zapredal by som ju bud keby som tym zachranil blizkych alebo by som potom chcel byt nim , keby to neslplnil tak zmluva sa rusi a nech mi vyskoci na kokot.
kedysi som nad tým reálne rozmýšlal,že keby prišilo niečo ako Diabol tak by sme sa na niečom dohodli..ale teraz určite nie, každá dohoda/prepadnutie zlu je jednoducho slepá ulička ktorou sa nikam nedostanem..
@burble Však je to absolútna kokotina toto, také niečo riešia 3-ročné deti a zdá sa im to fasa, tak nechápem, prečo to tu všetkých tak nesmierne vzrušuje toto téma.
A je mi ťa aj lúto, že ti vyschla píča alebo vskratke si len suka.
@burble Pozri si moju profilovú fotku. Som taký svetový fenomén a ja som vždy tam, kde ma nikto neočakáva a moje poznatky tie sa mi len tak zázrakom sypú do hlavy.
Ináč, musíš okomentovať moje profilové foto, je delikátne.
@burble Si len obyčajná štetka, ktorá každému všetko závidí a potrebuješ si na každého niečo vymýšlať, aby si sa uspokojila. Zmier sa s tým už konečne alebo rob niečo normálne a nejeb každého a všetko (áno, myslím to dvojzmyselne, ak to dokážeš vôbec pochopiť) a prezraď akými pohlavnými a psychickými chorobami trpíš, ty obří píča...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neverim v diabla... aj ked davnejsie som hral Diablo 2
nikdy, nie som faust
A je mi ťa aj lúto, že ti vyschla píča alebo vskratke si len suka.
Ale veď aj tak sa dá, no...
a ahem, odkiaľ máš toľko poznatkov o mojom zdravotnom stave, resp. o tom, aký druh živočícha som?
Ináč, musíš okomentovať moje profilové foto, je delikátne.