Hééj.. spoznali sme sa naživo,asi pol roka som bola na neho namotaná cez net,za ten čas sme boli spolu von len cca 3 krát a teraz som s ním na tej istej strednej. čo dodať!
Kamarát ju práve zažíva.Až žasnem keď čítam ako veľmi sa miluju a veria si aj napriek tomu,že sa v živote nevideli,tak skoro sa neuvidia,jeden druhého pozná len cez písmenka.Toto je láska?
pisali sme si 2 mesiace zistili sme ze mame vela spolocneho potom prisli stretka a dali sme sa dokopy ...vydrzalo to tak 3 mesiace ..zostali sme dobri priatelia
ked som mala trinásť.dva mesiace sme si písali ,potom sme si aj volali ,strašne som bola do neho zalúbená a raz sme sa mali stretnúť a neprišiel a týždeň mi trvalo kým som zabudla.teraz si už ani nepíšeme
ja som svoju lasku nasla na internete a vela ludi, ked im to hovorim, sa na mna nedovercivo pozera. ...ked som bola mladsia (17-18) mala som take obdobie, ze som velmi chcela komunikovat s cudzincami. a chcela spoznat novych ludi. na nete som v akejsi chatovacej miestnosti narazila na jedneho mileho chlapca (z fr) a zacali sme sa rozpravat. ...prvy den sme kecali tak 5 hodin nepretrzite, tak som mu napisala na dalsi den zas, a potom on mne a potom zase ja. nikdy som nestretla cloveka, s ktorym by som si mala tolko co povedat. takto sme sa kontaktovali kazdy den. zacala som ho mat rada a zacalo mi na nom dost zalezat, ale nieco take ako vztah na dialku som nevidela velmi realne. nikdy sme sa nerozpravali o tom, ci nechceme byt viac ako kamarati. nikto z nas sa na to neodvazil. po pol roku mal cestu na slovensko a ja som ho chcela velmi stretnut, ale vtedy to nevyslo (asi kvoli mojim povinnostiam v skole). vtedy sme si ale vymenili aj telefonne cisla a okrem pisania na nete sme si zacali pisat smsky, posielali sme si pohladnice, dokonca darceky na vianoce. po dvoch rokoch od nasho zoznamenia mi oznamil, ze ma pride navstivit. bala som sa velmi, ze ked sa stretneme, tak zmiznu vsetky iluzie a bala som sa ci sa takto skvele dokazeme porozpravat aj v skutocnosti. ale v skutocnosti to bolo este lepsie. bolo mi s nim tak fajn a cely cas som bola zvedava, ci sa mu aspon trochu pacim. bolo to super, stale sme sa smiali a nepohli sme sa jeden od druheho. pocas prvych par dni som mu poukazovala slovensko. raz sme sa tak vecer rozpravali. neskor po takej dlhsej chvilke ticha mi povedal, uplne narovinu, ze sa do mna zalubil. ja som ani nevahala, citila som to rovnako, dali sme si pusu a znamenalo to, ze sme odteraz spolu. Uz na druhy den sa ku mne spraval inak ako predchadzajuce dni. Bol este pozornejsi, milsi, stastnejsi. namiesto naplanovaneho tyzdna sa zdrzal na slovensku mesiac (vraj kvoli mne). na odlucenie sme si zvykat nemuseli, predtym sme tak zili 2 roky. teraz okrem pisania si radsej dennodenne telefonujeme a navstevujeme sa tak casto ako sa len da. uz sme spolu takmer rok a pol. sme stastni, lubime sa a planujeme spolocnu buducnost. cakam kym dokoncim vysoku skolu a potom sa uvidi, kde spolu pojdeme. ...chcem len dodat, ze nie podstatne ako stretneme nasu lasku, lebo ta pride, ked to clovek necaka a moze to byt len tak na ulici, na zastavke autobusu, alebo na internete. zelam vam, aby ste si aj vy nasli svoju lasku.
áno, 2 ročnú netovú lásku...potom sme sa stretli,padli si do oka,ale vedeli sme,že to nebude fungovať,lebo on hraje v anglicku futbal a doma je možno tak 3-4x do roka...vzdialenosť je sviňa vec...
Ale hej...držalo nás to asi tri roky...potom sme to nechali tak kvôli...vlastne...ani neviem čomu....sme v kontakte,sem tam zaspomíname.... Bolo to fajn vtedy...nemala som veľa priateľov a žila v mojom virtuálnom svete lebo som vedela že tam bude a podporí ma ked niečo, povedala by som že bol dosť dôležitá kapitola v mojom živote...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a po tejto skúsenosti už nikdy viac
Ale ľúbiť? Milovať? Cez internet? Pff.
treba len vedieť spoznať čo je to zač...
a nie je to pre mňa, ja potrebujem mať človeka tesne vedľa seba a stále, preto je super, že môj momentálny priateľ je sused
@alpanu - hanbi sa