ahojte , chcem vám predstavit novú stranku o zarabani na internete. Nejsú to žiadne klikačky ani podobne nezmysli, stači mat zapnuty ich program ktorý si stiahnete a možete zarabat už od 1 dolara na deň a stači mat len zapnutý pc
takze pre tych kty to chceli skusat, klasickym PC alebo Notebookom vytazite realne centy za den.. Za predpokladu ze najdete dobry pool kde to realne ptm aj vyplatia.. Na svk/cz mame slush pool, ktory funguje uz 4 roky a je znamy aj vo svete ako jeden z najstabilnejsich poolov.. Pocas miningu sa s pc neda opracovat, pretoze komplet vypocetny vykon spotrebuva hashovanie.. Minig za pomoci cpu je totalna picovina, ani najnovsie i7 procaky nemaju dostatocny hashovaci vykon na to aby zaplatili aspon elektrinu.. Co sa tyka gpu miningu (grafickou kartou) by ste potrebovali aspon 4 grafiky triedy titan (ale lepsie su od amd nez nVidia, maju lepsi hashovaci vykon vdaka architekture karty) takze pokial nemate par tisic eur na investovanie do kvalitneho hardwaru, vyserte sa nato rovno.. Peniaze sa sice vratia, ale potrebne investovat minimalne 2 a pol tisic eur..
ako chcete , kludne si precitajte otom na internete , tu mate zopar linkov a videi , realne vyplatia . Nejake dokazy su aj na youtube :
.. najprv si to skuste prestudovat aj na akom principe to funguje a potom prestante trepat kraviny ze to je nejaka nezmyselna pyramidova hra , a preco ziskavam novych zaujemcov ? Pretože zarobit na viac na tomto programe sa da tak ze odporucim to ludom ktory sa cez o registruju a ja dostavam 20 % z kazdeho vaseho zarobeneho dolara , to znamena zarobite za mesiac 30 USD , ja dostanem 6 USD od firmy. No ako chcete verte ci neverte , ja som chcel len pomoct , ja už mam po mesiaci kupene 4 vlakna a mam zarobene okolo 100 dolarov a realne vyplatenych na ucet.
@aversio neviem odkial si nato došiel , ja mam obyčajny notebook hp pavilion dv6000 a fici mi to uplne v pohode a ani nespomaluje pc .Mne to odporucil kamarat ktorý riadi IT firmu takže si nemyslim že by sa do toho nevyznal.
Oni na tebe zarábajú takže sú hore a ty tam najhovaras viac a viac ludi za ktorych oni ziskaju dalsie peniaze a ty máš z toho len zanedbatelnu ciastku
Uz dávnejšie má chceli nahovoriť na podobnú vec, kde som im mal poslat peniaze a popritom získavať ďalších ľudí ktorí im budu platit a ja za kazdeho cloveka dostanem euro z 60 eur ktoré je vraj "" členské "" čistá pyramida
ale ty čo trepes poke ? si laskavo precitaj ten princip , toto neni žiadna hra . To mas tak ako kebyže ides po meste a chces si pozicat auto , dojdes tam zaplatis zato a pouzivas to auto. Toto funguje na takom istom principe , ta spoločnost robi narocne matematicke operacie a namiesto toho aby nakupila plno pocitacov a serverov , tak vyuzivaju niekolko malo zanedbatelnych % tvojej CPU , oni ti zato zaplatia lebo podobne ako pri tom autom si do svojho pc investoval. Ja vam verím že tomu všetkemu nechcete verit , aj ja som bol taký skeptický no po prečitani recenzi na tento web a videi a po tom odoprucani toho kamarata som sa dal nato a nelutujem , po mesiaci ako som hovoril mam 100 dolarov na ucte od nich. A dalsia vec prvi mesiac zarabas uplne zadarmo , mas 1 trial vlakno na mesiac zadarmo tak za vyskusanie nic nedas.
Ono je možné na tom zarobiť ale kým ty zarobis 100 eur tak oni 590e takže je to oblbovak, a to ani nehovorim že si tam dal 60 eur takze pokiaľ nezarobis viac, si stratový ... A sám vidis že nie je jednoduche nalákať ľudí..
- teraz som hovoril o inej firme ale princíp je rovnaky, byť tebou s tým skoncim a hľadám si normálnu prácu
A myslis že ti to nezerie energiu a pod.? Ako uz bol vyssie napísane, a chod na brigadu a nezarobis 100 dolárov ale 300 eur a píšem na mobile tak sa tym uz radšej nebudem zaoberat
@poke Oni zarobia 600 eur, ty 100 ... Neskôr ty zarobis 30 000 a oni 200 000... No a čo? Vsak to robia preto aby zarobili, ale ty zarobis tiež, takže môžte byť spokojný aj oni aj ty..
