čaute.čo si myslíte o dievčati, čo študuje právo (nie na sukromnej VŠ) ? najmä chalani,minule som čítala, že vraj je to jedno z najsexy ženských povolaní, čo si o tom myslíte?Nezdaju sa vám tieto baby navela alebo namyslené ? alebo príliš chytré. vďaka
dá sa jedine hovoriť o tom či môžu mať nábeh na vyššie sebavedomie vzhladom na ich zameranie lebo to čo si popísala je nezmysel
a keď už sme pri tom, ľudia ktorí študujú a majú takéto zameranie mi prídu sebavedomejší a kariérne zameraní. ale to je aj tým že určité zameraniu sú prevažne len pre určité typy ľudí
tak to neviem odkiaľ máš,ja som čítala v najnovšej editovke,že najsexy povolanie je murárka..bol tam príbeh o žene murárke,ktorá sa vášnivo zamilovala do kamionistu..tak teraz neviem či iba kamionistov priťahujú murárky,alebo to platí všeobecne.hmmm...ale vraj je to hrozne vzrušujúce keď chlap vidí ženu s rýľom..*spoiler..dokonca tam bola milostná scéna pri rýľovaní..
ja si myslim, ze pravnici su hlupi... minimalne tych zopar, co poznam..
chemicky su sexi. nic nie je rajcovnejsie ako plast zaspineny od manganu, kalkulacka v naprsnom vrecku a nitrilove rukavice
Právnikov nemám rád, neuznávam ich. Určite radím vyššie lekárov alebo inžinierov. Väčšinou na právo chodia hlupáci, ktorých tam tlačia bohatí rodičia. Debil, 5 rokov sa polmetrové knižky biflí a aj tak ničomu nerozumie. A potom ideš po meste a v každej budove 10 pojebaných právnikov a notárov. Ešte len otvoríš dvere a židák v svetríku už chce € € € za podpis... Ale dobrý právnik môže pomôcť niekedy noo
Inak dost studentiek VS celkovo sa mi zdalo namyslenych, bohuzial nepravom, nemaju byt naco . Take Namyslene nemam moc rad...
a keď už sme pri tom, ľudia ktorí študujú a majú takéto zameranie mi prídu sebavedomejší a kariérne zameraní. ale to je aj tým že určité zameraniu sú prevažne len pre určité typy ľudí
chemicky su sexi. nic nie je rajcovnejsie ako plast zaspineny od manganu, kalkulacka v naprsnom vrecku a nitrilove rukavice