Mal som strašné bolesti hlavy a brucha. Išlo ma roztrhať. Nehovoriac o horúčke. Lekár mi bral krv robil rontgen a aj test moču. Spravil mi aj CRP a vyšla hodnota 102. Dal mi antibiotiká a vraj mám zápal obličiek ale teraz som doma.
V Pondelok majú byť výsledky ... pôjdem do nemocnice? Pretože teraz sa cítim v poriadku. Možno je to antibiotikami a možno to len na chvíľu ustúpilo ale oproti tomu čo som zažíval bez liekov to je veľmi dobré. A tá hodnota CRP je vysoká?
Ja som mala zápal obličiek na začiatku tehotenstva. Nešla som do nemocnice a to som ho mala fakt dosť silný.. dva týždne som si poležala doma a potom bolo všetko v poriadku. Ako ja tak aj bábo. Takže ak sme prežili my, prežiješ aj ty a nestresuj.
CRP 102 je veľmi vysoké, mňa si so zápalom obličky nechali v nemocnici (bolel ma chrbát a mala som teplotu 38°C)-dávali mi antibiotiká cez infúzie, aby mi to prešlo rýchlejšie a nechceli ma pustiť, kým to neklesne pod 50 (čo je stále veła) a to už som ani nemala teplotu, ani bolesti, každé ráno mi brali krv. Ak sa cítiš dobre, tak len pokračuj v užívaní a choď na kontrolu. Ak ti tie antibiotiká nasadili na základe kultivácie moču,kt. trvá cca 4 dni odo dňa,kedy si odovzdal vzorku (daná baktéria, ktorá spôsobuje zápal voči atb nie je rezistentná), tak by to malo po pár dňoch klesnúť.
ja som mal asi tiez zapal obliciek, ked tak nad tym rozmyslam. ale chronicky. rano ma vzdy v tej oblasti bolelo, ale testy mocu na preventivke nic nepreukazali, a tak som si myslel, ze asi len debilne lezim a ze ma bolia krize. no teraz mi nasadili silne antibiotika na nieco uplne ine a bolest je prec + menej cikam. s temou to sice velmi nesuvisi, ja len, ze je to celkom sranda
@notme Tak podľa tvojho popisu, ak bolesť obličiek ráno je prejavom ich zápalu, tak je možné že som to mala aj ja. A to som tiež myslela, že len blbo spím a skúsila som zaspávať v najrôznejších polohách...:/
Padre, to naozaj záleží na tom ako to dopadne. Ak lieky zaberú, možno ti len v pondelok dajú druhú krabičku, ak nezaberú, pôjdeš do nemocnice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Padre, to naozaj záleží na tom ako to dopadne. Ak lieky zaberú, možno ti len v pondelok dajú druhú krabičku, ak nezaberú, pôjdeš do nemocnice.