Včera večer som od únavy šiel spať a zabudol som že som si nevybral šošovku . O 2 ráno keď som si na ňu spomenul a zobudil sa tak už nebola na mieste ale niekde zapadnutá za okom . Nejaká rada ako ju dostať von ?
Si si istý, že ju máš ešte v oku? Mne sa raz čočka "polámala" na maličké kúsky a vyberala som to z celého oka a bol zázrak, že som ich všetky našla. Skús si prstom pohmýriť po viečku či ju niekde nenájdeš, ak nie, tak očná.
Asi ju budeš mať pod horným viečkom nadvyhni si ho a pozri sa tam alebo niekto kto ti pomože ja som ju tam tiež raz mal s troškou sebazaprenia som si ju odtial vytiahol have fun
a si si isty, ze ju tam este mas? citis ju?...lebo kamoske sa stalo presne toto iste a tiez nemohla sosovku najst v oku, ked sa zobudila, tak sla k ocnej a ta zistila, ze ju tam uz nema, takze jej musela nejak vypadnut
no pozeral som pri posteli ani na nie je nikde prešiel som každý jeden kúsok :/ a keď tak mohla by byť v oku lebo takto by som mal nádej že ju mám a nie je stratená
@neutralnothing Šosovky by si nemali nosiť v noci. Pred spánkom by sa mali vždy vyberať. Nie je to dobré pre tvoje oči. Oko nevie tak dýchať a škodíš si tak...
Inak čo sa týka témy...tak šošovka ti buď z oka vypadla alebo ju máš niečo dokrčenú v rohu oka...je nemožné, aby sa dostala "za oko" ...
@firestorm ja mam take tie, co sa mozu nosit aj v noci.. hej, vela ludi mi to hovori, ale tak isto vela ludi ich tiez nosi v noci a zatial mi to nerobi problemy, takze nemam dovod s tym prestat
@neutralnothing Možno to teraz nepociťuješ, ale aby sa ti to v budúcnosti nepreukázalo na tvojom zraku či očiach, vieš? Ten dôsledok sa môže dostaviť až po dlhšom čase. Šošovky nie sú uspôsobené na "nočné nosenie" ... máš vysušené oko strašne potom...
To že ich nosí veľa ľudí v noci ťa zaujímať nemusí...to je ich vec...keď oni skočia von oknom, tak aj ty skočíš?
ja si myslim, ze keby si ju mal niekde zaseknutu, tak by si to citil... mne sa raz stalo, ze som si posuchala oko, sosovka sa dako skrcila a posunula pod horne viecko, len taky malicky kusok z nej bolo vidiet, no ale dost to aj rezalo v tom oku.. ale tiez som raz bola po noci presvedcena, ze nie je ina moznost ako ze mam sosovku za okom a potom som ju asi po tyzdni nasla stvrdnutu na zemi
mne sa toto tiež raz stalo a aj keď som ju nevedela nájsť taký lak som cítila... ako mne pomohlo to že som zavrela oko, pozrela som sa úplne najnižšie ako to išlo a potom som si pritlačila prst na viečko a pomaly som pozerala vyššie a vyššie...keď som to zopakovala asi trikrát zrazu sa mi tam tá šošovka objavila a normálne som ju vybrala, ale absolútne neviem či to bude fungovať, či to nebolo len šťastie
@firestorm z teba je nejaky moc skuseny oftalmolog no o rok aj dva mesiace uz aj budem mat 20 a sosovky uz nosim 5 rokov a pred tym som nosila okuliare, takze mi nemusis hovorit co mam a co nemam robit so svojimi ocami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Choj pred zrkadlo, kde máš dosť svetla, a vytiahni si horné viečko čo najviac. Keď ju vzadu uvidíš, vyber ju normálne pinzetou.
Keď ju neuvidíš, očná.
fakt, hladaj v oku ale za okom ju urcite nemas, ani kebyze ju tam srobovakom tlacis
ale celkom ma zaujima, ako sa v spanku moze stat nieco so sosovkou...ved existuju aj sosovky co sa nosia aj cez noc
Inak čo sa týka témy...tak šošovka ti buď z oka vypadla alebo ju máš niečo dokrčenú v rohu oka...je nemožné, aby sa dostala "za oko" ...
kks maximalne pod vieckom ju mozes mat
To že ich nosí veľa ľudí v noci ťa zaujímať nemusí...to je ich vec...keď oni skočia von oknom, tak aj ty skočíš?
nemam suche oci a mam v plane sa nechat olaserovat, takze snad uz moje oci dlho trpiet nebudu
a nie neskocim, ale kebyze sa sama rozhodnem (tak, ako o noseni sosoviek v noci, ved mi to nikto neodporucoval), tak ano
Bol som poverený úlohou strážneho anjela nad tvojou osobou...