Keďže dnes ani zajtra svoju doktorku nebudem môcť poriešiť, chcela by som sa spýtať VÁS, čo máte skúsenosti s týmto problémom, čo nemáte niečo, čo vám pomohlo na zmiernenie neust
neporadim ti ...ale mozes povedat svoje skusenosti s tymto problemom ...bola to moja maturitna otazka a mal som jedno stastie ze predsednicka mat komisie odisla v tu chvilu na wc ...triedna pomohla
@lojla jop, myslím nie som na 100% presvedčená, nie som lekárka ani sa v tom nejako moc nevyznám, mne pomohlo behom pár dní.... alebo na tej pohotovosti ti niečo dajú alebo povedia lekári lepšie ako nič.
ja som to mala minuly rok... a poviem ti, ze jedine co mi pomohlo na prekonanie bolesti bol alkohol.. ked som bola v nalade, tak som to vnimala menej.. a myslim to vazne.. alebo si daj horuci kupel..
viete, len mna trapia tie bolesti pri moceni... :/
@sisel nemyslim si, ze by mi antibiotika na toto pomohli... dokonca ani naposledy - a to som mala taky akutny zapal, ze na okamzitu hospitalizaciu - som ich nebrala...
ja som pila ten urologicky caj alebo je jedno co proste pit..a vraj pomahaju brusnice a vytazky z nich ale to odskusane nemam..a pomahalo mi ked ma chalan hladkal po chrbte
brusnicové tabletky to zmiernia trošku alebo utekaj na pohotovosť.. minule som tam bol s priatelkou, mala to isté a dostala takú jednu megasilnú tabletku ktorá to vyliečila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja som mala tiež, ale v nemocnici, a tak som mala hneď liečené.
@sisel nemyslim si, ze by mi antibiotika na toto pomohli... dokonca ani naposledy - a to som mala taky akutny zapal, ze na okamzitu hospitalizaciu - som ich nebrala...