Zaujíma ma- Aká skladba má pre vás najväčší význam?
napríklad či si vždy pri nej spomeniete na niekoho, alebo sa s ňou spája nejaký okamih, zážitok, obdobie,dajte sem pieseň, ktorá vo vás vyvolá najviac spomienok
Jedna z mnohých pre mňa významných- Oasis- Falling down
chceš tu celý zoznam? veľa piesní sa mi hlavne spája z mnohými stavmi.... ale tak taká spomienková je od the cardigans(alebo tak nejako ) - favorite game, bon jovi - alway a RHCP - otherside
tieto tri...majú rpe mňa zvláštnu spomienkovú hodnotu...spájajú sa mi s osobou ktorá tu už nie je
MGMT-Electric Feel oblubena ale vzdyi pripomenie takeho chlapca.. proste ta pesnicka mi spojuje jeho
City and Colour-Sleeping Sicknes a este dve pesnicky od neho mi tiez pirpominaju take obdobie.. jesene a jedneho nemenovaneho...
Yann tiersen-summer 87 to vzdy ked si ju pustim tak vzdy rozmyslam nad sovjmi problemami toje tak ze vzdy som smutna prinej ale neskutocne sami itak paci!
aetse uz ani neviem nazov to mi prpipomenie mamu vzdy lebo to mala na zvonenie a kks strasne mam nervy stoho sami zhnusial a tiez z O.C Californie ta zvučka kks to budik som maal uz sami prestava pacit..
sranda je, že je len určitý počet skladieb, ktoré dokážu vyvolať toľko spomienok. Vlastne ako tak pozerám, dosť sa to zhoduje aj s mojimi, až na pár, ale keď si vezmeme ten rozsah skladieb, ktoré kolujú po svete a z z toho všetkého sa dokážeme zhodnúť. Diskutabilné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
memories
Vždy si spomeniem na bývalú
@bebekex @starchild
System of a down- lost in holywood ♥
janek ledecky - proklinam. neviaze sa na konkretnu jednu spomienku ale asi tak obdobie dvoch tyzdnov ked mi stale hrala v hlave
adele- someone like you. vzdy si pritom spomeniem na jedneho chalana, ale vazne entusim preco
a je ich vela...a vecsinou sa takym pesnickam radsej vyhybam
65daysofstatic- radio protector
Nirvana- you know you´re right
R.E.M.- losing my religion
Band of horses- the funeral
tieto tri...majú rpe mňa zvláštnu spomienkovú hodnotu...spájajú sa mi s osobou ktorá tu už nie je
City and Colour-Sleeping Sicknes a este dve pesnicky od neho mi tiez pirpominaju take obdobie.. jesene a jedneho nemenovaneho...
Yann tiersen-summer 87 to vzdy ked si ju pustim tak vzdy rozmyslam nad sovjmi problemami toje tak ze vzdy som smutna prinej ale neskutocne sami itak paci!
aetse uz ani neviem nazov to mi prpipomenie mamu vzdy lebo to mala na zvonenie a kks strasne mam nervy stoho sami zhnusial a tiez z O.C Californie ta zvučka kks to budik som maal uz sami prestava pacit..
sranda je, že je len určitý počet skladieb, ktoré dokážu vyvolať toľko spomienok. Vlastne ako tak pozerám, dosť sa to zhoduje aj s mojimi, až na pár, ale keď si vezmeme ten rozsah skladieb, ktoré kolujú po svete a z z toho všetkého sa dokážeme zhodnúť. Diskutabilné.
toto uplne kamosa aj jeho kamosov.. uplen ked hrá si vzdy posmeniem naneho.. a este
potom WAKA WAKA mi prpipomina pasovaci.. lebo sme nanu tancovali aj I like to move it move it..