no a skús to trochu priblížiť takto ti asi ťaško niekto poradí treba podrobnosti napr. pri čom ti to vypne a či su to niake intervaly každý den a ti niečo nabehne alebo sa ti samo len vypne hned????
@lado212 no to buď keď niečo sťahuje a teraz som skenovala PC či neni vír a vyplo to.zapla som a hore mi ukazoval len taký podčiarkovník a nedalo sa nič robiť.tak som ho vybrala so zástrčky a o hodinu a pol sa vypne vtedy sa už dá zapnúť...to začalo v máji a odvtedy pravidelne .buď to robí celý týždeň alebo si dá na chvíľu a pauzu a znova začne ako teraz...už fakt neviem čo s tým..
ozaj ešte taký drobný detajl, nemáš ten notebook položený na deke že nie. ono by sa to mohlo tiež prehrievať, zospodu to má také vetranie, tak to nedávaj na nejaké deky alebo tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@lado212 no to buď keď niečo sťahuje a teraz som skenovala PC či neni vír a vyplo to.zapla som a hore mi ukazoval len taký podčiarkovník a nedalo sa nič robiť.tak som ho vybrala so zástrčky a o hodinu a pol sa vypne vtedy sa už dá zapnúť...to začalo v máji a odvtedy pravidelne .buď to robí celý týždeň alebo si dá na chvíľu a pauzu a znova začne ako teraz...už fakt neviem čo s tým..
@mrnesmely áno to je na mňa veľa...takže je to antivírusom?
a najlepší je tento, na 30 dní je zadara:
» www.eset.sk/download/testov...
» www.eset.sk/download/ess-te...
a navigovať by sa dalo ale musíš mať ešte jeden PC online a inštalačku windowsu