Ahojte, po dlhšom čase by som si chcela pozrieť nejaký fakt dobrý horor. Kedysi som na nich fičala, ale potom sme presedlali na komédie. Nuž čo, časy sa menia, a tak by som bola rada, ak by ste mi nejaký fajn poradili. Bolo by fajn, ak by to nebol žiadny
@mielikki , ďakujem za tip, podľa názvu to znie dobre... @etelnair , no vidííš, ale neviem, či by to na mňa nebolo až príliš @marty0908 , možno časom vyskúšam nejakú hru, len aby sa mi potom nesnívali až príliš živé sny
Nie je za čo, ja keď horory, tak len takéto vykopávky... minule som na youtube pozerala kopu videí typu najdesivejšie scény z hororov a skoro furt som sa na tom len smiala, v lepšom prípade som skonštatovala, že je to nechutné
Inak aj Hitchockove Vtáky boli celkom fajn, ale skončilo to dosť odveci...
@etelnair ono to začalo v podstate nezáživne, postupne sa to zlepšovalo, kdesi v polke som mala zimoriavky keď som len začula tam tie potvory krákať, to bolo fajn a potom... potom to skončilo tak nijako
Skús Exorcizmus Emily Rose aj keď vraj to je niečo ako triler, ale mne to stačilo na to, keď som sa prebudil pred treťou mal som čo robiť aby som oka zažmúril.
@greenlime - hororová hra je v podstate takmer akákoľvek akčná adventúra ktorú hráš v noci
Ale konkrétne - Silent Hill (ktorý bol aj sfilmovaný - celkom kvalitne, akurát tam bola kopa nechutných scén )
Alebo Bioshock - ten síce primárne nie je hororový, ale keď tam na teba z tmy vyskakujú hnusné veci a stretávaš tam nechutné dievčatko...
A kopa ďalších, konkrétne si teraz nespomeniem, ale je ich dosť
@exonr Tí zabijaci lesbických upírok boli super Ale hororom by som to nenazvala
@sanduleak Saw - ten prvý - bol ešte dobrý, ale tie ostatné časti sú už len kraviny založené na čo najväčších nechutnostiach :/
@kalbun After Life nie je najnovšia časť Resident Evil?
@didrinka Z tých novších je dosť ospevovaný Paranormal Activity (čistá duchárčina, na niektorých to zabralo, iní to úplne zatracujú), prípadne potom to isté len v inom šate a menej ospevované - Paranormal Entity. Ale ak si mám z tých dvoch vybrať, Activitiy je lepšie.
Alebo z tých, čo ešte neboli spomenuté - Shutter (ázijská verzia) bol podľa mňa dosť dobrý...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@krut á nie je to zlé, ale moc ma to nebavilo, Nosferatu mi prišiel hrozne vtipný, ako kríženec Spejbla a nejakého hlodavca
Inak aj Hitchockove Vtáky boli celkom fajn, ale skončilo to dosť odveci...
A Nosferatu je vážne fajn, treba poznať aj klasiku. A mám veľmi rada Fausta od Murnaua. Ak ak ľúbiš béčkové filmy, tak určite Romero!
Ale konkrétne - Silent Hill (ktorý bol aj sfilmovaný - celkom kvalitne, akurát tam bola kopa nechutných scén )
Alebo Bioshock - ten síce primárne nie je hororový, ale keď tam na teba z tmy vyskakujú hnusné veci a stretávaš tam nechutné dievčatko...
A kopa ďalších, konkrétne si teraz nespomeniem, ale je ich dosť
@exonr Tí zabijaci lesbických upírok boli super Ale hororom by som to nenazvala
@sanduleak Saw - ten prvý - bol ešte dobrý, ale tie ostatné časti sú už len kraviny založené na čo najväčších nechutnostiach :/
@kalbun After Life nie je najnovšia časť Resident Evil?
@didrinka Z tých novších je dosť ospevovaný Paranormal Activity (čistá duchárčina, na niektorých to zabralo, iní to úplne zatracujú), prípadne potom to isté len v inom šate a menej ospevované - Paranormal Entity. Ale ak si mám z tých dvoch vybrať, Activitiy je lepšie.
Alebo z tých, čo ešte neboli spomenuté - Shutter (ázijská verzia) bol podľa mňa dosť dobrý...
potom je aj 2ka a 3ka ale to už sú blbosti, skôr paródie, 2ka mi v niektorých častiach pripomínala Burtonov Beetlejuice, len miliónkrát zvrátenejší
» www.csfd.cz/film/245629-res...
» www.imdb.com/title/tt1220634...