Ahojte, plánujete si čas počas dňa? Cvičenie, práca, učenie sa, upratovanie atď. Ako je to u Vás? Máte nejaký režim dňa,ktorý sa usilujete dodržiavať či fungujete len spontánne a robíte to na čo máte práve chuť, alebo čo vás už tlačí kvôli termínu a pod.?
nooo. akoze mam predstavu obcas ze ako asi moj den bude vyzerat,ale to sa malokedy splni vacsinou sa veci spontanne menia
(az na nieco vopred dohodnute/zaplatene-ako napr.zumba,kruhovy trening,jumping,konverzacie,etc)
Čiastočne, ráno vstávam dostatočne skoro, polhodinku si ešte v posteli pozerám internety, potom hodinu a pol raňajkujem, pijem čaj a pritom sa učím, potom sa chystám a idem do práce. Po práci prídem domov, najem sa, dve hodinky siesta, a potom voľný čas: buď idem von, pozerám filmy, internety, lúštim krížovky alebo sa učím čiže väčšia časť dňa je pevná (spánok, ráno, práca, poobedie) a večer prispôsobujem situácii a nálade
Dolezite veci su naprogramovane, inak sa necham unasat. Je to podla priority, mam rad spontanne veci, ale niektore veci fakt musia byt planovane a dopredu organizovane.
Vediem si asi tri kalendare a planovace, bez toho som najvacsi kus hovna
Cize kazdy den mam planovane povinnosti objektivne - skola, praca, urad, lekar; planovane povinnosti nariadene si od seba - hlavne co sa tyka domacich prac, nakupov, prania, platenia uctov + cvicenie; planovane volnocasove aktivity mimo domova - kino, krcma, rande, kulturne akcie.
@ye6xncvl Ja som mal na strednej spoluziaka INTJ ktoremu boli povinnosti a akekolvek (najma socialne) udalosti a zalezitosti tak ukradnute ze nevedel po roku ani rozvrh a intervaly kedy mu chodi autobus, pritom sme vzdy koncili skoro tak isto dokonca ani na vylet do Polska nesiel lebo 2 mesiace permanentne zabudal zaplatit a neni to tym ze by nemal peniaze
väčšinou mám naplánované učenie, keď toho mám veľa, inak totálne nič
akože mne nerobí problém plánovať, mne robí problém držať sa plánu akože ešte stretká si obvykle plánujem dopredu, ale to tiež len s dôležitými ľuďmi
@genksta naozaj bol intj? judging function je o tom, ze ten clovek ma strasne rad organizovanost a vseobecne je tak nejak future oriented. to, co si opisal mi ani nahodou nesedi na j.. skor perceiving, ked uz (btw.. nezabudal toho az moc? nemal add/adhd?
No nedá sa povedať, že mám deň naplánovaný ale často robím veci v rovnaký čas aj ked si to nesledujem.
Napríklad pravidelne vstávam o 6tej hoc aký deň je, od 17tej sledujem seriály, potom od 19tej počúvam hudbu a oddychujem a od 20 zase sledujem seriály
@ye6xncvl Viem o com je MBTI, poznam ho trocha v sirsich suvislostiach. Ano, bol INTJ a jeho J sa prejavovalo az velmi. Mal extremne vysoku tendenciu ku kriticnosti, vynasani sudov nad ludmi a udalostami, posudzovat absolutne vsetko svojimi subjektivnymi kriteriami (aj ked si v niektorych momentoch uvedomoval ako je vsetko relativne). Judging proste...tie funkcie maju trochu sirsi vyznam nez len organizovanost/planovanost vs. neorganizovanost/flexibilita (P)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(az na nieco vopred dohodnute/zaplatene-ako napr.zumba,kruhovy trening,jumping,konverzacie,etc)
Cize kazdy den mam planovane povinnosti objektivne - skola, praca, urad, lekar; planovane povinnosti nariadene si od seba - hlavne co sa tyka domacich prac, nakupov, prania, platenia uctov + cvicenie; planovane volnocasove aktivity mimo domova - kino, krcma, rande, kulturne akcie.
A pomedzi to sa zajebavam no
akože mne nerobí problém plánovať, mne robí problém držať sa plánu akože ešte stretká si obvykle plánujem dopredu, ale to tiež len s dôležitými ľuďmi
Napríklad pravidelne vstávam o 6tej hoc aký deň je, od 17tej sledujem seriály, potom od 19tej počúvam hudbu a oddychujem a od 20 zase sledujem seriály