v prvom ročníku som bola "zaľúbená" do spolužiaka a vkuse som mu dávala pusiky chudák doteraz má zo na traumu
ale tak viac naozajstnejšie som sa zamilovala v treťom ročníku, do iného spolužiaka a bola som do ňho zaľúbená 4 roky... ale ono to bolo len z mojej strany a on o tom nevedel, lebo som sa príšerne hanbila
od cca 6teho po 9ty ročník, nevie o tom doteraz a bolo to také milé pekné platonické, som tomu rada... niekedy je lepšie, keď tieto platonické lásky nimi aj ostanú
v druhom ročníku na zš som sa "zaláskovala" do o tri roky staršieho chlapca, ktorého som zbožňovala asi 8 rokov boli sme susedia a vždy som ho sledovala z okna aj keď sa somnou nikdy nerozprával. Potom sme sa presťahovali on tiež a zase býva kúsok odomňa Teraz chodíme von, sme kamaráti, ale stále je to také zvláštne môj vzťah k nemu Prvá láska no
tak detsky na zakladke..potom tak ,ze cooo?to co je toto? na strednej.. a tak naozaj som bol zalubeny ked som mal 22 ..a nevyslo to..ale teraz som sa zase zalubil juch..tak dufam,ze to bude ta prava
neviem ci to bola laska, ale ked som mala 10 tak sa mi riadne pacil jeden chlapec, som mu vzdy robila zle v škole(mal strojcek a som sa mu furt preto smiala a občas ho aj bila), nevedela som to nejako ,,lepšie vyjadriť" a nakoniec to povedal učitelke že mu stale robim zle a mala som poznamku cez 4 riadky červenou že ho šikanujem(ach)....láska bolí(ach)
väčšinou to bolo len platonické, vždy sa mi niekto páčil a keď som mu povedala čo cítim, zázračné slovíčka "prepáč, ale" začali fungovať ostošesť... a všetko to ľutujem... jedine teraz to vyzerá vážne, pretože som sa tak ešte necítila, aby ma človek priťahoval všetkými smermi a bol pre mňa takou veľkou záhadou, ktorú sa už takmer rok snažím vyriešiť... čiže 16
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale tak viac naozajstnejšie som sa zamilovala v treťom ročníku, do iného spolužiaka a bola som do ňho zaľúbená 4 roky... ale ono to bolo len z mojej strany a on o tom nevedel, lebo som sa príšerne hanbila
od cca 6teho po 9ty ročník, nevie o tom doteraz a bolo to také milé pekné platonické, som tomu rada... niekedy je lepšie, keď tieto platonické lásky nimi aj ostanú
A take pikeriny detinske som riesila naposledy v tretej alebo stvrtej triede zakladky...
Ale potom som sa z toho dostala
a k otázke.. ja v 17.. alebo to bolo niekedy okolo 18ky si to presne nepamätám už
od 21 raz a šťastne?