľmi veľa nocí pri mne prebdel, keď som bola chorá/niečo ma bolelo lebo sa bál zaspať, keby mi bolo zle a chcel byť pri mne.
Taktiež ma držal v náručí a upokojoval, keď som mala zlé sny.
Veľmiveľakrát, keď už sme sa ukladali spať a ja som si zmyslela, že mám chuť na niečo, tak vstal uprostred noci a šiel mi to do obchodu kúpiť. Jeho nočné nákupy v zmysle : tampóny, čoko, pivo, tyčinky museli byť vtipné
Veľmi ma ľúbi, a aj ja jeho. A vždy mi všetci vravia, že ježíííš simona ten sa na teba ako díva Sme najviac láska a máme najviac prijebaný zmysel pre humor. Robíme spolu samé hlúposti Plánujeme budúcnosť, chceme bábo, dom.
Ja som neskutočne šťastná a vďačná za takého muža. A každej žene takého prajem. A hlavne sa nehádate, nerozchádzajte kvôli kokotinám ak sa ľúbite. Aj my sme mali problém a mohli sme sa na to vyjebať už asi po pár mesiacoch ale ľúbime sa a neustále na svojom vzťahu pracujeme, nenechávame o upadnúť do stereotypu či nenechávame vyprchať lásku.
júú, už je to dlhé a aj, tak to nikto okrem zakladateľky asi nebude čítať :letim:
Toto píšem lebo si všímam, ako to veľmi veľa mužov nerobí. Proste sú kdesi aj ich kamoši a správajú sa potom k svojej žene jak hovadá alebo sa tvária, že neexistuje.
Môj sa vždy pýta, čo si dám, ako sa cítim a všetky tieto vecičky, čo by mal robiť každý frájko.
Ja som najstastnejsia dievcina na svete, uz vyse 4 rokov som zalubena a šťastne zadana s najlepším chlapcom na svete
On je to najlepšie, co mam, niekto kto ma chápe, rozosmeje aj v smutnej chvili, podrzi, vypocuje, poradi, pomoze, niekto, kto ako jediny vie ako na mna, pozna ma najlepšie a aj napriek tomu ze sme to nemali vzdy ruzove a vie aj o mojich zlostranach, lubi ma a dava mi to najavo kazdy jeden den.
Kazde ráno mi zavola, aby mi zaprial pekny den a pocul ma. Vela krat cez den mi len tak povie ze ma lubi, a nielen slovami ale hlavne skutkami mi to dokazuje neustale uz roky a stale ho to bavi. Podnikame vylety, pozerame filmiky, chodime do lesika, beehavame po novom, varime si.
Zbožňujem ho celeho ako je, ako vyzera, ako sa sprava, jeho nazory sa zhodujú s mojimi v tych dolezitych veciach, je to skvely gitarista, vela krat mi len tak hra, na zelanie..
Ked ma nieco trapi, alebo som chora, stara sa o mna, zaujima sa...mozem mu povedat VSETKO. A pouceni minulostou si aj vsetko hovoríme, kazdu chobotinu..
Je to to najlepsie, co ma kedy stretlo, moje najdrahsie zlato a on to vie. Nedala by som ho za nic.
potom som vedela, že to budem mať.
potom som chcela aspoň tie deti, lebo som nedúfala v lásku
a nakoniec som skončila pri tom, že som včera plakala mamke na pleci po záchvate, kedy nado mnou prebrala ona kontrolu a uvedomila som si, že už ju nielen cítim ale aj počujem, plakala som, že ako by mohol niekto mať rád mňa a ako by som mohla mať deti, keď neviem ovládať tú druhú.
čo ak by som im ublížila? čo ak jemu?
kto by vydržal s tak náladovou babou?
čiže tieto veci, čo píšete, krásne to je a všetko, ale ja to nepoznám a sľúbila som že radšej ani nespoznám...
lebo vždy všetci odídu odo mňa
keď im poviem o sebe pravdu
pozerajú sa na mňa inak
a nakoniec sa otočia a odkráčajú z môjho života
a je jednoducho hranica koľko takýchto odchodov človek znesie. ja mám už svoju hranicu dosiahnutú, čiže
aj keby mi napísal ten úžasný chalan z tej piatkovej party, nič nebude
lebo keby odišiel, bolelo by to viac ako keby som bola stále sama.
takže som sama
milujem svoju rodinu a všetok čas investujem do nej a do seba.
a to stačí,
a je to dlhé, nečítajte to, trápna som
ale je to vonku
lol
to je proste realita
kokos
vieš čo?
