No to som zas ja =D.... No môj ( ale aj cele rodiny bo nemozme robit nist na pocitaci) spociva v tom,ze moja mala segra bola na PC.Lenze vzdy ked nejak potajomky sem ide, hned vieme,ze tu bola, bo vzdy setko dokazi..No ale teraz tento p
Co sa mohlo stat ma nenapada, ale skus ci sa daju programy spustat aspon s tade kde su nainstalowane, normalne C stuck_out_tongue:rogram Files
Ak hej tak jednoducho wymaz wsetky ikony na ploche a postupne tam z toho priecinku Program Files manualne nahadz tje ktore tam potrebujes.. Sprawis to asi tak ze kliknes prawym na *.exe a das odoslat -> na plochu.
Ak to nejde ani z Program Files spustit, tak chod (newjem presne ako sa to wola, windoze som uz strasne dlho nemal zapaty) start -> programy -> systemowe nastroje, alebo take cosi a tam je obnowenie systemu. Tak to spusti a nastaw si datum, o ktotom wjes ze twoje PC fungowalo, Tymto by sa ti mal obnowit system do stawu w akom bol w danom case..
Posledna moznost je preinstalowat windoze..
Je jedno ako to wyriesis, sestre wytworte nie-administratosrky ucet, cize len pre normal usera, aby tam mohla toho dodrbat co najmenej..
Vyzera to, ze ti zo vsetkeho na ploche urobila len odkazy na dany program. A ked nefunguju, tak asi vymazala samotne programy a ostali len odkazy, lebo to nedala odinstalovat. Skus kuknut do Program files na Ccku, ci je tam vsetko, prip. Start, Ovladacie panely, Pridat a odstranit programy, ci tam vobec nieco je
Diky za rady,ale kliknem napr. na Pridanie alebo odstranenie programov a NIST!! nereaguje ani to!!!!! =´(((( ... Ani ziadna polozka v tych ovladacich paneloch!!!! a datum tu mam tez nejaky ranajsi.. a neda sa mi zmenit.. aach nee... co som komu spravila
Stalo sa mi to iste. Virus mi pozral vsetky exe a nechal len linky na uz neexistujuce subory. Ako vravi 1ka, pokukaj, ci tam vobec tie programy mas, ak nie preinstaluj windows.
LNK súbory sú odkazy na nejaký konkrétny program. Pokiaľ je odkaz na neexistujúci program, alebo sa cesta k programu medzitým zmenila, je pochopiteľné, že nepôjde spustiť. Ako sa tu hovorilo, pokiaľ máš zapnuté obnovenie systému, tak ho obnov. Pokiaľ ho zapnutý nemáš, tak máš smolu A ešte jedna rada pre tých, ktorým výrastkovia stále niečo rozdrbú v počítači. Vytvorte im vlastné užívateľské kontá a nastavte im všetky povolenia na skupinu "guest". Takto budú mať vlastné nastavenia plochy, nebudú môcť nič inštalovať a vy im môžete nastaviť filtrovanie zobrazovania sexuálnych stránok a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak hej tak jednoducho wymaz wsetky ikony na ploche a postupne tam z toho priecinku Program Files manualne nahadz tje ktore tam potrebujes.. Sprawis to asi tak ze kliknes prawym na *.exe a das odoslat -> na plochu.
Ak to nejde ani z Program Files spustit, tak chod (newjem presne ako sa to wola, windoze som uz strasne dlho nemal zapaty) start -> programy -> systemowe nastroje, alebo take cosi a tam je obnowenie systemu. Tak to spusti a nastaw si datum, o ktotom wjes ze twoje PC fungowalo, Tymto by sa ti mal obnowit system do stawu w akom bol w danom case..
Posledna moznost je preinstalowat windoze..
Je jedno ako to wyriesis, sestre wytworte nie-administratosrky ucet, cize len pre normal usera, aby tam mohla toho dodrbat co najmenej..
Cipana, 1ka akýje zrazu milý. Impossible.