Mal už niekto z vás problémy s prínosovými dutinami? Ak áno užívali ste len lieky, alebo ste sa aj nahrievali lampu, prípadne používali nejaké prírodné prostriedky ( naparovanie sa nad harmančekom napr.). Prebíjali vám už aj dutiny, ak áno, je to bolestiv
Ja som mal, dva krát alebo trikrát... užíval som silné lieky na bolest (lebo tá je neskutočná), plus tuším antibiotiká, lieky na zastavenú nádchu, nejaké kvapky... a hej aj tú lampu som mal
vôbec to nebolí, iba je to nepríjemné
mne to prepichovali s takými dlhými tyčkami čo vyzerali ako ihlice a dali ma sadnúť pred červenú lampu aby mi vytiekol ten sopel
a brala som aj lieky
james98 ja to mám chronické a tá bolesť je skutočne otrasná
zelinka moji tiež keď som bola chorá a ani za svet nechcela ísť k lekárovi, ale mnou ani toto nepohlo museli mi kúpiť niečo sladké a až potom som bola ochotná tam ísť
biancadetolle ak je toto prebíjanie tak potom mi poriadne odľahlo, lebo to mi už robili a nie je to skutočne bolestivé len trošku blbý pocit no, aj tou lampou mi to nahrievali, no vážne mi odľahlo prebíjanie znie tak hororovo, len treba dávať pozor aby sa človek nepozabudol že to má v nose a nechcel sa napríklad poškrabať na tvári, lebo mne sa to stalo a ver tomu že keď si do tých tyčiek len trochu udrieš je to ešte horší pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
vôbec to nebolí, iba je to nepríjemné
mne to prepichovali s takými dlhými tyčkami čo vyzerali ako ihlice a dali ma sadnúť pred červenú lampu aby mi vytiekol ten sopel
a brala som aj lieky
zelinka moji tiež keď som bola chorá a ani za svet nechcela ísť k lekárovi, ale mnou ani toto nepohlo museli mi kúpiť niečo sladké a až potom som bola ochotná tam ísť
biancadetolle ak je toto prebíjanie tak potom mi poriadne odľahlo, lebo to mi už robili a nie je to skutočne bolestivé len trošku blbý pocit no, aj tou lampou mi to nahrievali, no vážne mi odľahlo prebíjanie znie tak hororovo, len treba dávať pozor aby sa človek nepozabudol že to má v nose a nechcel sa napríklad poškrabať na tvári, lebo mne sa to stalo a ver tomu že keď si do tých tyčiek len trochu udrieš je to ešte horší pocit