ser na to
som rada že si happy ale neznášam ľudí, čo našli super lásku tak presviedčajú tých čo nenašli, aby sa nevzdávali a bla bla, že to aj dopadne úplne inak
nikoho to nebaví počúvať
som sa chcel tomuto foru vyhnut, ale ked uz mi to svieti na ploche
spoznala som ho na najúžasnejšej party môjho života a ani by mi nenapadlo, že sa o mesiac na to dáme dokopy a už vôbec by mi nenapadlo, aká šťastná a vďačná za neho budem
je to veľmi dobrý chlapec je pozorný; keď nie sme spolu, tak sme neustále v kontakte..proste nepretržite. žiadne ignorovanie, čo som kedysi bežne zažívala.
venuje sa mi a nedáva prednosť počítaču a pod. ako sa mi kedysi stávalo..a ja si to vážim, že sa ku mne konečne niekto chová, ako k priateľke a váži si ma! vždy je voči mne slušný. keď sme vonku s kamarátmi, tak si ma všíma (lebo bolo tu spomínané, že mnohí to nerobia..on našťastie áno ).
vždy ma vie rozosmiať najmä keď ´twerkuje´ a ja sa pred ním môžem tiež rovnako strápňovať a blázniť a viem, že si o mne nič zlé nepomyslí
ó a keď sa tak pekne na mňa pozerá a stále má potrebu sa mojkať a pusinkovať ^_^
páči sa mi, že pred sebou nemáme žiadne tajomstvá, sme k sebe úprimní a viem, že mu môžem povedať fakt všetko a môžem mu veriť.
a hrozne si na ňom cením, že kedykoľvek som sa pred ním zmienila, že sa mi niečo nepáči alebo, že mi niečo vadí a on to náhodou robil, tak s tým sám od seba prestal, lebo mi nechcel nijakým spôsobom ubližovať a robiť niečo čo mi prekáža.
ale priznám sa tu, že sa vieme strašne pohádať...keď sme spolu alebo voláme, tak je všetko OK...ale akonáhle si píšeme na nete a stačí, že sa len nepochopíme, tak sa riadne povadíme a potom ma to vždy mrzí, bo ja zvyknem v hneve hovoriť (v tomto prípade písať) dosť škaredé veci... až sa čudujem, že po takých výstupoch so mnou stále je..ale ďakujem mu teda, že má také pevné nervy ...možno je aj dobré, že je taký kľuďas, bo ja som naopak nerváčka hrozná
a ešte chcem povedať, že je aj starostlivý, bo keď som bola u neho prvýkrát, tak som ochorela moc, a celú noc vstával, aby mi prezliekal prepotené 3čká, periny a plachty...
jednoducho ľúbim ho, on ľúbi mňa a je to na nás vidno :happy:
@greyness @40 vy ste úplne doko :happy: veľmi vám fandím ^^
a inak @0 - Táni, dík že si ma tagla :happy: je mi cťou tu byť spomenutá ako šťastná polovička (konečne, po dlhej dobe )
stara sa o mna, robi mi papat, ide kvoli mne v noci do obchodu, ked si nieco zabudnem donesie mi to pred pracou na ukor vlastneho spanku...
rozprava mi rozpravky ked neviem zaspat
stale mi dava pocitit, ze som ta jedina na celucickom svete, ze ja som jedina princezna
vie ma prekapit, ci su to malickosti alebo premyslene prekvapenia, jedine je to ze mi chce spravit radost a vzdy sa mu to podari
a je toho milion...
milujem ho
a myslim ze si to precita, pretoze ,,tajne" stalkuje co tu vypisujem
A urobil pre mňa krásne gesto, nechal prácu aj všetko a presťahoval sa za mnou stovky km, aby som mohla študovať na mojej vysnívanej škole. Toto mu nikdy nezabudnem.
A som rada, že náš vzťah funguje štýlom "rob čo chceš" to znamená, že si takmer nič nezakazujeme a keď idem von, tak mi nevyvoláva, kde som a kedy prídem, jemu stačí vedieť, kde som.
Okrem toho je vtipný a veľa sa s ním nasmejem.
Už do mňa ani nepindá, keď si idem zapáliť.
A teraz k nemu, teda
Keď sme sa spoznali, nikdy by som si nepomyslela, že by sme niekedy mohli byť solu, že by som ho mohla takto milovať. Takže láska na prvý pohľad to zrejme nebola
Je úplne iný, ako bol kedy môj ideál krásy, a ja som preňho tiež úplne na opačnej strane jeho ideálu. A najlepšie na tomto celom je to, že naše ideály sa uuplne zmenili za tých 5 rokov, takže mne sú sympatickejší chlapci, ktorí sú podobní jemu, a on zas pokukuje, keď tak, skôr po takých, ako som ja.
