ale vážne...ak máš taký problém a dá sa to nejak vystrihnúť, že to nie je veľa, skús aj sama, aj keď to väčšinou dosť bolí, ale skús si to predtým namočiť do vyluhovaného repíku.
Inak ak to máš viac, tak naj by bolo ísť na chirurgiu na polikliniku a ukázať im to... ja som bola 3x... od 2006 sa mi to opakovalo, raz aj na dvoch stranách nielen na jednej a oni ti to pod umrtvením odstránia..asi týždeň nebudeš poriadne chodiť, a budeš mať prťavý necht...ak budeš mať šťastie sa ti to nebude opakovať...mne to odvtedy neprestalo ale aspoň si to preventívne nožničkam zastrihávam ja, aby som predošla tomu, že to strihajú kliešťami
Ja som si ako decko spravil z palca na nohe kasu a ked som bol na chirurgii tak povedal typek, ze but to budu operovat, alebo budem kazdy den na plavarni.
pól roka som to zanedbával ale iba jedna strana, povedal mi chirurg že buď operácia alebo strhnutie nechtu a po tej operácii som nemohol týždeň chodiť aké návaly bolesti som dostával vždy keď som sa postavil na nohu horror, choď s tým niekam čo najskôr a potom si nechávaj odrastnúť necht viacej aby trčal po stranách a nebudeš mať s tým problémy
Rozhodne si ten prst dávaj do prevarenej kamilky, aby sa ti to nezapálilo a ak sa ti to nezlepší alebo ti to snád začne hnisať, tak chod k chirurgovi, lebo to bude len horšie ... Ja som to mala už viackrát ...
Kámo, odpovedal by som ti aj normálne, ak by sa to pýtal niekto normálny. Ten tvoj profil je taký fejk ako sa len dá a táto otázka mi ani trochu nepripadá ako intímna, že by vyžadovala anonymné krytie. Takže choď do riti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale vážne...ak máš taký problém a dá sa to nejak vystrihnúť, že to nie je veľa, skús aj sama, aj keď to väčšinou dosť bolí, ale skús si to predtým namočiť do vyluhovaného repíku.
Inak ak to máš viac, tak naj by bolo ísť na chirurgiu na polikliniku a ukázať im to... ja som bola 3x... od 2006 sa mi to opakovalo, raz aj na dvoch stranách nielen na jednej a oni ti to pod umrtvením odstránia..asi týždeň nebudeš poriadne chodiť, a budeš mať prťavý necht...ak budeš mať šťastie sa ti to nebude opakovať...mne to odvtedy neprestalo ale aspoň si to preventívne nožničkam zastrihávam ja, aby som predošla tomu, že to strihajú kliešťami
Ale ak sa ti to opakuje, tak ti vedia spravit plastiku toho kanaliku tam a uz ti nebude zarastat
Ja som si ako decko spravil z palca na nohe kasu a ked som bol na chirurgii tak povedal typek, ze but to budu operovat, alebo budem kazdy den na plavarni.
A ono sa to naozaj v tej vode dalo samo dokopy
Tak to skus...
A krátkodobo asi jedine odstrihnúť, alebo opilníkovať ...