Viete si predstavit, ze by ste si zaznamenali kazdu myslienku, ktora vam preleti hlavou? ale ze uplne kazdu ja som nad tym dnes rozmyslala.. asi by to aj bolo vtipne zapisovat si to lebo jednu chvilku myslime na jednu vec a o sekundu zas na nieco ine..
veď by som ani jednu nenapísala, lebo už by mi hneď napadlo niečo ďalšie a zabudla by som, na čo som myslela
ale tak keby sa už dokážem sústrediť takto na všetky svoje myšlienky, tak by som nedokázala ešte popritom komunikovať s okolitým svetom hmm a keby si to predstavím v škole, ako by to vyzeralo ...
@hoperpohroma jasne ze su ale keby si vies po sebe pozriet to co ti preleti hlavou zakazdym.. ako sa to mixuje .. mozno od toho co mas kupit cez to o com snivas.. povinnosti predstavy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale tak keby sa už dokážem sústrediť takto na všetky svoje myšlienky, tak by som nedokázala ešte popritom komunikovať s okolitým svetom hmm a keby si to predstavím v škole, ako by to vyzeralo ...
sú ale nie všetky a nie dlhodobo