Mohli by ste sem ľudia popísať aké bitky ste v živote zažili či už ste sa bili vy alebo ste len videli bitku ktorá vám utkvela v pamäti. Myslím si že v každom meste sa udialo milión bitiek a na niektoré z nich niektorý len tak nezabudnú a ak takú máte moh
Bitka pomaly kazdy tyzden. niektore nestoja za rec ine su drastickejsie v pamäti mi utkvela jedna z restauracie kde sa bili dvaja chlapi, jeden nakoniec dvihol stôl a hodil ho po druhom, tento na zemi ostal lezat a este mu poskakali po hlave a dokopali ho
V krčme sa napila manželka jedného chlapa. On prišiel do krčmy, uvidel ju tam. Opil sa za druhým stolom. Začali do seba rýpať. Nakoniec sa pobili. Plač. Hádka. Všetko. Nakoniec vždy sa uzmierili doma v posteli.
A to sa stáva často u nás. Tí istý. Sranda robiť v krčme ,
Jednej som bola aj účasťou. Cca 2 roky do zadu. Sme boli na chate na Silvestra. A kamarátka s priateľom sa tam nadrbali, pohádali a nakoniec pobili. Jak som ju chránila, tak som aj ja schytala. Potom som sa pustila do jeho kamaráta, čo tam len tak nečinne leží a papulou mele, že nie je chlap. No ale našťastie sa na druhý deň všetko udobrilo. Srandy bolo kopec. A za tie štyri dni sme zažili všetko.
Vyrastal som na ulici kde bolo dosť čiernych občanov a niektorý mladý sa potrebovali hrať na niečo čím neboli a tak sa do mňa pustil jeden a tak som to šteňa zdvihol do vzduchu a otrieskal od stenu a potom to prislo pustilo sa do mňa asi 5ľudí a keď kamarát videl že už sa prestávam ovládať a boli tam aj baby tak ma stiahol domov a smiali sme sa na tom ako malé deti a ja som popritom nerváčil,lebo som si ani poriadne neudrel keďže som nechcel pritentovať ženskému pohlaviu a tak bolo dosť aj iných lepších ale tak nebudem tu písať všetky veci nato nieje čas
ja som alergická na pel a taká jedná spolužiačka na základke mi fúkala tú rozkvitnutú púpavu do ksichtu , tak na oplátku som jej takú jednu nadžgala do huby
Pred 3 týždňami ma chytil v jednom bare nezmámy chlapec za zadok (išla som za ruku s priateľom),tak som sa otočila a jednu dala pod líce. Radšej som to urobila sama,lebo priateľ by ho zabil.
Ja som zazil pri jednom kludnom piatkovom popijani za nemenovanou budovou v KE 6 chlapcov a 2 dievčatá sme kludne pili, kecali a v tom z diaľky začala kričať nejaká partia na nas, nevsimáli sme si to boli 5 chlapcov plus holka, asi pol hod. bolo ticho potom prišiel jeden z nich aj s holkou pýtať cigu ale tak drzo že prišiel na 3cm od človeka a daj cigu. Mal asi 170cm a tento manéver spravil na kamarata mohutnejsej postavy cez 190cm ten na neho fukol dym z cigarety a povedal že nemá cigu. Zrazu začal kričať že sme pridrbali tej holke co bola s nim pritom my sme len pozerali nechapavo že čo to sakra je :o na to pribehla ta ich zvyšná partia skakali ale presvedcili sme ich že sa jej nikto ani nedotkol, tvárili sa že je všetko v poho, vypili s nami no oklamali nás pretože to všetko bolo len preto aby nás zdrzali, zrazu z oboch strán nabehli ich kamarati a začali biť hlava nehlavá, ešte k tomu mali medzi sebou, kickboxerov, zapasnikov a kadejakých bitkarov, bolo ich 2 x viac. Mňa jeden z nich sotil letel som asi 2 m a potom sa na mňa rozbehol, usiel som za čo sa nehanbím. Jeden z nás spadol z niekoľko metrovej výšky, ostatný dostali par kopačiek. Bitka prestala len koli tomu že jeden z ich partie zistil že pozna jedného z nás. Preto nerád chodim takto popijat v baroch a na koncertoch mam tiež zle skusennosti a je mi ľúto že normálny ľudia sa musia báť do mesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ostatne ta nemusia zaujimat
A to sa stáva často u nás. Tí istý. Sranda robiť v krčme ,
Jednej som bola aj účasťou. Cca 2 roky do zadu. Sme boli na chate na Silvestra. A kamarátka s priateľom sa tam nadrbali, pohádali a nakoniec pobili. Jak som ju chránila, tak som aj ja schytala. Potom som sa pustila do jeho kamaráta, čo tam len tak nečinne leží a papulou mele, že nie je chlap. No ale našťastie sa na druhý deň všetko udobrilo. Srandy bolo kopec. A za tie štyri dni sme zažili všetko.
@1 este ze sa tam nepostrilali..menej filmov pls