Mám pre teba lepšiu voľbu. Nauč sa html+php+css, preštuduj si štruktúru wordpressu, stiahni si templaty zdarma, preštuduj ich, nauč sa pracovať v PSku, vymysli nejaký originálny design, nakóduj ho (hlavne aby bol responzívny), vymysli komplet template, založ si živnosť, daj to do predaju na nete. Vymysli 5-10 takýchto templatov a ak budú mať úspech, máš vystarané do konca života. Poznám nejedného človeka, ktorý dokázal touto cestou z úplne ničoho prejsť ku zárobku milión dolárov ročne. Nie tam kraviny typu bitcoin. Ak sú tie krabičky skutočná vec, rozpredajú sa rýchlo a mining časom stratí zmysel...
@gulivero mam to odtial ze sa bitcoin miningu venujem, pokial nemas ASIC miner (napr od butterfly labs) alebo postaveny PC zamerany na GPU hash tak nezarobis ani picu.. akykolvek aj najdrahsi procesor nema ani z polovice taky vykon nez GPU 2 generacie stara, dokonca aj nVidia karty.. (co su 2x take slabe ako ATI karty).. to nehovoriac o tom ze na tak zlozite operacie ake sa robia pri miningu nemozes puzivat len par % z vykonu ale cely vykon 24/7, lebo tvoja odmena bude v 0.0000xxx BTC za den... pri momentalnom kurze cca 70€btc za 1€ nezarobis ani na elektrinu co spalis.. nehovoriac o tom ze potrebujes kvalitne chladenie, na notebooku mozes pocitat 80 - 90 stupnov, co pri tak dlhodobej zatazi odpalis gpu aj cpu, a co sa tyka kompov, tam to uchladit mozes, ale potrebujes kvalitne vetranie, minimalne ako maju herne compy..... len tu zbytocne klames a zavadzas ludi, nie je to take ruzove ako to prezentujes
@moonbeam no casom ano, ale sposob znizovania odmien za mining klesne na nulu az ked tu uz davno nebudeme.. konkretne to znamena len ze budes stale potrebovat lepsi hardware na to aby si vytazil rovnaky pocet.. v zime minuly rok sa znizovala odmena za vytazeny blok z 50btc na 25btc.. a cca za 3 - 4 roky sa znizi zase o polovicu.. a ptm zase.. ma to take klesanie ze vzdy po urcitom pocte vytazenych blokov (cca 210.000 ale nejsom si isty, to len z hlavy pisem) sa znizi odmena zas na polovicu.. cize uplna hlupost to nie je, len treba mat vela penazi na zaciatok, oni sa vratia, ale je nutna vysoka vstupna investicia
no mas pravdu ja sa do tvojho odboru nevyznam , ale zakladam na faktoch a ten fakt je ten ze už som si vybral 100 USD a moj ntb funguje stale tak ako fungoval predtym .@moonbean mne tu nejde o milionove zisky ale o to si trochu privyrobit , nemusis ani pohnut prstom iba mat zapnuty pc.
Podrobil som teda aplikáciu kontrole na 4 svetoznámych serveroch, kde sa dá aplikácia otestovať u desiatok antivorových spoločností vždy na aktuálnych verziách ich antivírusu. Väčšina z týchto serverov používa aj viac ako 40 antivírusových programov, teda kontrola daného súboru je naozaj dôkladná.
Výsledok môjho testu: ThreadManager prešiel NA 100%
Tu si môžete prezrieť jednotlivé výsledky a sami seba utvrdiť v tom, že aplikácie vôbec nie je nebezpečná a nepoškodzuje nijako naše PC ako tvrdia niektorí skeptici. .)
@gulivero to o čom ja hovorím je zase pohnutie prstom a potom prídu "milióny" samé...viem, že s mojou gpu v ktorej je tahiti jadro by sa celkom dalo ťažiť, no tá grafika si popýta 250+W
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Oni na tebe zarábajú takže sú hore a ty tam najhovaras viac a viac ludi za ktorych oni ziskaju dalsie peniaze a ty máš z toho len zanedbatelnu ciastku
Uz dávnejšie má chceli nahovoriť na podobnú vec, kde som im mal poslat peniaze a popritom získavať ďalších ľudí ktorí im budu platit a ja za kazdeho cloveka dostanem euro z 60 eur ktoré je vraj "" členské "" čistá pyramida
- teraz som hovoril o inej firme ale princíp je rovnaky, byť tebou s tým skoncim a hľadám si normálnu prácu
Výsledok môjho testu: ThreadManager prešiel NA 100%
Tu si môžete prezrieť jednotlivé výsledky a sami seba utvrdiť v tom, že aplikácie vôbec nie je nebezpečná a nepoškodzuje nijako naše PC ako tvrdia niektorí skeptici. .)
» digitalgenerationsk.webnode.sk/bezp/...