Pred pár dňami sa mi stal úsmevný a o to viac vzrušujúci zážitok. Domyslite si že kde a domyslite si za akých okolností. Bol som jednoducho na extráze a stretol som sa s jednou neskutočnou bombou dievčaťom. Trochu sme tancovali vedľa seba a hneď ako......
........som sa zapozeral do jej očí mi prišli tak nádherné že som jej to hneď musel povedať. Ako sme sa bavili, zapozeral som sa ešte viac z bližšia a to čo som pri tom začal pociťovať to sa dá len veľmi ťažko opísať. Prechádzala mnou neuveriteľná eufória ... Je tu niekto s úplne že eurofickým zážitkom? ... Viem že mnohý z vás ma možno budú súdiť za drogy, ale bolo to priležitostne. IQ min 150+ tak nebuď hejter!
zamilovanosťou by som to nenazval... prežíval si veci intenzívnejšie ako normálne a to kvoli extáze... nepochybujem že tvoj zažitok bol parádny ale to či si sa zamiloval alebo nie zisťuj až v čistom stave..
aha... odpoveď na tvoju otázku...
no nwm mne stačilo zhuliť sa a počúvať house/trap nightcore a bol som uplne v piči... zavrel som oči a videl som zvuky.. krása.. potom som otvoril oči a utekal som obrátiť žalúdok..
Poznám to, tiež si dám niekedy ečko. Chápem tvoj text. Si v ako v inej dimenzii. Ale, najdu sa tu aj odcudzovaci, raz za zivot treba vyskusat a ptm hodnotiť.
ono to tak začína, po čase, ja pi.a, kkot, kde som mal oči, som tehotná čo mám robiť...
biedne sú veru vaše životy, ktoré sa zakladajú na špinavých drogách - extazach, skutočná láska vypadá úplne, ale úplne ináč...
Musím ešte jeden koment. Ečko je ako bonbón lásky. Stačí že si dáš 1 až 2 tabl. a všetko sa ti zmení. Zažiješ niečo, čo si nikdy nezažil. Bože, ved to je také krásne. Začneš preciťovať hudbu, strašne si priateľský, bože tá eufória. Zrničky ani nevravím.. h. Máš nekonečnú energiu. Všetko preciťuješ. Naposledy keď som mal, tak som zmiešal s alkoholom.. slabé účinky. Musíš to zažiť. Dáš si porshe, lambo, alebo iné a lietaš v oblakoch. O takých témach rád píšem. Najlepšie je to preciťovanie hudby.. párty zakončís spomaľovačom. Spotíš sa jak hovado, ale stojí to za to.
Ako ty vieš ohodnotiť človeka na základe pár riadkov. Pozisťuj si to spojenie "feťácka troska". To mám človeka na základe 3 pohárikov vína nazvať alkoholický odpadlík? To mám človeka nazvať na základe jedného jointa nazvať feťák, troska a pod. ? Nečakal som, že napíšeš takú somarinu.
@marcello111 ty si strasny chuj, filo,plna huba tolerancie a pritom skryto zakerny,ty tu pises sracky ktore nikoho neberu,nechceme zit s Kristom,pochopis to? Zi a nechaj,to iste plati pre funebraka lebonten zjedol mudrost ale odfajci kazdeho to je trošku iny ako pan dokonaly. ,cau katol ser uz na to,nemam nemam preco byt nenavidena pre tvoje mega ego
@tasha5
ovládaj sa a nezačínaj vyvolávať problémy, ak niekto fetuje, je to začiatok jeho konca, tu prestáva fungovať zdravý rozum, prichádza sklamanie a mnohokrát aj samovražda...
v tvojom veku by si mala už dokonale poznať čo je správne a čo nie, si dáma a ta sa takto nespráva...
no chápem celú situáciu ... dal si si tabletku a mal si stavy ... koniec príbehu a čo je na to ponaučenie ? že to so zamilovaním nemá nič a je to iba stav po droge
@Melancholik ty to ani nemozes nikdy pochopit. @Antifunebracka ked si das 2x do roka extazu si fetak a troska? odsudzujes nieco comu nerozumies. Extaza nie je tvrda droga, vela propagandy si si cital.
@tryptaminedream Éčko ma 64654 vedľajších účinkov a to nie je propaganda, ale lekárske výskumy a štatistiky. A každé branie drogy začína rekreačne, nikto nezačne brať 45 x denne. Ale po chvíli budeš mať z mozgu toto
@Antifunebracka : akych vedlajsich ucinkov? extaza je bezpecnejsia ako alkohol ak je clovek zodpovedny. A ano zase propaganda - kazdy zacne a potom je fetak troska lebo bude viac a viac, ale tato rovnica neplati, zalezi od cloveka. Z mozgu nebudes mat mix, preco by si mal mat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
no nwm mne stačilo zhuliť sa a počúvať house/trap nightcore a bol som uplne v piči... zavrel som oči a videl som zvuky.. krása.. potom som otvoril oči a utekal som obrátiť žalúdok..
biedne sú veru vaše životy, ktoré sa zakladajú na špinavých drogách - extazach, skutočná láska vypadá úplne, ale úplne ináč...
ako sa opovazujes mi hovorit co mam a nemam robit
hatin is love, hatin is life
are u here for datin or hatin?!
and watch out cuz i will add you to my hate list
a teraz neviem co je lepsie - IQ 150+ alebo 16cm?
ak ti to vadí, nečítaj
a ti to nevadí, užívaj tie sračky!
aj doktori, aj pohrebníctvo budú mať robotu
Ako ty vieš ohodnotiť človeka na základe pár riadkov. Pozisťuj si to spojenie "feťácka troska". To mám človeka na základe 3 pohárikov vína nazvať alkoholický odpadlík? To mám človeka nazvať na základe jedného jointa nazvať feťák, troska a pod. ? Nečakal som, že napíšeš takú somarinu.
ovládaj sa a nezačínaj vyvolávať problémy, ak niekto fetuje, je to začiatok jeho konca, tu prestáva fungovať zdravý rozum, prichádza sklamanie a mnohokrát aj samovražda...
v tvojom veku by si mala už dokonale poznať čo je správne a čo nie, si dáma a ta sa takto nespráva...
@Antifunebracka ked si das 2x do roka extazu si fetak a troska? odsudzujes nieco comu nerozumies. Extaza nie je tvrda droga, vela propagandy si si cital.