Chcela by som sa spýtať ako je to so zanechaním štúdia.. či je lepšie ísť na študijné oddelenie a riešiť tie papierovačky alebo kašlať na to a nechať sa vyhodiť na konci semestra?
vypýtaj si všetky potvrdenia o štúdiu, čo potrebuješ na všetky bonusy a zadarmové veci, a potom si to ASAP zruš, lebo eh, potom budeš platiť veľa, ak budeš od začiatku študovať... každý deň sa ti počíta....
a nvm akože, na muni je "zanechanie štúdia" na tri kliky v systéme, nemusíš nikam chodiť, len zrazu ti príde 10 mailov o tom, čo všetko ti vymazali a zrušili a ... no, smutné ale neviem, ako je to inde
Ja som sa z prvého štúdia tzv nechal vyhodiť, proste som tam celý letný semester už nechodil lebo aj tak vyhadzovali ku koncu augusta a to už som nastupoval na nové štúdium
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
a nvm akože, na muni je "zanechanie štúdia" na tri kliky v systéme, nemusíš nikam chodiť, len zrazu ti príde 10 mailov o tom, čo všetko ti vymazali a zrušili a ... no, smutné ale neviem, ako je to inde