Ahojte, posielate niekomu fotku, koho ste spoznali cez net, ak vás o to požiada?
Mne sa totiž nevidí, že načo budem posielať fotku, keď si priateľa nehľadám a dotyčného nepoznám. Ale neviem.... Vy zvyknete posielať, keď niekto len tak požiada počas rozh
nie, buď mám profilovku, alebo keď sa nechcem ukazovať, tak ani nepošlem ''Mne sa totiž nevidí, že načo budem posielať fotku, keď si priateľa nehľadám a dotyčného nepoznám.'' - s týmto úplne súhlasím
Záleží od toho kde si s kým píšem.. ale väčšinou ak som mal ja profilovku a nejaké dievča mi napísalo bez fotky tak som chcel vidieť aj ja ju nech viem s kým asi píšem. (samozrejme nie žiadne nahé fotky ale len normálnu fotku tváre alebo čo
hej, to tak pekne vyselektuje ľudí, polka prestane potom písať
ok, sirijsly teraz- nemám s tým problém (už).. ak je niekto natoľko povrchný, že ma odsúdi podľa výzoru, nech sa páči a tiež mi je lepšie, keď viem, ako vyzerá človek ktorému píšem.
aj vie, že si ten vzťah nehľadáš? niektorým to treba sprízvukovať, nestačí mať v profile napísané...niektoré si hľadajú "parťáka" aj počas vzťahu s iným ja fotky posielam zásadne len mimo vzťahu aj to až po pár dňoch písania, kedy v dotyčnom nadobudnem aspoň akú takú dôveru (i keď aj to je samozrejme otázne)...ale tak ja mám tú výhodu, že páni sú nedočkaví a zväčša nevydržia ani tých pár dní písať si s jednou osobou, ktorá im nie je schopná vyjsť v ústrety
na väčšine svojich účtov mám profilovku takže je vidno ako vyzerám aj ked neviem či to je vôbec podstatné... ale ludia aj tak pytaju viac a ja nedám viac lebo načo?
počkať...nie som si istý či som pochopil...pýtaš sa, že či posielam niekomu fotku? Či zvyknem posielať fotku, keď niekto len tak požiada počas rozhovoru o fotku? Lebo uvažuješ, že na čo mu potom je ta fotka, keď si vzťah nehľadáš?
nie, skôr ho pošlem do riti, profilovku mam to my stačí dalšie fotky nikto nepotrebuje kedže nejako extra nepotrebujem nadväzovať vzťahy prostredníctvom sociálnych sietí
akurát včera večer som kamarátovi posielala fotku, bo ma poprosil, nech sa mu odfotím, ako aktuálne vyzerám! (dlho sme sa nevideli) ....ale tak..jeho som nespoznala cez net.
no nerobí mi to problém ani pri niekom z netu, pokiaľ sa s tým človekom bavím a rozumieme si. (i keď myslím, že to nie je ani potrebné, keďže albumy tu mám plné mojich fotiek )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Denne vidí môj ksicht desiatky neznámych ľudí, prečo by mi malo vadiť, keď ho uvidí niekto ďalší?
A mne sa napr. s ľuďmi lepšie komunikuje, keď viem, ako vyzerajú...
ok, sirijsly teraz- nemám s tým problém (už).. ak je niekto natoľko povrchný, že ma odsúdi podľa výzoru, nech sa páči a tiež mi je lepšie, keď viem, ako vyzerá človek ktorému píšem.
Dobre tomu rozumiem?
no nerobí mi to problém ani pri niekom z netu, pokiaľ sa s tým človekom bavím a rozumieme si. (i keď myslím, že to nie je ani potrebné, keďže albumy tu mám plné mojich fotiek )