Zdravím, chcela som sa spýtať hlavne tých, ktorí vedia, ako to chodí na Prešovskej univerzite... zapotrošil sa mi druhý diel zaplatenej poštovej poukážky zápisného a k zápisu ho treba...bude s tým problém? Neviete poradiť, ako to riešiť? Stačí tetám na št
akože...ja som našťastie ten druhý diel nestratila, ale myslím si, že tie "extra milé" tety na študijnom nebudú veľmi rady, keď im povieš, že si ho "proste stratila", alebo že ho "proste nemáš" pretože...ako osobne aj mňa by to naštvalo
Nechapem, preco v dnesnej dobe este ludia platia sekmi. Ved to poslem ibankingom, vsetko mam pekne krasne vypisane, nemusim nic stracat, nicoho sa bat. Neviem, ako im chces dokazat, ze si platila. Ked platis cez ucet, mas svoj vlastne jedinecne variabilne cislo. Ked tak, chod do maisu, ci mas v polozke financovanie nejaky udaj o zaplateni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov