ano.momentalne mam taky vztah a je to uplne normalne ako ked su dvaja rovnakej rasy.ale teraz cez vianoce je to celkom zaujimave...ine zvyky a tak ale pohode
áno.podla mna si láska nevyberá...ked može chodiť krásne dievča so škaredým chalanom a naopak, alebo vysoké dievča s malým chalanom, prečo by sme nemohli chodiť aj s niekym inej rasy???ja si to predstaviť určite viem...nemám predsudky
V pohode, ale asi nie na Slovensku...tu su este stale ludia plny predsudkov. Mozno tak v USA alebo Britanii by mi bolo jedno "akej je farby" Pre mna za mna aj zelenej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
No, predstaviť si to neviem, poviem úprimne. Ale čo nie je, môže byť
ostan pri nas
ale tak aj by som si vedel predstavit...zalezi na tom, koho este stretnem..je to kus od kusu...
Ale osobne ma fyzicky velmi pritahuju aziatky a tiez zeny z juznej ameriky pripadne spanielska.
K cernochom mam neutralny vztah. Jedine asi s romkou by to bol problem aj kvoli reciam, ktore by ludia viedli :/
sak snad mam v pici ludi nee ?