poznate ten pocit ked otvorite skrinku so svojimi vecami a je plna nepotrebnosti a hluposti ktore nemozete ani nahodou vyhodit? alebo je to niekedy len krabica ci mala krabicka, sacok, blok ..
Dakedy som zbierala listky z busu, ale tie som dala spoluziakovi na dobru vec .. aaa najnovsie "zbieram" s plechoviek tu halusku(nebrat doslovne) na vrchu, adavam si to na kluce pre ten ocit ze su vacsie
Presne Keď otvorím starý šuflík so školskými vecami a podobnými haraburdami "Nie, to nechcem vyhodiť, to mi je ľúto vyhodiť, čo ak to budem potrebovať?" Vytvoriť si psychický vzťah k veci je pekná sviňa... Ale kedysi som zbierala Pokémon nálepky, pogy, Komisár Rex nálepky, dopisy či ako sa to volalo Aj servítky... Obrázky mačiatok... Momentálne zbieram štvorlístky
zuz som dakde pisal hh zbieram plechovky od cohokolvek mam uz peknu zbierku 71plechoviek mam zobpar z nemecka nulharska chorvaska tunisu madarska tesca a tak .......je to pekna zbirka
to, čo som kedysi zbierala, mám odložené v jednej zavretej krabici na poličke v skrinke...
kedysi som si nechávala aj časopisy, a potom som sa raz naštvala a začala som triediť, už nemám žiadny. och, iba Friendshipy z angličtiny mala by som sa do toho raz pozrieť, zišlo by sa :p
to poznam, tiez moj problem mala som super zbierku prasiatok asi 100, hlinenych, plysovych, umelych...ale minuly rok sme prerabali izbu a policky som zrusila tak asi 90 ich teraz odpociva v pivnici a par vyvolenych som si nechala polozene na skrinke...ked raz budem mat vlastny byt urcite ich zase vystavim
A ešte keď lozím po nejakej starožitnosti ako je polorozpadnutá pevnosť z 13. storočia alebo Spišský hrad, vkuse z neho urvem nejaký kameň, ktorý si dám doma na poličku
ja nezbieram uz nic, no stava sa mi casto, ze mi je luto vyhodit nejake veci, lebo mi pridu v tej chvilu potrebne, neskor, ked upratujem skrinku ich aj tak vyhodim
Mama mi vždy hovorila, že som škrečok. A ako malá/-ý som vždy mal kopu tajne odložených papierikov z cukríkov, lístkov na autobus a vlak a tak a nakoniec to mama našla a vyhodila to. Doteraz mám kopu kravín, i keď už nie taký bordel, ale bránim to.
no ja by som sa aj mohla volať že "zberateľ" zbieram všetko možné aj nemožné ale nie úmyselne, proste presne ako @lilnicole si poviem že čo ak sa mi to ešte niekedy zíde?... ale tak naozaj zbieram tie malé balené cukry z reštaurácií a mojej mame to lezie na nervy
Áno, spomínaná veta "Čo ak sa mi to ešte niekedy zíde" je mi celkom blízka, takže mám plnú izbu takéhoto "bordelu" a vždy keď ma doma dokopú k upratovaniu, tak je mi ľúto to vyhodiť A mamina mi za to pomerne často nadáva, ale divím sa že ju to ešte baví a že ešte nepochopila že to je akoby sa rozprávala so stenou
P.S.: K lístkom - mala som niečo "naškrečkované", potom sa ozvala jedna známa že to potrebuje tiež "na dobrú vec" (nepamätám si presne o čo išlo), takže čo som mala, som jej dala, momentálne mám toho doma už zase asi dvakrát toľko čo vtedy
všetko sa mi tu kopi mam viac plných krabíc v podstate blbosti aj hračky z kinderka, happy mealu ale ajpenaženky, klučenky, plyšaci všetko možne čo mi je luto vyhodiť aj ked to nepotrebujem no vždy si myslim že sa mi to ešte zíde
ja zas keď robím poriadok tak čo sa mi nechce upratovať väčšinou vyhodím a potom to ľutujem... raz som si takto vyhodil slohovú prácu.... skoro ma vystrelo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
teda nezbieram vzdy ked to idem vyhodit si poviem ze sa mi to este bude hodit a uz je toho hodne
plagaty z detstva mi vyhodila mamka ked sme sa stahovali ale moje kancelarske spinky si nedam a take nemohutne zbieram citaty .. to je moja slabost
no a najnovsie toaletaky .. tie s kvietkami a tak
@4 to robim este furt a odovzdavam ich
kedysi som si nechávala aj časopisy, a potom som sa raz naštvala a začala som triediť, už nemám žiadny. och, iba Friendshipy z angličtiny mala by som sa do toho raz pozrieť, zišlo by sa :p