Aj keď nechcem byť trápna ako superhviezda nicki (sloh a nakoniec tá erotikuš fotka) no a aj keď nechcem vyznieť ako ona risknem to..v minulej diskusii som sa vás pýtala že či je aďo do mňa zamilovaný no keďže ste mi neporadili (písali ste len že sa ho má
Robíte si srandu? v minulom som sa ospravedlnovala za gramatiku ale ved.. Ja chcem radu o láske a riešite gramatiku a jeden ďalší zasa úchylnosti..Ďakujem pekne
@piter09 to sa mi raz stalo, keď išli okolo jedny kamarátky (fešandice)...čo ti poviem, rovno na námestí to nie je nič príjemné zato ony sa na mne dobre pobavili
Proste sa ho spýtaj a nevyhováraj sa,že na to nemáš...ale ak skutočne nedokážeš chalanovi prejaviť náklonnosť,môžem ti poradiť len jedno-neriešiť chalanov a počkať,ked dospeješ a budeš schopná sa prejaviť
Tak znovu nemám 14 a nechcem dopadnúť ako tá babka z reflexu čo svoj vzťah so psom brala ako naj obdobie svojho života lebo nemala žiadne deti ani manžela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Netuším prečo, ale pripomenulo mi to progresívne zaky u hlavonožcov,respektíve iné znaky z biológie
oprava *najcharakteristickejsim