Ahojte , potreboval by som poradit kde v Nitre nájdem budovu ,ktorá patrí UKF a má označenie P-2,je to nekde an Tr.A.Hlinku. A ešte malý dotaz ide nekto na zapis v tento deň teda 4.9. ak nekto ide nech sa mi ozve dikes a idem študovať historiu. stuck_out_tongue:ekný v
čauko, ja som Košičanka, a viem ...teda mooožno, bude to asi cestou ako ideš k Tescu, vedľa samosprávneho úradu, je ďalšia taká veľká budova UKF, tak možno je to to, presne kde je P2 už neviem ...a veľa šťastiaaa
dnes som tam bola a do tej prednaskovej miestnosti idem aj 22.
@6 to si dostala taky papier"Harmonogram stretnuti studentov 1. roč. s rocnikovymi tutormi" nie? A kde mas svoj odbor, tak tam mas aj presny cas a aj adresu, kde mas ist a asi tam ti povedia, ake predmety mas a urobis si rozvrh. Aspon ja som si to takto domyslela, bo tomu ujkovi som ani ja nerozumela, ale asi som len nepocuvala
@10 a to je ako mozne? ved aj osemrocny gympel koncia ludia 18 rocni alebo cez leto maju 18, nech akolkovek rozmyslam 17 rocny vysokoslak nemoze byt, jedine ze by dali o rok skor do skoly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@6 to si dostala taky papier"Harmonogram stretnuti studentov 1. roč. s rocnikovymi tutormi" nie? A kde mas svoj odbor, tak tam mas aj presny cas a aj adresu, kde mas ist a asi tam ti povedia, ake predmety mas a urobis si rozvrh. Aspon ja som si to takto domyslela, bo tomu ujkovi som ani ja nerozumela, ale asi som len nepocuvala
@8 heh ty ides do NR?
Ja zas študujem všetko možné o kultúre vrátane dejín všetkého možného
6) čomu presne nerozumieš? ISIC už máš? lebo bez neho sa do toho systému nedostaneš, potrebuješ číslo ISIC a rodné číslo