poprosil by som poradit nejaky obchod z oblecenim (elegantnym). momentalne nakupujem najviac v zare ale to oblecenie neni moc kvalitne. tento rok som tam kupil uz 4 kabaty ale jeden uz idem vyhodit a to som ho mal cca 15x obleceny.
Ale ved v zare su dobre veci neklam
Ja odtial rada kupujem ...inak
Tie klasicke
H&M
Bershka
Stradivarius
Pull and bear
Jack jones
Dalsie su
Guess
Calvine klein
DKNY
( vacsinou ked su zlavy )
@obsession no praveze nic moc kvalita obleces si to par krat a uz to vizera obnosene vzdy to vizera pekne v den nakupu a potom sa to zacne krcit atd. ja si kupujem z takej latky co mozem nosit aj k saku a to sa mi zda ze zara to robi z dacoho lacneho aby si to rychlo obnosila a kupila nove.
@sinagirl245 no prave nato su mi 4 aby som ich striedal a neobnosil hned.
@obsession a tie obchody co si vymenovala to su vacsinou skorej take denim alebo sportove oblecenie pre mladych nie? ja potrebujem viac take elegantnejsie ja nechodim v rifloch a mikine
@xxar3s tak skus primark
No vies ..ked chces oblecenie vysokej kvality kupuj ine znacky...zara za radi medzi strednu kvalitu
Inak ma napada River island ?
@xxar3s tak v Hmku najdes aj elegantnejsie veci ..a aj v rivere
Ale zas v guesse alebo CK
Ci v DKNY su elegantne veci
T.hilf. ? Mas vela moznosti ...len si asi nevies vyberat
@obsession co je primark? kludne by som dal za kabat aj 3x viac keby to chvilu vydrzalo len sa bojim ze rozdiel bude len v cene a kvalita bude +- rovnaka
ak elegantne a kvalitne kabaty tak Blazek. su to ale trochu drahsie veci. a potom by som este asi isla mrknut do SCS - TK Maxx, tam najdes vsetko od vymyslu sveta
@obsession ked niekto nie je spokojny so zarou tak asi toho moc v primarku nenajde ja si tam akurat kupujem basic oblecenie z kazdeho po 3 lebo su po
4-5 opraniach hnusne nenositelne
Zara je úplne najlepší obchod len o oblečenie sa treba starať naozaj šetrne. Ja mám vo zvyku dať takéto veci ako kabáty z tohoto obchodu do čistiarne tam oni presne vedia čo s tým Teraz celkom obľúbený obchod Mojito pre mňa - jednoduchosť a elegancia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja odtial rada kupujem ...inak
Tie klasicke
H&M
Bershka
Stradivarius
Pull and bear
Jack jones
Dalsie su
Guess
Calvine klein
DKNY
( vacsinou ked su zlavy )
@sinagirl245 no prave nato su mi 4 aby som ich striedal a neobnosil hned.
No vies ..ked chces oblecenie vysokej kvality kupuj ine znacky...zara za radi medzi strednu kvalitu
Inak ma napada River island ?
Ale zas v guesse alebo CK
Ci v DKNY su elegantne veci
T.hilf. ? Mas vela moznosti ...len si asi nevies vyberat
btw vzdy som sa cudovala kto kupuje tie kabaty v zare su sice fancy ale drahe a absolutne nie teple podla mna
4-5 opraniach hnusne nenositelne