ovsenu kašu, praženičku, jogurtik s musli, alebo len musli s mliekom, alebo len musli same, alebo si urobim toast, alebo chleba /rožok/žemla s maslom...
raz som mala aj horalku na ranajky, ked ine nebolo , alebo babovku s kakaoukom ked je, ahhh toho je tak vela, čo sa da jest na ranajky
@pijemzelenycaj este som zabudol dodat jshod aalebo cucrirdky ak su , ako osobne ja si vzdy davam do ovsennch vlociek trosku praskoveho kakaa ma to zaujimavu chut, a vobec to nei zle aj ked praskove kakao je viacmenej bez cukru
teraz ako sú prázdniny tak je času na prípravu raňajok.. ja lúbim najviac plnú misku ovocia - min. tri druhy, a to ma zasýti. Alebo toast syrový so zeleninou, obložený cereálny rožok, jogurt s piškótami alebo musli, iba musli, chrumky do mlieka, vianočku s maslom a džemom + kakavo, vianočku s nutellou a banánom - toto je TOP!
zvyknem mať monte,orechovník,občas cereálie alebo keď neni nič z tohto, tak neraňajkujem. Ja proste ráno nedokážem zjesť chlieb či rožky a k tomu maslo / šunku / syr.. :/
1ks tmavého pečiva, naňho buď tenkú vrstmu masla/rastl. masla alebo nejakej nízkotučnej nátierky a k tomu tuniak/ vajce na tvrdo/ hyd. šunka s vysokým obsahom mäsa/ dusená br. šunka/ olomoucké tvarôžky + samozrejme, zeleninka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
raz som mala aj horalku na ranajky, ked ine nebolo , alebo babovku s kakaoukom ked je, ahhh toho je tak vela, čo sa da jest na ranajky
A káva, of kors.
ale zalezi od toho kedy jem..
rano mi nechuti jest chlieb
mam podozrivo podobne ranajky.
tj, musli na to jogurt a na to čerstvé ovocie, croissant s nutelou, kedže je neplnený a mlieko.. mňamky ^^
alebo toto zvyknem jedávať aj ked je to fotené v kaviarni
ale aj na obdobie-tvaroh s jogurtom, orieškami a semiačkami- s chuťou spomínam
+ tvaroh
také, že toustíky, ovsená kaša, praženica a pod. tak cez víkendy...
čaúčaúahoj