Určite by som nezačal vzťah len tak asi preto som ešte sám račej, už som pár takých zažil a v 17 rokov som si povedal že dosť kašlať nato kôly sexu a spoločnosti nebudem predsa s niekym si začínať ak ho nemilujem alebo on mňa to nemá zmysel a sa mi to protiví.
je to otazne, co je to vstupit do vztahu.... myslim, ze do vztahu sa nevstupuje odrazu... ved je normalne ze 99% ludi sa nezamiluje na prvy pohlad... su tu vzajomne sympatie... postupne spoznavanie sa, ktore moze prerast do vztahu... alebo sa mylim?
A nemôžu to robiť ľudia z dôvodu: Niečo mám o čo sa môžem podeliť - niečo má čo by sa straašne zišlo, len za ten svet neviem ako si o to inou cestou požiadať...?
- radšej nad takým ani nepremýšľať. A kto tak žije - úprimnú sústrasť z takého "obchodu" .........!!!!
ja v to moc neverím, že sa dá zamilovať po čase...buď na začiatku to hneď cítim, alebo vôbec..to po čase, keď mám k tej osobe, ktorú som zatial nelúbila, vzťah, tak to neni láska ale znamená to, že ju mám velmi rada...preto sa do takých vzťahov radšej nepúšťať
Keď som začínala chodiť s mojím drahým, nebola som do neho zamilovaná. Mala som ho rada, páčil sa mi, rozumeli sme si, bolo mi s ním naozaj fajn.
Zaľúbila som sa do neho po dvoch týždňoch, teraz ho neskonale milujem a sme spolu už vyše roka a pokiaľ viem, keď si so mnou začal, tiež ma neľúbil a je na tom teraz rovnako ako ja
mala som len jeden "riadny" vzťah aj to trval dva dni, šla som doňho bez lásky odo mňa a chlapík mi už na druhý deň ráno liezol na nervy a to som sa sním dala dokopy deň predtým podvečer ale rozišla som sa sním až na ďalší deň
do vzťahu vstupujem pobláznená, ale isto nie zamilovana, pretože u mňa trvá dlho, kým tento stav nastane, potrebujem človeka detailne spoznať, aby som sa zamilovala
som kedysi šla bez lásky.. a nedopadlo to dobre.. pri aktuálnom vzťahu som si na lásku počakala až potom išla do vzťahu .. a je to lepšie si myslím.. menšia šanca, že niekomu zbytočne ublížite..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
dakedy laska
zvedavost menej casto
- radšej nad takým ani nepremýšľať. A kto tak žije - úprimnú sústrasť z takého "obchodu" .........!!!!
Zaľúbila som sa do neho po dvoch týždňoch, teraz ho neskonale milujem a sme spolu už vyše roka a pokiaľ viem, keď si so mnou začal, tiež ma neľúbil a je na tom teraz rovnako ako ja