každy ma na to iny nazor na tu "vyzvu" ale podľa mňa je to blbosť oblievať sa studenou vodou...niečo som o tom čital že tam sa maju davať nejake peniaze na nejaku chorobu či čo ale určite ľudia čo len tak sa oblievaju a vešaju videa na FB žiadne peniaze nikde nedavaju
@silviaaa ked ta vidim na fotke a hovoris ze si podchladena som si na jeden film spomenul hadaj aky .. @kovu11 podla mna on je to schopny..neni taky suchar ako bol gasparovic
@shoesmaniac mna len stve ze fakt hocikto moze HOCICO vymysliet a furt sa hned vyroji 35465469 ludi, co to budu chciet zopakovat a robit okolo toho osial. ako dobre, toto je vraj na dobru vec, ale hovorim globalne (kajsmentke, jedenie skorice, si zabil, meme comicsy a pod.)
@warble ja ani nvm, ci som sa niekedy v zivote zasmial na nejakom meme, o takych extremoch ako kajsmentke ci kebab do ruky nehovoriac:?: uprednostnujem originalitu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@kovu11 podla mna on je to schopny..neni taky suchar ako bol gasparovic
(a áno, tvárim sa presne tak, ako sa človek tvári, keď mu mrzne vadžajna)
why not both
[/IMG][/URL]
» imgur.com/bZZ0vb7...