Čaute, potrebujem súrne vašu pomoc. Do budúceho týždňa máme mať každý prezentáciu na nejakú zaujímavú tému, proste aby pri nej nezaspávali moji spolužiaci ani učiteľ. Už som prehľadala snáď milión stránok, ale proste nedokážem nájsť nič zaujímavé, o čom b
btw je tolko zaujimavych veci o ktorych by sa dalo rozpravat hodiny nie nejakych smiesnych 10 minut ze povedat ze si nic nenasla je dost smiesne a nespravne pomenovanie lenivosti zamysliet sa.
My sme raz mali na predmet Multimédiá podobné zadanie - niečo pre ostatných nové, na čo sme narazili a zaujalo nás, či už pobavilo alebo pobúrilo. Tak som nakoniec mala prezentáciu o najzbytočnejších aplikáciach pre iPhone Ak to pojmeš podobne, určite zaujmeš
citanie z ruky alebo nieco o nejakej vzdialenej bohom zabudnutej krajine ktoru si navstivila. alebo o vzniku cokolade a jej vyvoji alebo o cajoch,ake su druhy a ktore su ako zdraviu prospesne. alebo potom si vyber nejaku osobnost a porozpravaj im o jej zivote. alebo mna by celkom zaujimali nejake info o bermudskom trojuholniku, alebo ako vznikaju iglu a tiez by ma zaujimalo "tisic a jedna noc", nie ten hlupy serial ale ako to vlastne vzniklo a nieco o tych knihach
nejaké mesto..New York napríklad..hoci aké..vyberieš históriu trošinku,pospomínaš pamiatky..dáš tam fotky a 10 min máš vybavených Ja teraz robím o kaktusoch >.
Ja som chcela niečo o Oregonskom víre, alebo o popcorne, proste o tom, že ho poznali už v starovekom Peru, alebo o tomto pánovi » www.projectsgallery.com/Queral.htm... ... ale nie je to nudné??
ahá, tak napríklad mayský kalendár - nie apokalyptické teórie, ale to aký vlastne je, ako Mayovia zaznamenávali čas, aký bol ich pohľad na vznik sveta a dejiny pred nimi
@looolaaa1 podla mna to vobec nie je nudne.ja by som si to velmi rada vypocula. a ked uvidis tie temy svojich spoluziakov tak skapes. urcite aspon jeden bude mat o psoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
on ju zavrel do skrine a análne znásilnil
ja by som to vydržala počúvať celý deň
čo tak napísať, na aký predmet?
je toho strašne veľa o čom sa dá písať. Vyber si hlavne niečo čo zaujíma tebe, budeš to mať o to ľahšie
My sme raz mali na predmet Multimédiá podobné zadanie - niečo pre ostatných nové, na čo sme narazili a zaujalo nás, či už pobavilo alebo pobúrilo. Tak som nakoniec mala prezentáciu o najzbytočnejších aplikáciach pre iPhone Ak to pojmeš podobne, určite zaujmeš
?????????
požila si slová spolužiaci a učiteľ, takže to asi bude do školy. Ćo ťa učí ten učiteľ?
v zmysle ak je to biológia, téma subatomárne častice by nebola celkom vhodná
@barbydka Ďakujem za tie návrhy.
Ja som chcela niečo o Oregonskom víre, alebo o popcorne, proste o tom, že ho poznali už v starovekom Peru, alebo o tomto pánovi » www.projectsgallery.com/Queral.htm... ... ale nie je to nudné??
ahá, tak napríklad mayský kalendár - nie apokalyptické teórie, ale to aký vlastne je, ako Mayovia zaznamenávali čas, aký bol ich pohľad na vznik sveta a dejiny pred nimi