A to už je láska, myslím.
A je úžasný. Prakticky je to perfektný a dokonalý muž.
Rád nakupuje. Sám upratuje ( dokonca ho to baví, a mne nedovolí ani umyť riad ) . VARÍ! A veľmi dobre VARÍ!
Alkohol pije málo. Nefajčí. Počúvame rovnakú hudbu ( občas ) A hlavne máme veľa spoločných záujmov.
Je múdry. Teda, nie že by bol nejaký bifloš alebo čo, ale má tak dokonalý všeobecný rozhľad, že sa pri ňom cítim dosť tupo, aj keď si o sebe nemyslím, že som tupá
A milujem na ňom to, že je teraz síce odomňa veľmi ďaleko a príde až o 3 týždne, no aj tak sa snaží byť somnou v kontakte, aj keď má bohatý program a veľa práce.
Viem, že si to tu nebude čítať, keďze on sem nechodí, ale aj tak mu ďakujem za všetko, čo kvoli mne robí, čo kvoli mne obetoval, a že je somnou stále, aj keď sme neboli na seba vždy dobrí. Ďakujem, ďakujem, ďakujem
takže také to je, hej?
wow
zaujímavé
čavte
A bude to asi tym ze on je tiez psychous, mame rovnaky zmysel pre humor ktory pre druhych uz prekracuje hranice pripustnosti, o to viac som rada ze nesom sama co jej pridu smiesne take veci, tiez mame uz taky ten interny humor, stieracie hlasky ktore chapeme len my dvaja, pri dakom ich pouzijeme, a potom sa na tom ujebavame.. Mam rada jak si vie robit srandu aj sam zo seba, tiez zo mna, mam rada nase bitky ked sa navzajom pourazame a zacneme sa mlatit takym stylom ze on ma fackuje ja mu kopnem do guli on mi omlati hlavu o zem a potom ked uz nevladzeme tak sa odplazime na balkon na cigu a tam sa dobru polhodinu rehoceme
taktiez ma rad podobne filmy jak ja, len on je viac lenivy sa sustredit taze dokumenty sa s nim pozerat nedaju... nevie varit ale je zlaty jak mi so zdutym ksichtom spravi hrianky ked som hladna alebo jak sa vie urazit ked mu poviem ze ma na picu vlasy
A je cielavedomy a tiez lubi cestovat jak ja, vie co povedat ked na mna ide smutok aj ked sa neviem vmestit do koze, a vydrzal uz so mnou 5 rokov co je pre mna uplne ze waau
ale aby teda neznel len ako zábavné tupelo. je fakt veľmi inteligentný a a vie veľa vecí, o ktorých nemám ani len páru. a vie skvelo vychádzať s ľuďmi. a proste je super!
Ľúbim ho pretože on ma pozná a ľúbi ma. Je na mňa dobrý,tolerantný a chápavý, inteligentný, rozumný. Všetko je proste. Ľúbim ho za to, že ma vie držať celú noc pri sebe a tak si chrapkáme. Je toho moc moc, som veľmi vďačná, že ho mám.
A BONUS
Keď ho ja nahnevkám, keď som ja na neho zlá, keď to ja pokazím tak on príde a vyrieši to. Potiahne ten vzťah správnym smerom. A ešte som šťastná aj za to, že má správne usporiadané hodnoty a vie sa so mnou rozprávať o našom budúcom bejby a dome/byte, obrúčkach a tak.
teraz som si spomenula na to ako ma raz chcel nechať samú doma, išiel do Brna busom a ja som sa pár minút po jeho odchode z bytu rozbehla vo vlnených ponožkách a pyžame za ním do metra a tak sme išli do toho Brna alebo ako mi v piatok večer napísal že ide s kamarátom na ojedinelú party, ja som sadla do vlaku a 400 km som cestovala aby som stihla aspoň posledné dve hodiny tej akcie. alebo ako sa pred týždňom v stredu rozhodol ísť na kanáre a v piatok sme sedli v lietadle. alebo ako sme hrali poker 2 dni v kuse vedľa seba, predopovaní guaranou a matéčkom, spotení, unavení. alebo ako mi farbil vlasy kedykoľvek som si zmyslela, ako ma chodí uspávať ako bábo, keď mi hladká líca, spieva macku b alebo horkýže slíže
to som sa už trochu rozpísala, skrátka som toho s ním za rok stihla viac než za 20 doterajších rokov dokopy.